PODROČJA UPORABE.

Vaš zanesljivi partner, ko vsaka sekunda šteje.

Zdravniki, gasilci, uniformirana in kriminalistična policija – vsi, ki delajo v reševalnih službah imajo nekaj skupnega: njihovo delo zahteva visoko uspešnost v situacijah pod velikim pritiskom. In isto zahtevajo od svojih vozil.

Read more

POLICIJA.

Policijsko delo predstavlja poseben izziv za BMW. Vsakodnevna uporaba in veliko prevoženih kilometrov mu daje možnost, da pokaže svoj pravi značaj: visoka zanesljivost in zmogljivost z zgledno ekonomičnostjo, dolgi intervali vzdrževanja in inovativen sistem Condition Based Service, ki avtomatsko uredi naslednji obisk v mehanični delavnici. S tem se naložba v uradno vozilo BMW dolgoročno zagotovo povrne.

GASILSKA VOZILA.

Požari, nesreče na cesti, neurja in še kaj – gasilci so vedno aktivni in povsod pomagajo ljudem. Glavne prednosti so zmogljivost, varnost in zanesljivost. BMW je dobro opremljen za takšna delovanja in je kos vsakemu izzivu.

REŠILNA VOZILA.

V nujnem primeru je reševanje življenja pogosto stvar sekund. To pomeni, da te službe zahtevajo veliko od svojih vozil – morajo biti zanesljiva, varna in hitra. BMW v celoti izpolnjuje te zahteve: z uporabo najmodernejših aktivnih in pasivnih varnostnih sistemov pripelje svojo ekipo na prizorišče v najkrajšem možnem času.

BMW MOTORRAD.

Motorna kolesa BMW so zelo primerna za zahtevne naloge v urbanem okolju in na kratkih razdaljah, kjer je odzivna hitrost ključna. Podjetje že več kot 20 let igra vodilno vlogo na področju napredne varnosti motornih koles s tehnologijami, kot sta ABS in lahka konstrukcija. Ledino pa orje tudi z zares bogato ponudbo izdelkov – motorna kolesa, varnostne obleke in čelade, ki so posebej oblikovane za uporabo reševalnih služb. Hkrati vsi izdelki postavljajo nove standarde glede kakovosti, varnosti in aerodinamične zmogljivosti.