BMW Intelligent Personal Assistant na nadzornem prikazovalniku

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Vaš osebni asistent in avtomobilski strokovnjak, kamor koli greste.

»Hej, BMW, pelji domov.« Z BMW Intelligent Personal Assistant imate svojega osebnega asistenta vedno ob sebi. Z njim se lahko pogovarjate intuitivno, mu zastavite vprašanja ali zaupate svoje razpoloženje in potrebe. Hkrati vam omogoča, da komunicirate z BMW na povsem nov način: lahko vam razloži funkcije vozila, vas obvesti, kakšno je njegovo stanje, ali upošteva in izvede navodila, ki mu jih daste z glasovnim ukazom. BMW Intelligent Personal Assistant ve, kdo ste, in se izpopolnjuje, da bi sčasoma vedno bolje spoznal vaše želje in zahteve, kar vam omogoča, da se brezhibno povežete s svojim BMW in si tako zagotovite udobnejšo izkušnjo vožnje.

Preberi več
BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.Vaš osebni asistent in avtomobilski strokovnjak, kamor koli greste.
Funkcije in prednosti BMW Intelligent Personal Assistant so razložene v video vadnici

IZVEDITE VEČ O BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT IN NJEGOVIH FUNKCIJAH V NAŠI VIDEO VADNICI.

FUNKCIJE BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Osebni asistent, avtomobilski strokovnjak in pozoren sopotnik – BMW Intelligent Personal Assistant vam med vožnjo pomaga s številnimi pametnimi funkcijami.

BMW Intelligent Personal Assistant, avtomobilski strokovnjak, ženska za volanom BMW

Avtomobilski strokovnjak.

BMW Intelligent Personal Assistant ne pušča odprtih vprašanj. Je vrhunski avtomobilski strokovnjak, ki pozna vse podrobnosti vašega BMW. Od zahtev za servis in ravni tekočin do funkcij vaše opreme: karkoli bi radi vedeli o svojem BMW in kadarkoli potrebujete pomoč – vedno vam stoji ob strani in vam pomaga, da bolje spoznate svoje vozilo.
Osebni asistent BMW Intelligent Personal Assistant

Osebni asistent.

Razumevanje vaših potreb in zagotavljanje najboljše podpore v vsakem trenutku – to je tisto, zaradi česar je BMW Intelligent Personal Assistant tako edinstven. Vse, kar potrebujete, je hitri »Hej, BMW, pelji domov« in našel bo pot nazaj. Ali pa »Hej, BMW, lačen sem« in priporočil vam bo restavracije – tudi tiste z najboljšimi ocenami, če želite. Lahko aktivira tudi ogrevanje sedeža ali predvaja vašo najljubšo glasbo. BMW Intelligent Personal Assistant si zapomni vaše osebne želje in vas vedno bolje spoznava.
BMW Intelligent Personal Assistant, Automate My Habits, prikaz na nadzornem prikazovalniku

Automate My Habits.

Ali vedno vklopite ogrevanje sedeža na stopnjo tri, ko je zunaj hladno? Ali pa na poti v službo odprete okno, da bi prislonili kartico za vstop v parkirno hišo? Z Automate My Habits lahko določite pravila za svoje prednostne nastavitve, tako da si jih funkcija zapomni in aktivira samodejno. Nato lahko uživate v potovanju, medtem ko vaš BMW poskrbi, da se dobro počutite. V prihodnje bo za avtomatizacijo dodanih še več možnosti.
Ženska se med vožnjo v svojem BMW pogovarja z BMW Intelligent Personal Assistant

Naravna interakcija.

BMW Intelligent Personal Assistant – preprosto se začnite pogovarjati z njim. Je duša vašega BMW in vam je vedno pripravljen pomagati. Za komunikacijo z njim vam ni treba pritisniti gumba ali čakati na potrditveni ton. Tudi premora vam ni treba vzeti, saj vam takoj prisluhne. Vprašajte ga na primer: »Hej, BMW, kdo si?« Morda bi radi svojemu asistentu spremenili ime? Če je tako, recite: »Hej, BMW, spremeni aktivacijsko besedo.«

POGOJI ZA UPORABO BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Pogoj za uporabo BMW Intelligent Personal Assistant je operacijski sistem BMW različice 7 (ali novejši) s funkcijo prepoznavanja glasu in glasovnega upravljanja, skupaj s funkcijo BMW Live Cockpit Professional (6U3) ali BMW Live Cockpit Plus (6U2).

Da bi zagotovili, da je nabor funkcij vašega BMW Intelligent Personal Assistant optimalen, morate programsko opremo vozila redno posodabljati.

Preberi več

BMW CONNECTED DRIVE: DODATNE INFORMACIJE IN POVEZAVE.

BMW ConnectedDrive, FAQ, pogosto zastavljena vprašanja, ženska s pametnim telefonom ob oknu

FAQ.

Naš razdelek FAQ vam ponuja odgovore na pogosta vprašanja o storitvah in izdelkih BMW ConnectedDrive.
BMW Driver’s Guide, aplikacija, digitalna navodila za uporabo vozila, pametni telefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide so digitalna navodila za uporabo vozila, na voljo za izbrane modele BMW – vključno s podrobnostmi in opremo vozila, slikovnim iskanjem in pojasnjevalnimi animacijami.
BMW ConnectedDrive, digitalne storitve, pregled, ženska s pametnim telefonom stoji pred BMW

NAZAJ NA PREGLED.

Želite odkriti več storitev in izdelkov iz BMW ConnectedDrive? Kliknite tukaj, da se vrnete na pregled.