BMW INDIVIDUAL.

Izraz osebnosti.

BMW INDIVIDUAL.

Izraz osebnosti.

BMW INDIVIDUAL.Izraz osebnosti.

Picassojev original, Applov prvi računalnik, ročno izdelana Riva Aquarama – njihova edinstvenost je tista, ki spremeni stvari v doživetje. Kolekciji BMW Individual in BMW Individual Manufaktur vam omogočata, da oblikujete povsem svoj in edinstveni BMW. Vaše vozilo bo postalo izraz vašega individualnega značaja, tako kot nobena druga stvar.

KOLEKCIJA BMW INDIVIDUAL.

Kaj naredi osebo edinstveno? Njen značaj, njen nezamenljiv videz. Prav tako kot pri vozilu BMW. Kolekcija BMW Individual vam zato ponuja raznovrstno izbiro možnosti opreme za višji razred: plemenite vrste lesa s popolnim vzorcem, izbrane po vsem svetu. Brezhibno in izredno mehko usnje iz najboljših usnjarn na svetu. Lakiranja navdušujejo s svojo briljantnostjo, sijajem ali učinkom. Na voljo so vam vrste odtenkov barv, ki ne sledijo duhu časa, temveč ga opredeljujejo. To zaokrožujejo posebne možnosti opreme, ki poskrbijo za popoln zaključek vseh podrobnosti. Vse za to, da bi vaš BMW postal – del vaše osebnosti.

BMW INDIVIDUAL MANUFAKTUR.

Kaj motivira našo željo po stvareh, ki so posebne? Naše želje in zahteve, seveda. Želja ustvariti popolno okolje, ki odraža naše želje. Zato je tukaj BMW Individual Manufaktur. Najsi imate raje edinstveno barvno paleto, ekskluzivne materiale ali posebno opremo – BMW Individual Manufaktur ima samo en cilj: izpolniti vaše še tako ekstravagantne želje in ustvariti BMW, ki bo odražal vašo osebnost.

APLIKACIJA BMW INDIVIDUAL.

Kako lahko doživite nekaj, kar sploh še ne obstaja? To je izziv, če želite voziti vozilo BMW, ki odraža vašo osebnost in ni opremljeno zgolj s standardno opremo. Nova interaktivna aplikacija BMW Individual vam omogoča, da s pomočjo svoje tablice ali pametnega telefona preizkusite neštete kombinacije materialov in drugih možnosti, ki jih nudi kolekcija BMW Individual. Zaradi inovativnega oblikovanja aplikacije lahko oživite svoje ideje z realistično podrobnostjo.

PREGLED MODELOV BMW INDIVIDUAL.

Zakaj ne obstaja BMW, ki bi ustrezal vsem? Ker so naša pričakovanja od vozila tako različna, kot so različne naše življenjske razmere. S številnimi modelnimi serijami ponujata kolekcija BMW Individual in BMW Individual Manufaktur pravo vozilo za vse vrste ljudi. S tem pa popolno osnovo za nadaljnjo individualizacijo. Začenši z BMW serije 3 Limuzina, pa vse tja do BMW M6 Gran Coupé.