IZDELKI IN STORITVE.

MINI, BMW ali BMW i: kako sestavite svoj vozni park je odvisno samo od vas.

Če upravljate vozni park z manj kot 50 službenimi vozili, je program BMW | MINI Business Partnership oblikovan posebej za vas. BMW vam nudi dinamična in aktivna vozila, od stilske serije 1 do reprezentativne serije 7, da izpolni vse vaše individualne poslovne potrebe. To posvečeno spletno mesto vam daje možnost, da izveste več o prednostih programa, poiščete modele glede na mesečni proračun ali preference, si ogledate naše nedavne ponudbe najemnih pogodb in enostavno stopite v stik s svojim lokalnim upravljavcem poslovnega razvoja za več informacij.

Preberi več

PREGLED MODELOV – BMW PO MERI VAŠIH POTREB.

Portfelj izdelkov BMW in MINI obsega modele z zelo učinkovitimi motorji, ki proizvedejo manj kot 140 g CO2/km. Nekateri modeli, kot so BMW 520d EfficientDynamics, BMW serije 3, BMW serije 1 in MINI Countryman, so posebej ekonomični, saj njihove vrednosti ne presežejo meje emisij EU, ki znaša 130 g CO2/km. Več kot petintrideset naših vozil – vključno BMW EfficientDynamics Edition – gredo pri učinkovitosti še korak dlje in navdušijo z emisijami pod 120 g CO2/km.

Razpoložljivost modelov se spreminja glede na regijo.

Preberi več

BMW serije 1.

Nastavite razpoloženje, živite za trenutek in osvojite ulice glavnih mest z atletskimi konturami in inovativno obliko. Poleg odličnega užitka v vožnji vam BMW serije 1 nudi tudi visoko ekonomičnost.
Preberi več

BMW serije 2.

Značilna dinamična oblika BMW, ki je tudi kompaktna, funkcionalna in fleksibilna – spoznajte BMW serije 2 Active Tourer. Karkoli načrtujete – športne aktivnosti, počitnice ali dnevno vožnjo –, vedno boste komaj čakali, da se začne.
Preberi več

BMW serije 3.

Osupljiva dinamika, odlična sorazmerja, impresivna tehnologija in tri oblikovne izvedbe BMW Lines dajejo BMW serije 3 absolutno značilen videz in mu omogočajo, da orje ledino na področjih učinkovitosti in zmogljivosti.
Preberi več

BMW serije 4.

Športnost združena z osupljivo estetiko: BMW serije 4 Coupé in Cabrio sta impresivna predstavnika popolnoma nove generacije vozil BMW. BMW serije 4 Gran Coupé čudovito dopolnjuje modelno paleto in navduši s svojo naravno eleganco.
Preberi več

BMW serije 5.

Izrazito značilen in idealen po meri za izpolnjevanje najvišjih zahtev z brezhibnim občutkom sloga. BMW serije 5 kaže moč in slog v vsem, kar počne.
Preberi več

BMW serije 7.

BMW serije 7 je za tiste, ki so prispeli na cilj in še vedno želijo več. Doživite najmodernejšo tehnologijo vozila, učinkovito zmogljivost in udobje v razredu, ki ga določa sam.
Preberi več

BMW serije X.

Biti fleksibilen pomeni ostati mobilen. BMW serije X nudi neskončne možnosti v mestu in na terenu, dramatično živahnost zunaj in znotraj ter veliko priznanje: užitek hoče, da imate vse.
Preberi več

BMW i.

BMW i nudi revolucionarna vozila in prevozne storitve za vozne parke in se osredotoča na trajnostni razvoj preko celotne verige vrednosti.
Preberi več

VEČ KOT 35 MODELOV Z EMISIJAMI CO2 POD 120 G/KM.

Trajnostna in ekonomična mobilnost je od nekdaj pomembna za BMW, zaradi česar imamo danes široko paleto vozil BMW in MINI z emisijami CO2 pod 120 g/km. Bodisi iščete vsakodnevno zanesljivost BMW 114d s 5 vrati (4,1 l/100 km in emisije CO2 105 g/km), raznolikost BMW 520d Touring (5,0 l/100 km in emisije CO2 119 g/km) bodisi markantno vzdržljivost BMW X1 sDrive20d EfficientDynamics Edition (4,5 l/100 km in emisije CO2 119 g/km) – naš vozni park obsega več kot petintrideset vozil, ki izpolnijo vse vaše potrebe.

POVSEM ELEKTRIČEN BMW i3.

Odkrijte ponudbo vizionarskih električnih vozil in storitev mobilnosti iz BMW i .

BMW EFFICIENTDYNAMICS EDITIONS.

Trajnostni razvoj, učinkovitost in okoljska odgovornost − trije cilji, ki jim BMW sledi že vrsto let. Del strategije je tudi BMW EfficientDynamics, inovativen program tehnologij, kot so učinkoviti motorji, funkcija Auto Start Stop in regeneracija zavorne energije, ki je vgrajen v več kot milijon avtomobilov BMW. V skladu z vodilnimi principi BMW EfficientDynamics razvija blagovna znamka BMW i koncepte vizionarskih vozil za električno mobilnost, kot sta BMW i3 in BMW i8. S ponudbo dodatnih storitev mobilnosti, kot je deljenje avtomobila, BMW progresivno na novo definira koncept individualne mobilnosti.

Preberi več

BMW serije 1 (3-vratni) EfficientDynamics Edition.

BMW 116d, 3-vratni: impresivna zmogljivost in učinkovitost s 85 kW (116 KM) in 3,8 l goriva.
Preberi več

BMW serije 1 (5-vratni) EfficientDynamics Edition.

BMW 116d, 5-vratni: samo 99 g CO2/km po zaslugi inteligentnih ukrepov, ki občutno znižajo porabo goriva in emisije, medtem ko hkrati izboljšajo zmogljivost.
Preberi več

BMW 320d Limuzina EfficientDynamics Edition.

BMW 320d EfficientDynamics Edition s tehnologijo BMW TwinPower Turbo in najnovejšo generacijo neposrednega vbrizgavanja goriva preko skupnega voda vam nudi izjemnih 120 kW (163 KM) in porabi le 4,1 l/100 km.
Preberi več

BMW 320d Touring EfficientDynamics Edition.

BMW 320d EfficientDynamics Edition s tehnologijo BMW TwinPower Turbo in najnovejšo generacijo neposrednega vbrizgavanja goriva preko skupnega voda vam nudi izjemnih 120 kW (163 KM) in porabi le 4,3 l/100 km.
Preberi več

FINANCIRANJE IN LIZING.

BMW Financial Services vam nudi izbiro možnosti financiranja vozila, da vam pomaga pri lastništvu ali najemu vašega vozila BMW Group. V vsakem prodajnem salonu BMW boste našli specialista finančnih storitev, ki vam lahko pomaga pri vaših zahtevah glede voznega parka. Ko enkrat izberete paket financiranja, ki najbolje ustreza vašemu podjetju, bomo za ostalo poskrbeli mi. Od papirologije in telefoniranja do priprav dobave, za vse podrobnosti bomo poskrbeli mi in naredili vse, da bodo vaši zaposleni čim hitreje in brez zapletov na cesti.

Preberi več

BMW SERVICE.

Vaš pooblaščeni servis BMW ni nikoli daleč, po zaslugi naše globalne mreže. Kjerkoli ste, ta globalna mreža, skupaj s stalnim prenosom znanja, zagotavlja optimalen servis v vsakem trenutku. Vaš pooblaščeni servis BMW vam bo predstavil vpogled v storitve, ki jih lahko pričakujete: strokovno vzdrževanje in popravilo vašega vozila, ki ju izvajajo visoko usposobljeni specialisti ob podpori računalniške diagnoze.

BMW TeleServices

Doživite številne prednosti inovativnega servisnega koncepta BMW TeleServices.

  • BMW Service Inclusive.
  • Condition Based Service (CBS).
  • BMW Mobile Service.
  • BMW TeleServices.

BMW CAR SHARING.


V prihodnost usmerjene rešitve deljenja avtomobila, kot sta AlphaCity Corporate CarSharing ponudnika Alphabet in DriveNow ponudnika BMW i, pomenijo, da lahko udobno potujete na dolge razdalje in ostanete mobilni v izbranem številu mest.

AlphaCity Corporate CarSharing postavlja vaše udobje na prvo mesto: vozila za poslovno ali zasebno uporabo rezervirajo zaposleni sami. Vozniki plačajo za zasebno uporabo s svojimi kreditnimi karticami, kar zniža stroške najema.

Tehnologija brez uporabe ključa omogoča enostaven dostop do vozila. Alphabet za vas izvaja storitev AlphaCity, ki od vas terja le minimalno porabo časa.

Katere so glavne prednosti?

• Znižanje stroškov poslovne mobilnosti
• Dostop do vozila brez ključa
• Izvajanje, upravljanje in servis so pristojnosti Alphabet
• Izboljšanje motivacije zaposlenih
• Uporaba premium vozil BMW in MINI