NEPOSREDNA POVEZAVA DO VAŠEGA BMW.

Vmesniki.

Vmesnik Bluetooth in USB avdio vmesnik povezujeta vaš BMW z vašimi mobilnimi napravami, da lahko ostanete tesno povezani z zunanjim svetom tudi med potovanjem. Najsi telefonirate, poslušate glasbo ali želite priklicati telefonski imenik – svojo napravo lahko upravljate povsem udobno z uporabo upravljalnih elementov in prikazovalnikov v avtomobilu.

Preberi več

VMESNIK BLUETOOTH.

Vaš BMW vam ponuja najboljše pogoje za uporabo vsestranskih funkcij vaših mobilnih naprav. Sedite za volan in povežite svoj pametni telefon ali tablico s svojim vozilom s pomočjo povezave Bluetooth. Sinhronizirate lahko svoj telefonski imenik, enostavno predvajate glasbo ali uporabljate širok nabor funkcij Office. Kličete lahko in sprejemate klice s pomočjo prostoročnega sistema, ki ga upravljate z multifunkcijskega volana, upravljalnika iDrive ali glasovnega upravljanja.

USB AVDIO VMESNIK.

Nadaljujte s poslušanjem glasbe tudi med vožnjo – USB avdio vmesnik vam omogoča, da integrirate svoje MP3 predvajalnike, USB ključke in mobilne telefone v avdio sistem BMW. Vaš iPod in iPhone se prav tako povsem enostavno povežeta. Predvajanje zvoka je v hi-fi kakovosti prek zvočnikov. Z upravljalnimi elementi v vozilu se lahko udobno pomikate po posameznih skladbah glede na žanr, album ali izvajalca, medtem ko USB vhod v sredinski konzoli zagotavlja neposredno povezavo za vaše naprave.