PREGLED MODELOV.

Vsako življenje je drugačno. Prav tako kot vaš BMW Individual.

Izberite svoj BMW in izbirajte izmed mnogih možnosti opreme BMW Individual, da boste kar najbolje izrazili svojo osebnost.

BMW SERIJE 3.

Še veliko je neodkritega. Vozila BMW serije 3 so bila vodilna v svojem razredu vozil več kot 40 let in zdaj bolj kot kdaj koli prej predstavljajo strast. S kolekcijo BMW Individual lahko dodate dimenzijo ekskluzivnosti. Nabor opreme vam omogoča številne možnosti, s katerimi spremenite tako Limuzino kot vozilo Touring v izraz svojega lastnega sloga.

BMW SERIJE 4.

Estetika, ki vam pride do živega. Prepričljiva ekskluzivnost. To je tisto, kar združuje novo vozilo BMW serije 4 in BMW Individual. Elegantne podrobnosti opreme iz kolekcije BMW Individual so na voljo za vse modele vozil BMW serije 4, kar vam omogoča ustvariti vozilo, ki je tako individualno kot vaša domišljija.

BMW SERIJE 5.

Izrazen, stilski, vsestranski. BMW serije 5 združuje te atribute do popolnosti in ustvarja resnično izjemen avtomobil. Možnosti opreme, ki so na voljo v okviru kolekcije BMW Individual, so popoln način, kako dodatno poudariti edistveni značaj avtomobila z izrazom vaše lastne osebnosti.

BMW SERIJE 6.

Popoln izraz čiste dinamike. BMW serije 6 in BMW Individual sta oba oblikovana za to, da vzbudita vse čute. Podrobnosti opreme, ki je na voljo v okviru kolekcije BMW Individual, uresničujejo to zavezo in obenem dodajajo navdušujoč vtis vozilom Coupé, Cabrio ali Gran Coupé.

BMW SERIJE 7.

Prisotnost brez iskanja pozornosti. BMW serije 7 ustvari vtis – tako s svojimi podrobnostmi kot kot celota. S kolekcijo BMW Individual postane BMW serije 7 izraz edinstvene elegance, ki sporoča vašo lastno identiteto. Obsežen nabor BMW Individual dejansko ne pusti nobene želje neizpolnjene.

BMW SERIJE X.

Pionirski na vseh površinah. BMW serije X. Da bi zmogli preseči stvari, moramo imeti močen značaj. Značaj, ki vam ga omogoča izraziti kolekcija BMW Individual s svojim BMW X5 in BMW X6 ter si zagotoviti pravo razkošje.

BMW M.

Dinamična popolnost. Vse, kar je izjemno, je bilo vedno nadvse navdušujoče. BMW Individual in uresničevanje vaših osebnih standardov dodajata temu navdušenju edinstvenost in ekskluzivnost. Kolekcija BMW Individual je na voljo za vse modele vozil BMW M. Tako ni nobene potrebe po kompromisih.