POLETJE. SONCE. UŽITEK V VOŽNJI.

Z BMW SERVICE IN ORIGINALNO OPREMO BMW.

POLETJE. SONCE. UŽITEK V VOŽNJI.

Z BMW SERVICE IN ORIGINALNO OPREMO BMW.

POLETJE. SONCE. UŽITEK V VOŽNJI.Z BMW SERVICE IN ORIGINALNO OPREMO BMW.

S poletnimi meseci pride tudi čas dopustov. Zahvaljujoč prvovrstnim storitvam BMW Service in popolnoma prilagojenim rešitvam opreme, boste izvrstno pripravljeni na prihajajoče počitnice. Pripravite svoje vozilo BMW za novo sezono z našimi storitvami in pregledi, da boste vedno varno in zanesljivo na poti. Obenem pa se lahko veselite tudi največjega potovalnega udobja in dobrega počutja v vozilu, in sicer z našimi izdelki iz kategorij transporta, infozabave in razvedrilnih vsebin.

BMW SERVICE. ZA UŽITEK V VOŽNJI KOT PRVI DAN.

Končno se boste podali na dopust! Da boste prepričani, da je vaše vozilo BMW v celoti pripravljeno za vse mogoče izzive poletne sezone, vam priporočamo pregled pred dopustom in pregled klimatske naprave BMW. Tako bodo naši servisni strokovnjaki BMW poskrbeli, da bo vaše vozilo vedno v najboljšem možnem stanju in da se boste lahko na svoj dopust podali povsem sproščeno. V malo verjetnem primeru okvare vozila pa vam BMW Mobile Care omogoča obsežne možnosti mobilnosti 365 dni na leto. Kamor koli vas pot ponese: zahvaljujoč BMW Service, je užitek v vožnji vedno zagotovljen.

 • Pregled pred dopustom BMW

  S pregledom pred dopustom BMW vam omogočamo, da naši usposobljeni servisni strokovnjaki temeljito pregledajo vaše vozilo BMW, zlasti njegove najbolj obremenjene dele. Tako boste lahko povsem sproščeni tudi na dolgih potovanjih.

  Pregled pred dopustom BMW vključuje:

  • Pregled zavornega sistema
  • Testiranje nivojev hidravlične tekočine
  • Pregled poškodb zunanjosti
  • Pregled jermenov pogonskega sklopa zaradi obrabe in napetosti
  • Pregled stanja platišč in pnevmatik
  • Pregled sistema luči
  • Pregled klimatske naprave/naprave za ogrevanje


  Ponudba za vse modele BMW: 39,00* EUR

  * Kakršna koli potrebna vzdrževalna dela in tekočine se obračunajo posebej.

 • Pregled klimatske naprave BMW

  V okviru pregleda klimatske naprave BMW naši servisni strokovnjaki preverijo, ali vaša klimatska naprava deluje brezhibno. Strokovno očistijo in dezinficirajo oz. razkužijo hladilni sistem, s čimer zagotovijo prijetno in zdravo temperaturo v notranjosti vozila.

  Pregled klimatske naprave BMW vključuje:

  • Pregled kondenzatorja, pogonskega jermena in mikrofiltra
  • Pregled učinkovitosti klimatske naprave
  • Menjava mikrofiltra
  • Čiščenje in dezinfekcija klimatske naprave


  Ponudba npr. za BMW serije 1 (F20/F21): 103,00* EUR

  * Kakršna koli potrebna vzdrževalna dela in tekočine se obračunajo posebej.

 • Za vsak slučaj: BMW Mobile Care

  V primeru okvare vozila imate z BMW Mobile Care na voljo obsežne možnosti mobilnosti. Stopite v stik z mobilno asistenco BMW prek menija iDrive (samo v vozilih z nadzornim prikazovalnikom) ali telefona: 080 1038 (v vaši državi) oziroma +43 1 525 03 63 05 (v tujini).

  V večini primerov lahko naši strokovnjaki enostavno nudijo pomoč z navodili po telefonu. Če bi potrebovali asistenco na mestu okvare, vam organiziramo prihod dežurne službe za pomoč na cesti BMW – enostavno in zanesljivo. Po potrebi vam nudimo tudi druge oblike podpore: na primer, vlečno službo, taksi in nočitev v hotelu. Z vseevropsko garancijo mobilnosti BMW Mobile Care imate vse te prednosti na krovu – 5 let.

  Za več informacij o BMW Mobile Care obiščite svojega trgovca z vozili BMW ali obiščite www.bmw.si/mobilecare

VEČ PROSTORA ZA VAŠA DOŽIVETJA.

Veselite se poletnih izletov z multifunkcijskimi transportnimi rešitvami BMW. Naši izdelki vam zagotavljajo, da boste imeli dovolj prostora za vso vašo prtljago in opremo za vaš naslednji dopust. Ponujamo vse, kar vam srce poželi, od strešnih kovčkov do varovalne preproge za nakladalni rob. Premium kakovost, vrhunska oblika in najvišja stopnja funkcionalnosti zagotavljajo večje udobje za vse, kar imate v načrtu.

 • Kompaktni zadnji nosilec za kolo s kompletom za shranjevanje

  Lahek, a robusten in zložljiv zadnji nosilec za vlečno kljuko. Primeren je za največ dve kolesi ali električni kolesi(največja nakladalna zmogljivost 2 x 30 kg). Zadnji nosilec za kolo se lahko zloži, ko ni v uporabi, in shrani v prtljažniku s kompletom za shranjevanje zadnjega nosilca, ki je na voljo v okviru dodatne opreme. Zadnji nosilec za kolo za vlečno kljuko se lahko uporablja tudi z opcijo SA 3AR (predpriprava za zadnji prtljažnik).

  Ponudba za kompaktni zadni nosilec za kolo za vozilo BMW serije 2 (F45/F46) in BMW X1 (F48), brez montaže: 639,00 EUR

  Ponudba za komplet za shranjevanje za vozilo BMW serije 2 (F45/F46) in BMW X1 (F48), brez montaže: 160,00 EUR

 • Strešni kovček 520 in osnovni nosilni sistem

  Sodobni strešni kovček s črnim pokrovom visok sijaj in stranicami v titan srebrni barvi z oznako BMW. Kovček omogoča 520 litrov dodatnega prostora in največjo nakladalno zmogljivost 70 kg. Posebej prepriča s svojim enostavnim in udobnim natovarjanjem in raztovarjanjem z dvostranskim sistemom zaklepanja. Primeren je za vse osnovne nosilne sisteme in sisteme strešnih nosilcev BMW.

  Ponudba: 1.013,00 EUR

  Osnovni nosilni sistem, ki je na voljo ločeno, je združljiv z vsemi dodatki za strešne nosilce BMW in strešnimi kovčki BMW. Izpolnjuje najvišje varnostne zahteve s svojo visoko kakovostjo in varnostnim sistemom proti kraji.

  Ponudba za vozilo BMW serije 3 Gran Turismo, brez montaže: 234,00 EUR

 • Varovalna preproga za nakladalni rob

  Ta univerzalna varovalna preproga za nakladalni rob se lahko varno pritrdi na zanke za pritrditev tovora v prtljažniku s pomočjo trakov z ježkom. Vodoodbojna preproga varuje nakladalni rob pred praskami, ki lahko nastanejo ob natovarjanju prtljažnika. Uporablja se lahko tudi kot nedrseča preproga v prtljažniku.

  Ponudba: 59,00 EUR

   

 • Prilegajoča se talna preproga za prtljažnik

  Preproga se popolnoma prilega prtljažniku ter ga ščiti pred umazanimi in mokrimi predmeti. Linearno obliko talne preproge je navdihnil vodni tok in se ujema z obliko originalnih predpražnikov za vse letne čase BMW.

  Ponudba: 108,00 EUR

NA POTI DO POLETJA.

Ne čakajte na sonce – zapeljite se proti njemu z originalnimi letnimi kompleti koles BMW. Zagotavljajo izjemno stabilnost in izboljšano varnost, ne glede na vreme ali temperaturo, ter še dodatno izboljšajo videz vašega vozila BMW. Prepričajte se o tem z našimi letnimi kompleti koles, ki se popolnoma ujemajo z vašim vozilom.

 • Star-spoke 660, dvobarvna, Orbit Grey/polirana

  20“ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 225/35 R20 90 Y spredaj in 255/30 R20 92 Y zadaj. Za BMW serije 3 (F30/F31) in serije 4 (F32/F33/F36).

  Poraba goriva: E/E
  Oprijem na mokri podlagi: B/B
  Zunanji kotalni hrup: 72 dB/73 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 3.853,15 EUR

  * Zadevna cena na kos, brez montaže, ob nakupu 4 koles kot seta kompletov koles. Velikost pnevmatik se razlikuje glede na zadevni model. Razpoložljivost je odvisna od opreme vozila in motorizacije. Z veseljem vam bomo svetovali.

 • Cross-spoke 636, Liquid Black

  20‘‘ komplet platišč s pnevmatikami Goodyear Eagle F1* RSC v velikosti 245/35 R20 95 Y spredaj in 275/30 R20 97 Y zadaj. Za BMW serije 5 (G30/G31).

  Poraba goriva: B/C
  Oprijem na mokri podlagi: B/A
  Zunanji kotalni hrup: 71 dB/71 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 4.407,00 EUR

  * Zadevna cena na kos, brez montaže, ob nakupu 4 koles kot seta kompletov koles. Velikost pnevmatik se razlikuje glede na zadevni model. Razpoložljivost je odvisna od opreme vozila in motorizacije. Z veseljem vam bomo svetovali.

 • Y-spoke 542, dvobarvna, mat črna/polirana

  20“ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 245/40 R20 99 Y spredaj in 275/35 R20 102 Y zadaj. Za BMW X3 (F25) in X4 (F26).

  Poraba goriva: E/C
  Oprijem na mokri podlagi: B/B
  Zunanji kotalni hrup: 72 dB/73 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 4.252,00 EUR

  * Zadevna cena na kos, brez montaže, ob nakupu 4 koles kot seta kompletov koles. Velikost pnevmatik se razlikuje glede na zadevni model. Razpoložljivost je odvisna od opreme vozila in motorizacije. Z veseljem vam bomo svetovali.

 • BMW M Performance Double-spoke 599 M, dvobarvna, Orbit Grey/polirana

  21“ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 285/35 R21 105 Y spredaj in 325/30 R21 108 Y zadaj. Za BMW X5 (F15) in BMW X6 (F16).

  Poraba goriva: C/C
  Oprijem na mokri podlagi: B/B
  Zunanji kotalni hrup: 74 dB/74 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 6.001,00 EUR

  * Zadevna cena na kos, brez montaže, ob nakupu 4 koles kot seta kompletov koles. Velikost pnevmatik se razlikuje glede na zadevni model. Razpoložljivost je odvisna od opreme vozila in motorizacije. Z veseljem vam bomo svetovali.

   

INTELIGENTNE REŠITVE ZA DOLGA POTOVANJA.

Dopustniška potovanja lahko pogosto trajajo nekoliko dlje od pričakovanj. Zahvaljujoč našim rešitvam infozabave, kot je Head-Up projektor ali navigacijski sistem, vgrajen v vozilo, boste svoj cilj dosegli varno in zanesljivo. Z našo inovativno opremo za brezžično polnjenje se lahko vaš pametni telefon povsem enostavno polni oziroma ima zahvaljujoč tej tehnologiji še boljšo pokritost omrežja v vozilu. Prepričajte se o naših izdelkih sami in uživajte v sproščeni vožnji.

 • Head-Up zaslon

  Zahvaljujoč inovativnemu Head-Up zaslonu, se v voznikovem vidnem polju prikazujejo aktualne informacije vozila. S pomočjo BMW Head-Up zaslona se lahko na zaslonu izvedejo nastavitve aplikacij, prav tako pa se lahko omogočijo ali onemogočijo različni parametri. Obenem je mogoče združiti Head-Up zaslon z aplikacijo Garmin na telefonu, da se prenašajo navigacijski nasveti.

  Ponudba, brez montaže: 406,00* EUR

 • Navigacijski sistem, vgrajen v vozilo

  Navigacijski sistem BMW, vgrajen v vozilo, je odlična rešitev za vozila brez navigacijskega sistema. Zahvaljujoč navigacijskemu sistemu BMW, vgrajenemu v vozilo, se lahko podatki prikazujejo na zaslonu vozila z visoko ločljivostjo ali na Head-Up zaslonu, ki je na voljo v okviru dodatne opreme, medtem ko se zvok predvaja prek ozvočenja v vozilu. Ker je nameščen v armaturnem predalu in ni viden zunaj avtomobila, zagotavlja visoko stopnjo varnosti.

  Ponudba navigacijski sistem, vgrajen v vozilo, brez montaže: 876,00* EUR

  Ponudba Head-Up zaslon za navigacijski sistem, vgrajen v vozilo, brez montaže: 450,00* EUR

 • Ovitek za brezžično polnjenje za iPhone 6

  Ovitek omogoča brezžično polnjenje vašega telefona iPhone 6. Svoj mobilni telefon morate tako vložiti v črni originalni ovitek BMW. Ovitek za pametni telefon je združljiv z vso opremo za brezžično polnjenje BMW oziroma s pladnjem za brezžično polnjenje, ki je na voljo v okviru dodatne opreme.

  Ponudba: 71,00* EUR

 • Pladenj za brezžično polnjenje

  Ta pladenj predstavlja varen, robusten prostor za shranjevanje mobilnega telefona in možnost brezžičnega polnjenja. Obenem poveže vaš telefon z zunanjo anteno vozila ter tako omogoča najboljšo pokritost omrežja. Funkcija brezžičnega polnjenja je primerna za vse mobilne telefone, ki podpirajo tehnologijo brezžičnega polnjenja Qi.

  Ponudba, brez montaže: 161,00* EUR

NAJBOLJŠA ZABAVA V VOZILU.

Da vam med potovanjem ne bi postalo dolg čas, vam ponujamo veliko razvedrilnih rešitev za vaše vozilo. Ne glede na to, ali potujete ob obali in bi želeli uživati v želeni glasbi ali pa želite poskrbeti za zabavo svojih potnikov na zadnjih sedežih s filmi in aplikacijami – podjetje BMW zagotavlja popoln odgovor za vse.

 • Univerzalno držalo za tablice z zaščitnim etuijem

  Popoln spremljevalec za sproščeno potovanje: to univerzalno držalo je primerno za tablice z zaščitnim etuijem in se lahko prilagaja različnim velikostim tablic. Univerzalno držalo mora biti vstavljeno v osnovni nosilec in se lahko uporablja za delo ali gledanje filmov v vozilu. Osnovni nosilec se lahko povsem enostavno pritrdi med nosilca naslona za glavo in je povsem stabilen zahvaljujoč avtomatskemu zapiralnemu mehanizmu. Samo v povezavi z osnovnim nosilcem.

  Ponudba za univerzalno držalo: 23,00 EUR

  Ponudba za zaščitni etui za Apple iPad Air 2: 50,00 EUR

  Ponudba za osnovni nosilec za sistem Travel & Comfort: 113,00 EUR

 • Držalo za kamere GoPro

  Držalo se povsem enostavno pritrdi v osnovni nosilni sistem Travel & Comfort, ki je na voljo ločeno, in zagotavlja najboljšo stabilnost za vse kamere GoPro. Ko jo pritrdite v držalo, jo lahko vrtite za 360°, upravlja pa se lahko tako prek aplikacije – odvisno od izbrane dodatne opreme – kot prek upravljalnika iDrive. Samo v povezavi z osnovnim nosilcem.

  Ponudba za držalo za kamere GoPro: 101,00 EUR

  Ponudba za osnovni nosilec za sistem Travel & Comfort: 23,00 EUR

 • Snap-in adapter universal micro USB

  Ta snap-in adapter prinaša komunikacijo vašega pametnega telefona in razvedrilne funkcije neposredno v vaše vozilo. Zraven polnjenja nudi tudi boljši sprejem signala in varno odlaganje. Odvisno od opreme vozila omogoča predvajanje glasbe, ki je shranjena na telefonu, prek zvočnega sistema BMW, prav tako kot tudi razvedrilnih vsebin in aplikacij.

  Ponudba, brez montaže: 163,00 EUR

 • Univerzalni sistem Click & Drive

  Z univerzalnim sistemom BMW Click & Drive se lahko na vetrobransko steklo pritrdijo različni pametni telefoni širine do 78 mm in tako enostavno ter varno integrirajo v notranjost vozila. Zahvaljujoč vgrajeni povezavi USB in električnemu napajanju v okviru dodatne opreme se lahko naprave polnijo tudi med vožnjo.

  Ponudba, brez montaže: 140,00* EUR

POSLOVNI RAZRED ZA NAŠE NAJMLAJŠE.

Poskrbite, da bo potovanje do vašega dopustniškega cilja kar najbolj navdušujoče in sproščeno tudi za vaše najmlajše. Z našimi posebnimi ponudbami boste poskrbeli, da bo na zadnjih sedežih vladalo dobro razpoloženje ter da bodo vaši otroci potovali tako varno kot udobno.

 • Junior Seat 2/3

  Otroški sedež BMW Junior Seat 2/3 "raste" z vašim otrokom in zagotavlja največjo varnost ter udobje za otroke, stare od pribl. 3 do 12 let. Otroški sedež izpolnjuje najvišje varnostne standarde BMW, ki močno presegajo zakonske predpise, zahvaljujoč obsežnim testiranjem trkov. Zaradi spremenljivega kota naslonjala se otroški sedež popolnoma prilagodi avtomobilskemu sedežu in s svojimi patentiranimi zračnimi blazinicami zagotavlja izredno visoko zaščito pred trkom v območju glave.

  Ponudba: 382,00* EUR

 • Zaščita za naslonjalo in podloga za otroški sedež

  Popolno za potovanja z otroki. Zaščita za naslonjalo se popolnoma prilega hrbtišču prednjega sedeža in ga ščiti pred umazanijo. Izbirate lahko med dvema barvama, progasto sivo in črno, tako da obrnete zaščito. Podloga za otroški sedež se namesti pod otroški sedež, da zaščiti zadnji sedež pred obrabo.

  Ponudba: 72,00* EUR

 • Zložljiva mizica sistema Travel & Comfort

  Zložljiva mizica sistema Travel & Comfort v atraktivni obliki BMW se lahko s svojim priklopom enostavno pritrdi na ločen osnovni nosilec. Zložljiva mizica, ki je prilagodljiva po višini in nagibu, ima tudi integrirano držalo za pijačo. Samo v povezavi z osnovnim nosilcem.

  Ponudba za zložljivo mizico: 104,00 EUR

  Ponudba za osnovni nosilec za sistem Travel & Comfort: 23,00 EUR

 • Otroško kolo BMW

  Dvojna prednost: otroško kolo BMW je tako poganjalec kot pravo kolo in pomaga mlajšim otrokom pri razvijanju ravnotežja brez potrebe po stabilizatorjih. Ima plastična pedala in odsevnike ter ergonomsko oblikovan sedež. Primeren je za otroke od 2,5 leta starosti (kot poganjalec) do približno 6 let starosti (kot kolo). Na voljo je v barvah Black/Orange, White/Raspberry Red in Turquoise/Caramel.

  Ponudba: 293,00 EUR