PRODAJA URADNIH VOZIL BMW.

Del vašega vsakdanjega življenja.

Uradna vozila BMW se v okviru nacionalnega programa prodajajo vsem javnim ustanovam in organizacijam, ki izvajajo varnostne naloge. Vozila in motorna kolesa proizvajalca BMW uspešno uporabljajo policija in reševalne službe po vsem svetu. Razlog za to so inovativne rešitve glede varnosti in tehnologije, kakor tudi kakovost in zanesljivost. Te značilnosti skupaj s sofisticiranim varnostnim konceptom zagotavljajo pripravljenost v vsakem trenutku.

Read more

BMW SERIJE 3.

Vožnja, ki je kos vsaki misiji: BMW serije 3 je neverjetno agilen izvajalec nalog. Glavni razlog za to sta njegova šasija z značilno porazdelitvijo mase v razmerju 50 : 50 in zasnova zadnjega pogona. Ker pogonski sklop ne posega v delovanje krmilnega mehanizma, so odzivi vozila precizni in takojšnji. Za izboljšan oprijem na cesti in večjo trakcijo je v ponudbi dodatne opreme za številne motorizacije na voljo xDrive – inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW.

BMW SERIJE 5.

Odlična kombinacija vsestranskosti in dinamične zmogljivosti: BMW serije 5 je še vedno pred svojimi tekmeci – in reševalne službe bodo imele ogromno koristi od njegovih edinstvenih prednosti. Na primer, dizelski motor v BMW 520d postavlja nova merila v svojem razredu in kombinira ekstremno nizko porabo goriva s takojšnjim odzivom ob dotiku pedala za plin. To je možno po zaslugi množice inovativnih tehnologij BMW EfficientDynamics. BMW serije 5 prav tako predvideva nizke vzdrževalne stroške, kar lepo sovpada z njegovo ekonomično porabo, ki je nedosegljiva za ostale tekmece.

BMW X1.

BMW X1.

Pravo vsestransko vozilo zmore vse: BMW X1. Hitrost, vsestranskost, odzivnost in sposobnost doseganja maksimalnega učinka z minimalnimi viri: ko je pritisk velik, je to tisto, kar potrebujejo reševalne službe. Hkrati pa so to tudi kvalitete, ki odlikujejo BMW X1. 4-valjni bencinski in dizelski motorji BMW TwinPower Turbo kombinirajo visoko zmogljivost z neverjetno ekonomičnostjo porabe goriva. Položaj sedenja je visok, vendar je težišče nizko. Deljivo zadnje naslonjalo v razmerju 40 : 20 : 40 zagotavlja zelo fleksibilno notranjost. BMW X1 – nobena naloga ni pretežka.

BMW X3.

Videti vse, izvršiti vse: vsestranski BMW X3 je bil narejen za zahtevne naloge na vsakem terenu. Inovativne tehnologije, kot je serijsko vgrajen sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, pomagajo obdržati nadzor nad vsako situacijo. Medtem ko notranjost združuje izvrstno vidljivost (po zaslugi nizke okenske črte in višjega položaja sedenja) z maksimalno fleksibilnostjo.

BMW X3 je tudi pozitiven primer prijaznosti do okolja. Po zaslugi večkrat nagrajene tehnologije BMW EfficientDynamics, je njegova zmogljivost boljša kot kadarkoli, medtem ko so poraba in emisije še dodatno znižane. 8-stopenjski avtomatski menjalnik s sistemom Steptronic je v BMW X3 prvič kombiniran s funkcijo Auto Start Stop, kar še izboljša ekonomičnost porabe goriva brez sklepanja kompromisa pri značilni vozni odzivnosti BMW.

BMW X5.

Svoboda gibanja na vsakem terenu: BMW X5 je najbolj prostoren med vsemi uradnimi vozili BMW. Poleg tega, da nudi velikodušen prostor vsem svojim potnikom, ima s 620-litrskim prtljažnikom zadosti razpoložljive kapacitete za prevoz vse njihove opreme. Inteligenten sistem štirikolesnega pogona xDrive pa zagotavlja optimalno trakcijo in oprijem, na cesti in po terenu.

BMW MOTORRAD.

BMW MOTORRAD.

BMW Motorrad je vodilni ponudnik globalnih in po meri narejenih rešitev za zahteve mobilnosti uradnih služb. Uradna motorna kolesa BMW z vso pripadajočo opremo so oblikovana, razvita in usklajena z le enim virom in izpolnjujejo najvišje standarde BMW. Rešitev vse v enem se odlično prilega individualnim potrebam strank in vključuje tehnično podporo, poprodajno asistenco, treninge vožnje in tehnično usposabljanje.