IZDELKI IN STORITVE.

Posebne ponudbe in optimalna storitev – kjerkoli ste.

V diplomatski službi se nenehno soočate z novimi izzivi – zato je pomembno, da vaše vozilo BMW ne postane eden izmed teh. Kamorkoli vas vodijo dolžnosti, svetovna mreža več kot 4000 trgovcev z vozili BMW in osebna storitev naših specialistov BMW vam zagotavljata, da vam ni treba skrbeti, ko gre za vaše vozilo BMW.

Preberi več

ISKALNIK MODELOV.

Bodisi BMW serije 1 za mestno vožnjo, prostoren BMW serije 5 Touring za dolge razdalje bodisi prestižen BMW serije 7 za sprejeme in uradna srečanja – BMW ima pravo vozilo za vse priložnosti.

Z diplomatsko prodajo BMW lahko izbirate med vsemi modeli BMW in različicami opreme kjerkoli se nahajate. Želite po New Yorku voziti z volanom na desni strani? Ni problema. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri konfiguraciji vašega idealnega vozila v skladu z vašimi individualnimi potrebami.

Preberi več

BMW serije 1

Nastavite razpoloženje, živite za trenutek in osvojite ulice glavnih mest z atletskimi konturami in inovativno obliko. Poleg odličnega užitka v vožnji vam BMW serije 1 nudi tudi visoko ekonomičnost.
Preberi več

BMW serije 2

Užitek v vožnji krat dva: modeli BMW serije 2 prinašajo značilni užitek v vožnji BMW v kompaktni segment vozil.
Preberi več

BMW serije 3

Original od leta 1975: neustavljiva kombinacija dinamične oblike, neprekosljive agilnosti in izvrstne praktičnosti za vsak dan naredi najnovejšo generacijo BMW serije 3 tako impresivno, kot še nikoli.
Preberi več

BMW serije 4

Športnost združena z osupljivo estetiko: BMW serije 4 Coupé in Cabrio sta impresivna predstavnika popolnoma nove generacije vozil BMW. BMW serije 4 Gran Coupé čudovito dopolnjuje modelno paleto in navduši s svojo naravno eleganco.
Preberi več

BMW serije 5

Izrazito značilen in idealen po meri za izpolnjevanje najvišjih zahtev z brezhibnim občutkom sloga. BMW serije 5 kaže moč in slog v vsem, kar počne.
Preberi več

BMW serije 7

BMW serije 7 je za tiste, ki so prispeli na cilj in še vedno želijo več. Doživite najmodernejšo tehnologijo vozila, učinkovito zmogljivost in udobje v razredu, ki ga določa sam.
Preberi več

BMW serije X

Spontana močna želja, da pobegnete iz mesta? Še dobro, da imate ob sebi novo vozilo BMW X. S svojo sposobnostjo manevriranja in agilnostjo, najnovejši model X v metropoli ne izstopa le zaradi svojega privlačnega videza, ampak prav tako kaže svoj odločen značaj na cestah, ki si ravno ne zaslužijo več takšnega imena.
Preberi več

BMW i

BMW i nudi vizionarska električna vozila in storitve mobilnosti, navdihujočo obliko in novo razumevanje pojma premium, ki je močno prežet s trajnostjo.
Preberi več

BMW i.

BMW i.

Pri BMW i se princip BMW EfficientDynamics – manj emisij, več užitka v vožnji – pretvori v revolucionarne koncepte vozil in storitve mobilnosti, s poudarkom na dodani vrednosti in trajnostnem razvoju. Obstoječe tehnologije BMW EfficientDynamics se kombinirajo z alternativnimi pogonskimi koncepti in klasičnimi značilnostmi BMW, da se proizvajajo vizionarski avtomobili, kot sta BMW i3 in BMW i8.

POSEBNA VOZILA.

Ljudje, ki nosijo največje odgovornosti morajo imeti možnost, da se zanesejo na največjo možno zaščito – ne da bi morali za to žrtvovati edinstveno vozno doživetje, ki ga lahko nudi le posebno vozilo BMW. BMW že več kot 30 let določa nove standarde v oblikovanju in razvoju oklepnih vozil. Naša trenutna paleta modelov nadaljuje to tradicijo v impresivnem slogu. Vstopite in se udobno namestite vedoč, da ne bi mogli biti v bolj varnem ali sproščujočem okolju. Vsako varnostno vozilo je narejeno po meri naročnika, da se zlije s svojim okoljem in hkrati izstopa iz množice, medtem ko se vsaka faza procesa izvaja z mojstrsko pozornostjo do podrobnosti. Rezultat je vozilo, ki izpolnjuje najvišje standarde balistične zaščite, medtem ko prav tako izpolnjuje najbolj individualne zahteve.

BMW Service

BMW SERVICE.

Kakovost, učinkovitost in inovacija: trije temelji ekspertize vzdrževanja vozila, ki ga zagotavlja BMW Service – danes in jutri. Še preden se začne proizvodnja novega modela BMW, naši inženirji razvijejo inovativno, priročno in k vozniku usmerjeno servisno opremo, ki zagotavlja, da lahko vsak avtomobil BMW daje svoj maksimum, leto za letom. Predani smo zavezi, da zagotavljamo prvovrsten servis, ki nudi najboljšo oskrbo v razredu za vaše vozilo in brezkompromisno vozno doživetje.

 • Globalni trgovci in servisna mreža

  Vse bi storili, da zagotovimo vašo varnost. In da dobite najboljši servis. Rutinsko vzdrževanje in popravila za varnostne spremembe lahko posebej usposobljeni strokovnjaki, ob podpori predane ekipe specialistov v Münchnu, izvajajo na izbrani lokaciji po vsem svetu.

 • Polno jamstvo BMW

  Seveda so vozila diplomatske prodaje BMW na voljo z enakim obsežnim jamstvom, kot standardni modeli BMW. Če kupite novo vozilo BMW, želite zajamčen užitek v vožnji. Zato vam vaš pooblaščeni servis BMW sedaj nudi 12-letno jamstvo za karoserijo in 3-letno za lak. Za celoten avtomobil (razen menjavo obrabljivih delov), originalne dele BMW in originalno opremo BMW je na voljo 2-letno jamstvo ne glede na število prevoženih kilometrov. Servis, na katerega se lahko zanesete – to vam zagotavljamo.

 • BMW Service Inclusive

  Z različnimi paketi BMW Service Inclusive plačate pavšalno ceno in se nato sprostite vedoč, da so za določen čas ali prevožene kilometre krita vsa servisna dela v paketu, neodvisno od tega, kolikokrat jih potrebujete. Za več informacij stopite v stik s svojim trgovcem z vozili BMW.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics predstavlja korporativno strategijo BMW Group, ki vedno sledi cilju, da združi najboljšo učinkovitost in maksimalno dinamiko. Pokriva vse ukrepe, ki so stalno usmerjeni k vedno večji učinkovitosti in dinamiki vseh vozil BMW hkrati. In vpliva na celoten koncept vozila, pogonski sklop in upravljanje energije, kamor sodijo inteligentna lahka konstrukcija, aerodinamika, BMW eDrive in motorji BMW TwinPower Turbo. Rezultat ni kompromis, ampak čisti užitek v vožnji. Zato BMW EfficientDynamics učinkovito premošča vrzel med motivacijo zaposlenega in stroškovno optimizacijo.

BMW EfficientDynamics

Izjemna ekonomičnost porabe brez kompromisa pri zmogljivosti.

 • Celoten koncept vozila

  Inteligentna lahka konstrukcija:
  Uporaba pravih materialov na pravih mestih, odvisno od funkcije. Z inteligentno kombinacijo različnih materialov, kot so jeklo, aluminij in karbonska vlakna, ne nastane le lahka in učinkovita celotna struktura. Vsak model BMW zagotavlja visoko torzijsko togost za optimalno vozno dinamiko in užitek v vožnji.

  Aerodinamika:
  S popolnoma usklajenimi aerodinamičnimi ukrepi se doseže optimalen zračni upor. Podrobne rešitve, kot so ravna obloga spodnje strani dna vozila, Air Curtain v podaljšanem sprednjem odbijaču z odprtinami za zrak in Air Breather za sprednjimi okrovi koles, zagotavljajo pozitiven učinek na učinkovitost in porabo vozila BMW.

 • Pogonski koncept

  BMW TwinPower Turbo:
  Večkrat nagrajeni bencinski in dizelski motorji s tehnologijo BMW TwinPower Turbo spadajo med inovacije iz BMW EfficientDynamics. Združujejo najmodernejše sisteme vbrizgavanja goriva, povsem spremenljivo krmiljenje moči in inovativno tehnologijo turbopolnilnika, zaradi česar nudijo značilen navor BMW z nizko porabo.

  BMW eDrive:
  Popolnoma nova dimenzija užitka v vožnji: pogonski koncept BMW eDrive, ki vključuje elektromotor, visokonapetostno baterijo in inteligentno upravljanje energije, razvije impresivno dinamiko in je, pri vožnji v izključno električnem režimu, lokalno brez emisij. Prenovljen sinhroni elektromotor osupne z enormnim navorom, ki ostane nespremenjen od speljevanja do največje hitrosti – za trajnostno mobilnost z neustavljivo agilnostjo. BMW eDrive uteleša električna vozila in priključne hibridne modele.

  BMW BluePerformance:
  Ta tehnologija zmanjša dušikove okside (NOx), ki jih proizvajajo dizelski motorji, na minimum. Medtem ko sam proces zgorevanja ni prizadet, se ohrani visoka stopnja učinkovitosti dizelskih motorjev. Modeli BMW, ki so opremljeni z BMW BluePerformance, izpolnjujejo zahteve emisijskega standarda EU6, ki predpisuje znižanje emisij NOx.

 • Inteligentno upravljanje energije

  Način ECO PRO:
  Z aktiviranjem načina ECO PRO se vse usmeri k večji učinkovitosti. Odvisno od vašega individualnega sloga vožnje to rezultira v znižanje porabe goriva do 20 odstotkov (v skladu z interno študijo BMW o porabi goriva).

  Funkcija Auto Start Stop:
  Funkcija Auto Start Stop izkoristi prednosti kratkotrajnih postankov (npr. pred rdečo lučjo na semaforju) in začasno izklopi motor. Ko je motor izklopljen, vozilo ne porablja goriva in ne proizvaja emisij. Glede na menjalnik mora voznik le sprostiti zavoro ali pritisniti sklopko in motor se ponovno v trenutku zažene. Kratkotrajni izklop motorja v nobenem primeru ne poslabša naše varnosti ali udobja.

  Regeneracija zavorne energije:
  Kinetična energija se sprošča, kakor hitro voznik pritisne zavoro ali odvzame plin. Regeneracija zavorne energije jo nato pretvori v električno energijo in uporabi za ponovno polnjenje akumulatorja. S tem se zmanjša moč, ki jo motor potrebuje za polnjenje akumulatorja, kar vodi k nižji porabi in emisijam.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – paket tehnologij poln storitev, aplikacij in asistenčnih sistemov za voznika, ki vas tesno povežejo s svetom okoli vas. Udobno se namestite in si uredite pisarno v notranjosti svojega vozila. Z BMW ConnectedDrive lahko prejemate, berete in odgovarjate na elektronsko pošto. Ali sinhronizirate svoje podatke z vozilom, kot je vaš telefonski imenik. Kaj vse se še dogaja po svetu? Vaše vozilo BMW ve, kaj vas zanima, in vam med vožnjo preko zvočnikov prebere najnovejše novice. Na astenične sisteme za voznika se lahko popolnoma zanesete pri vsaki vožnji. Zaradi njih postane vaše vozilo BMW še pametnejše in vas podpira v vsaki situaciji. Uživajte več varnosti in udobja: z BMW ConnectedDrive na svoji strani.

MREŽNO POVEZANA VOŽNJA NI VEČ VIZIJA. AMPAK DOŽIVETJE.

 • Real Time Traffic Information

  Raje se premikajte, kot da stojite pri miru. In bodite vedno točni za naslednji sestanek. Precizne informacije o trenutni prometni situaciji: Real Time Traffic Information vas obvešča o prometnih razmerah v realnem času in z oddaljenostjo 100 m od vaše trenutne lokacije. S tem se lahko pravočasno izognete zastojem in izberete eno izmed priporočenih alternativnih poti. Vaše vozilo BMW pozna najhitrejšo pot in poskrbi, da pridete sproščeni na cilj.

 • Narek sporočila

  S funkcijo nareka elektronske pošte in sporočila vam ni potrebno umikati rok z volana. Želite poslati elektronsko pošto ali sporočilo, vendar nimate časa za postanek? Začnite govoriti in funkcija pretvarja govor v besedilo. Vse, kar morate storiti je, da pritisnete gumb pošlji.

 • Asistent pri zastoju

  Naslonite se nazaj in pustite, da vaše vozilo BMW opravi s potjo. Asistent pri zastoju vas razbremeni, ko se znajdete v monotonih situacijah na avtocesti v Evropi in ZDA. Če potujete v gostem prometu pri hitrosti do 40 km/h, vam sistem omogoča, da potujete skupaj z ostalim prometom in ostanete sproščeni, medtem ko se premikate skozi zastoj. Sistem avtomatsko vzdržuje želeno razdaljo do spredaj vozečega vozila, neodvisno uravnava vašo hitrost – celo zavira do ustavitve – in aktivno obrača volan. Vaše vozilo lahko tako ostane na svojem voznem pasu, dokler imate vsaj eno roko na volanu.