VAŠE PREDNOSTI.

Sodelovanje z uradnimi vozili BMW.

Uradna vozila BMW ne zagotavljajo le izvrstne zmogljivosti, ampak so tudi ekstremno ekonomična za upravljanje. Nizka poraba goriva, dolga življenjska doba, minimalni obratovalni stroški in visoka vrednost pri ponovni prodaji dolgoročno jamčijo, da se naložba v uradna vozila BMW izplača, kakorkoli jo obrnete.

Read more

FLEKSIBILNOST KONFIGURACIJE.

Uradna vozila BMW se uporabljajo po vsem svetu. V različnih državah izpolnjujejo različne naloge in funkcije – in BMW jih vedno opremi tako, da so odlično prilagojena svoji nameravani uporabi. Seveda, to pomeni, da jih polakira z ustreznimi barvami in jim namesti ustrezno vrsto utripajočih luči ter siren. Obenem pa zagotovi, da imajo ustrezno specifikacijo in posebno opremo. Obstajajo nekateri atributi, ki si jih delijo vsa vozila – dinamična zmogljivost, odzivnost in ekonomični obratovalni stroški.

ZAJAMČENA KAKOVOST ORIGINALNE OPREME PROIZVAJALCA.

ZAJAMČENA KAKOVOST ORIGINALNE OPREME PROIZVAJALCA.

Le BMW nudi uradna vozila z jamstvom proizvajalca, ki krije vso posebno opremo za uradno uporabo. Da se zagotovi enako visoka stopnja varnosti kot pri standardnih modelih, BMW svoja uradna vozila zelo obsežno testira, ko se vgradijo vse specifične spremembe.

Ta program močno presega zakonske minimalne zahteve in obsega vse preizkuse trka, da lahko vozila suvereno izpolnijo svoje nameravane funkcije v kakršnih koli razmerah.

Sistem Condition Based Service in razpoložljivost originalnih delov BMW za vso posebno službeno opremo zmanjšata čas izpada na minimum, medtem ko maksimirata uspešnost in stroškovno učinkovitost za vsa uradna vozila BMW.

ZGLEDNA STROŠKOVNA UČINKOVITOST.

Uradna vozila BMW ne zagotavljajo le izvrstne zmogljivosti, ampak so tudi ekstremno ekonomična za upravljanje. Nizka poraba goriva, dolga življenjska doba, minimalni obratovalni stroški in visoka vrednost pri ponovni prodaji dolgoročno jamčijo, da se naložba v uradna vozila BMW izplača, kakorkoli jo obrnete.

 • Nizke zahteve za vzdrževanje

  Condition Based Service razširi intervale vzdrževanja, da odrazi dejanske potrebe vozila, kar pomeni, da dobi vsako uradno vozilo BMW natančno takšen servis, kot in ko ga potrebuje – nič več, nič manj.

 • Nižji obratovalni stroški

  Originalni servis BMW, originalni deli BMW in dolgoročno jamstveno kritje BMW vse službene opreme znižajo obratovalne stroške vozila in pomagajo ohraniti njegovo višjo vrednost pri nadaljnji prodaji.

 • Ekonomičnost porabe brez primere

  Tehnologije BMW EfficientDynamics, kot so neposredno vbrizgavanje goriva pri bencinskih in skupni vod pri dizelskih motorjih ter funkcija Auto Start Stop, znižajo porabo goriva in emisije na minimum.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics predstavlja korporativno strategijo BMW Group, ki vedno sledi cilju, da združi najboljšo učinkovitost in maksimalno dinamiko. Pokriva vse ukrepe, ki so stalno usmerjeni k vedno večji učinkovitosti in dinamiki vseh vozil BMW hkrati. In vpliva na celoten koncept vozila, pogonski sklop in upravljanje energije, kamor sodijo inteligentna lahka konstrukcija, aerodinamika, BMW eDrive in motorji BMW TwinPower Turbo. Rezultat ni kompromis, ampak čisti užitek v vožnji. Zato BMW EfficientDynamics učinkovito premošča vrzel med motivacijo zaposlenega in stroškovno optimizacijo.

 • Celoten koncept vozila

  Inteligentna lahka konstrukcija:
  Uporaba pravih materialov na pravih mestih, odvisno od funkcije. Z inteligentno kombinacijo različnih materialov, kot so jeklo, aluminij in karbonska vlakna, ne nastane le lahka in učinkovita celotna struktura. Vsak model BMW zagotavlja visoko torzijsko togost za optimalno vozno dinamiko in užitek v vožnji.

  Aerodinamika:
  S popolnoma usklajenimi aerodinamičnimi ukrepi se doseže optimalen zračni upor. Podrobne rešitve, kot so ravna obloga spodnje strani dna vozila, Air Curtain v podaljšanem sprednjem odbijaču z odprtinami za zrak in Air Breather za sprednjimi okrovi koles, zagotavljajo pozitiven učinek na učinkovitost in porabo vozila BMW.

 • Pogonski koncept

  BMW TwinPower Turbo:
  Večkrat nagrajeni bencinski in dizelski motorji s tehnologijo BMW TwinPower Turbo spadajo med inovacije iz BMW EfficientDynamics. Združujejo najmodernejše sisteme vbrizgavanja goriva, povsem spremenljivo krmiljenje moči in inovativno tehnologijo turbopolnilnika, zaradi česar nudijo značilen navor BMW z nizko porabo.

  BMW eDrive:
  Popolnoma nova dimenzija užitka v vožnji: pogonski koncept BMW eDrive, ki vključuje elektromotor, visokonapetostno baterijo in inteligentno upravljanje energije, razvije impresivno dinamiko in je, pri vožnji v izključno električnem režimu, lokalno brez emisij. Prenovljen sinhroni elektromotor osupne z enormnim navorom, ki ostane nespremenjen od speljevanja do največje hitrosti – za trajnostno mobilnost z neustavljivo agilnostjo. BMW eDrive uteleša električna vozila in priključne hibridne modele.

  BMW BluePerformance:
  Ta tehnologija zmanjša dušikove okside (NOx), ki jih proizvajajo dizelski motorji, na minimum. Medtem ko sam proces zgorevanja ni prizadet, se ohrani visoka stopnja učinkovitosti dizelskih motorjev. Modeli BMW, ki so opremljeni z BMW BluePerformance, izpolnjujejo zahteve emisijskega standarda EU6, ki predpisuje znižanje emisij NOx.

 • Inteligentno upravljanje energije

  Način ECO PRO:
  Z aktiviranjem načina ECO PRO se vse usmeri k večji učinkovitosti. Odvisno od vašega individualnega sloga vožnje to rezultira v znižanje porabe goriva do 20 odstotkov (v skladu z interno študijo BMW o porabi goriva).

  Funkcija Auto Start Stop:
  Funkcija Auto Start Stop izkoristi prednosti kratkotrajnih postankov (npr. pred rdečo lučjo na semaforju) in začasno izklopi motor. Ko je motor izklopljen, vozilo ne porablja goriva in ne proizvaja emisij. Glede na menjalnik mora voznik le sprostiti zavoro ali pritisniti sklopko in motor se ponovno v trenutku zažene. Kratkotrajni izklop motorja v nobenem primeru ne poslabša naše varnosti ali udobja.

  Regeneracija zavorne energije:
  Kinetična energija se sprošča, kakor hitro voznik pritisne zavoro ali odvzame plin. Regeneracija zavorne energije jo nato pretvori v električno energijo in uporabi za ponovno polnjenje akumulatorja. S tem se zmanjša moč, ki jo motor potrebuje za polnjenje akumulatorja, kar vodi k nižji porabi in emisijam.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – paket tehnologij poln storitev, aplikacij in asistenčnih sistemov za voznika, na katere se lahko zanesete. Spretno vas vodijo skozi zastoje, vas ohranjajo na varni razdalji, ko je to potrebno, in se bliskovito odzovejo v nevarnih situacijah. Z inovativnimi tehnologinjami za boljšo vidljivost v vašem vozilu BMW imate vedno vse pred očmi. Services & Apps iz BMW ConnectedDrive vam nudijo raznolikost vsakodnevnih informacij, kot so novice in vreme, ali posredujejo osebne podatke v vaše vozilo BMW − bodite vedno najbolje obveščeni in uživajte v novem doživetju na vsakem potovanju.

MREŽNO POVEZANA VOŽNJA NI VEČ VIZIJA. AMPAK DOŽIVETJE.

 • BMW Night Vision

  Revolucija varne vožnje ponoči: BMW Night Vision z Dynamic Light Spot izboljša vašo obveščenost v nevarnih situacijah. Toplotna kamera zazna pešce ali živali v temi in prikaže njihovo sliko neposredno na nadzornem prikazovalniku. Oseba ali žival se nato selektivno osvetli z usmerjenim žarkom. Posledično dobite jasno vidljivost nad vsem, česar ne bi smeli prezreti ponoči. Hkrati pa luč omogoči učinkovito opozorilo za pešce ali živali.

 • Inteligentni klic v sili

  Inteligentni klic v sili preko klicnega centra BMW avtomatsko vzpostavi povezavo z najbližjim centrom za usklajevanje reševanja, ko je to potrebno. Posreduje informacije o trenutni lokaciji vozila in resnosti nesreče. Inteligentni klic v sili se lahko aktivira tudi ročno.

 • Active Protection

  Precizno reagira na vsako nevarnost: Active Protection v kritični situaciji sproži ukrepe za vašo varnost, npr. zategne varnostne pasove, namesti sedeže v pokončen položaj in zapre okna ter sončno streho. Po nesreči lahko avtomatsko zaviranje popolnoma zaustavi vozilo, kar prepreči verjetnost verižnega trčenja ali zmanjša naletno hitrost. Poleg tega asistent za prepoznavanje utrujenosti priporoči postanke, če zazna znake zmanjšane pozornosti, da že takoj prepreči morebitno nevarnost.