napredne-tehnologije-za-prihodnost

NAPREDNE TEHNOLOGIJE ZA PRIHODNOST.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE ZA PRIHODNOST.

NAPREDNE TEHNOLOGIJE ZA PRIHODNOST.

Podjetje BMW ima najobsežnejši portfelj vozil z inovativnimi, okolju prijaznimi električnimi in priključnimi hibridnimi pogoni, obenem pa naša tovarna v mestu Steyr proizvaja tudi najsodobnejše dizelske motorje z emisijskim standardom 6. To pomeni, da lahko zagotovimo največjo možno učinkovitost in najnižje možne emisije CO2 za vsa vozila BMW. To je užitek v vožnji, ki ima prihodnost.

 

Odločite se za vozilo BMW z revolucionarno tehnologijo pogona in prejmite 2.000 EUR bonusa.* Za vse imetnike starejših vozil z emisijskim standardom Euro 4 ali starejšim, ki bodo svoj avtomobil kupili pri trgovcu z vozili BMW, ponujamo bonus v vrednosti 2.000 EUR za nakup novega avtomobila z vrednostjo emisij CO2 130 g/km ali manj. V nadaljevanju so navedeni vsi modeli vozil z emisijami CO2 130 g/km ali manj.
 

PRIPRAVLJENOST NA PRIHODNOST ZA PODJETJE BMW POMENI NASLEDNJE:

  • Trenutno smo eden od proizvajalcev vozil z najnižjimi dejanskimi emisijami.
  • Združujemo zbiralne katalizatorje z vbrizgom Ad-Blue.
  • Že danes ponujamo dizelsko tehnologijo prihodnosti.
  • Dosegamo mejne vrednosti emisij, in sicer ne zgolj na testih.
  • Nismo samo polni lepih besed o čisti tehnologiji motorjev, temveč to tudi dosledno izvajamo.
  • Od leta 2006 smo zmanjšali porabo energije na proizvedeno vozilo za 35%.
  • 63 % električne energije pridobivamo iz obnovljivih virov.
  • Ponujamo velik izbor vozil z elektrificiranimi pogoni.

Vsi modeli vozil s kombiniranimi emisijami CO2 130 g/km ali manj.

*2.000 EUR bonusa pri menjavi starega vozila z motorjem euro 4 ali starejšim, prejme kupec ob nakupu novega vozila BMW s kombiniranim izpustom emisij CO2 130 g/km ali manj. Kupec mora biti vsaj 6 mesecev lastnik starega vozila. Cenitev vozila se opravi pri pooblaščenem prodajalcu vozil BMW. 

Bonus je združljiv z ostalimi prodajnimi akcijami BMW, razen z akcijo 1 EUR Kasko, s podporo za zimska kolesa in ne velja pri nakupu modela BMW i3 za 29.900 EUR. Ponudba velja pri naročilu novega vozila do 30. 6. 2018. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega prodajalca vozil BMW.