Moški z zimsko parko stoji pred vrati svojega vozila BMW

»MOJ ODNOS DO ZIMSKIH RAZMER: BODITE PRIPRAVLJENI NA VSAK IZZIV.«

Peljite naprej. S široko ponudbo jesenske in zimske opreme BMW in servisnimi storitvami BMW.

»MOJ ODNOS DO ZIMSKIH RAZMER: BODITE PRIPRAVLJENI NA VSAK IZZIV.«

»MOJ ODNOS DO ZIMSKIH RAZMER: BODITE PRIPRAVLJENI NA VSAK IZZIV.«Peljite naprej. S široko ponudbo jesenske in zimske opreme BMW in servisnimi storitvami BMW.

Vožnja čez gorski prelaz, preživet dan v mestu ali izlet, kamorkoli vas mika. Kaj pa veter in vremenske razmere? Za vas to sploh ni nobena težava. Odlično ste pripravljeni na vsak izziv: z opremo BMW za jesen in zimo. Odkrijte nepozabne trenutke sezone ter izkusite storitve in opremo, ki so natančno prilagojene vašemu vozilu BMW.

Preberi več

»PO MERI, DA PREVZAMEM NADZOR.«

Zelo kakovostna originalna platišča iz lahke zlitine in zimski seti kompletov koles BMW velikosti 18, 19 ali 20 palcev.

Ko se znajdete sredi zime, lahko tudi vaš domač teren postane izziv. Za dinamično vožnjo in zagotavljanje varnosti se držite najboljše kombinacije platišč in pnevmatik, ki so na voljo. Originalna platišča in pnevmatike BMW so prilagojeni vašemu vozilu BMW. Zasnovane v sodelovanju z vodilnimi proizvajalci (npr. Bridgestone, Dunlop, Goodyear in Pirelli) pnevmatike, označene z zvezdo, zagotavljajo brezhibno vožnjo, optimalen oprijem in največjo varnost – vse, da imate popoln nadzor.

Preberi več
Lita alu. platišča BMW 19-palčna lita alu. platišča M Double-spoke 698 M

19-palčna M Double-spoke 698 M

Zelo kakovostna 19-palčna M lita alu. platišča Double-spoke 698 M so zasnovana v barvi Orbit Grey. Zimski kompleti koles z možnostjo namestitve snežnih verig, sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), s praznovoznimi pnevmatikami Bridgestone Blizzak LM-001 RFT in velikostjo platišč 7,5J x 19 s pnevmatikami 245/50 R19 105V XL RSC.

Preberi več
Lita alu. platišča BMW 19-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 786 M

19-palčna M Performance Double-spoke 786 M

Zelo kakovostna, kovana 19-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 786 M so zasnovana v barvi Jet Black mat ter imajo barvni M-logotip in rezkan napis M Performance. Zimski kompleti koles z možnostjo namestitve snežnih verig, sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), s praznovoznimi pnevmatikami Pirelli Winter Sottozero 3 r-f MOE in velikostjo platišč 8J x 19 s pnevmatikami 245/40 R19 98V XL RSC.

Preberi več
Lita alu. platišča BMW 18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M

18-palčna M Performance Double-spoke 796 M

Zelo kakovostna 18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M so zasnovana v barvi Jet Black mat, imajo barvni M-logotip in omogočajo namestitev snežnih verig. Zimski kompleti koles z možnostjo namestitve snežnih verig, sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), s praznovoznimi pnevmatikami Bridgestone Blizzak LM-001 RFT in velikostjo platišč 7,5J x 18 s pnevmatikami 225/45 R18 95H XL RSC.

Preberi več
Lita alu. platišča BMW 18-palčna lita alu. platišča Radial-spoke 388

18-palčna Radial-spoke 388

Zelo kakovostna 18-palčna lita alu. platišča v barvi Ferric Grey z vidnimi kolesnimi vijaki in zamaknjenimi kraki dajejo vozilu močan atletski videz. Zimski kompleti koles z možnostjo namestitve snežnih verig, praznovoznimi pnevmatikami Continental Winter Contact TS830P SSR in velikostjo platišč 7,5J x 18 s pnevmatikami 225/40 R18 92V RSC.

Preberi več
Lita alu. platišča BMW 20-palčna lita alu. platišča Star-spoke 748 M

20-palčna Star-spoke 748 M

Zelo kakovostna 20-palčna M lita alu. platišča Star-spoke 748 M v barvi Jet Black mat dajejo vozilu zelo športen videz. Kompleti koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), vseterenskimi pnevmatikami General Grabber AT3 in velikostjo platišč 9J x 20 s pnevmatikami 275/45 R20 110V XL; kolesa so primerna za vožnjo po brezpotju in omogočajo namestitev snežnih verig.

Preberi več

SERVIS PLATIŠČ IN PNEVMATIK BMW.

Servis platišč in pnevmatik BMW v mehanični delavnici BMW

SERVIS PLATIŠČ IN PNEVMATIK BMW.

Dobro je vedeti, da so pomembne stvari v najboljših rokah.

Prave pnevmatike za hladno sezono: vabimo vas na servis pnevmatik BMW – ne le da vam zamenjamo pnevmatike, ampak preverimo tudi globino njihovega profila in zavore. Naša ponudba za največje udobje: vaše letne pnevmatike očistimo in jih shranimo za vas do pomladi.

ORIGINALNE PNEVMATIKE, OZNAČENE Z ZVEZDO

Originalne pnevmatike BMW, označene z zvezdo

ORIGINALNE PNEVMATIKE, OZNAČENE Z ZVEZDO

Kakovost, izkušnje in varnost so glavne prednostne naloge, ko gre za platišča in pnevmatike.

Oznaka zvezde pomeni, da je bila pnevmatika izdelana posebej za BMW – in v skladu z najvišjimi standardi BMW. Razvoj pnevmatik se prav tako začne v zgodnji fazi razvoja vozila in lahko traja do tri leta, na koncu pa se zaključi z obsežnim testiranjem. Pnevmatike, označene z zvezdo, so preizkušene na šestih splošnih področjih: varnost, obraba, udobje, učinkovitost in na dveh področjih užitka v vožnji, ki je značilnost znamke BMW: slog vožnje in športno obnašanje. Poleg tega so razvite v sodelovanju z izbranimi vrhunskimi proizvajalci, kot so Continental, Dunlop, Goodyear in Pirelli. Preprosto povprašajte svojega servisnega partnerja BMW za pnevmatike, označene z zvezdo – natančno prilagojene vozilu, preizkušene in varne.

Originalne storitve in oprema BMW za jesen in zimo

ORIGINALNE SERVISNE STORITVE IN OPREMA BMW ZA JESEN IN ZIMO.

Najboljša rešitev za vsak izziv.

ORIGINALNE SERVISNE STORITVE IN OPREMA BMW ZA JESEN IN ZIMO.

Najboljša rešitev za vsak izziv.

»S PRAVO OPREMO LAHKO KLJUBUJEM VSAKEMU VREMENU.«

Odlično pripravljen. Zaradi jesenske in zimske opreme BMW ter številnih pametnih idej za zunanjost in notranjost.

Dež je del jeseni, tako kot sta sneg in led povezana z zimo – vendar nič od tega za vas ne predstavlja ovire. Potovanje z otroki, sprehod s psom ali obisk smučišča ob koncu tedna – kamorkoli greste, s pametnimi rešitvami iz originalne opreme BMW boste odlično opremljeni in se lahko popolnoma osredotočite na preživljanje časa z ljudmi, ki jih imate radi, in uživate v lepoti teh letnih časov.
BMW X3 modre barve na zasneženi cesti, tričetrtinski pogled od spredaj
  • Notranja oprema
  • Zunanja oprema
BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je izjemno občutljiva kamera Full-HD, ki zajema dogodke pred in za vozilom, tudi ko je parkirano. V primeru motenj in nenavadnega premikanja zunaj vozila kamera samodejno posname stanje, da bi dokumentirala morebitne nesreče ali (poskus) vloma.
K izdelku
Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW

Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW

Brezžično polnjenje, kadarkoli in kjerkoli: Zaradi univerzalne brezžične polnilne postaje BMW lahko pametni telefon polnite udobno in učinkovito brez kabla v vozilu. Mobilni telefon je tako shranjen na stabilen in varen način. Posebej pametna rešitev: vgrajen prenosni akumulator lahko odstranite in si zagotovite brezžično polnjenje tudi zunaj vozila.
K izdelku
Vsevremenske preproge BMW spredaj

Vsevremenske preproge BMW spredaj.

Po meri narejene, trpežne vsevremenske preproge BMW z dvignjenim robom elegantne oblike varujejo prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Na voljo so v črni barvi in imajo zelo kakovosten vložek iz nerjavnega jekla.
K izdelku
LED-projektorji na vratih BMW

LED-projektorji na vratih BMW

Inovativni LED-projektorji na vratih BMW se samodejno aktivirajo, ko odprete vrata, in s pomočjo izmenljive diaprojekcije projicirajo sliko na tla tik ob vozilu. Na izbiro imate več motivov za popolno osvetlitev območja vstopa v individualnem slogu.
K izdelku
Strešni prtljažnik BMW

Strešni prtljažnik BMW

Večfunkcijski sistem strešnega prtljažnika je mogoče kombinirati z vsemi strešnimi nosilci in strešnimi kovčki BMW, hkrati pa odlično dopolnjuje videz in zasnovo vozila. Njegova namestitev je izjemno preprosta in je v skladu z najvišjimi standardi kakovosti ter varnosti zaradi svoje trdne konstrukcije in sistema ključavnic proti kraji.
K izdelku
Strešni kovček BMW 520 v črni/titan srebrni barvi

Strešni kovček BMW 520 v črni/titan srebrni barvi

Strešni kovček BMW prinaša dodaten prtljažni prostor, ki ga potrebujete. Dobitnik mednarodne oblikovalske nagrade Red Dot Design Award se odlikuje tudi po svojem oblikovanju. Sodoben strešni kovček črne barve z bočnimi stranicami v titan srebrni barvi je na voljo v treh različnih velikostih: 320, 420 in 520 litrov. Vse tri različice so združljive s sistemom strešnega prtljažnika BMW. Ker se lahko odpira z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, omogoča zelo enostavno natovarjanje in odlično zaščito proti kraji.
K izdelku
 Držalo za smuči in snežne deske BMW

Držalo za smuči in snežne deske BMW

Držalo za smuči in snežne deske BMW s ključavnico, ki ga je mogoče podaljšati na straneh, zagotavlja varno prevažanje do petih parov smuči ali snežnih desk in omogoča lažje natovarjanje na višja vozila. Kombinirate ga lahko s katerim koli strešnim prtljažnikom BMW, poleg tega pa lahko nanj pritrdite tudi smučarske palice.
K izdelku
Preproga za prtljažnik BMW

Preproga za prtljažnik BMW

Trpežna, protizdrsna, vodoodporna preproga z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh in z obliko po meri ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. Na voljo je v črni barvi s črnim vložkom iz nerjavnega jekla in se odlično dopolnjuje z notranjostjo.
K izdelku

»NAJBOLJŠI SERVIS: ZAME OBVEZEN PRED VSAKO SEZONO.«

Sproščeno na poti. S prilagojenimi servisnimi paketi iz BMW Service.

Popolnoma se osredotočite na svoje potovanje. Mi pa poskrbimo za vse ostalo. Odkrijte neokrnjeno lepoto narave, veselite se vožnje po serpentinah, ki vodijo do vašega cilja, uživajte v križarjenju vzdolž obale in panoramskih razgledih z gorskih prelazov. Vozite ob zavedanju, da mi poskrbimo za vse ostalo.

Preberi več
Moški za volanom BMW

BMW Service Inclusive

Sprostite se in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.

Prednosti za stranke:

  • Prihranjen denar v primerjavi z nakupom posameznih storitev.
  • Popoln nadzor nad stroški in preglednost.
  • Različni paketi za različne potrebe ter za nove in rabljene avtomobile.
  • Servisni strokovnjaki s strokovnim znanjem BMW in originalni nadomestni deli BMW.
  • Samodejna prenosljivost na nove lastnike poveča vrednost pri nadaljnji prodaji.
  • Veljavnost pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.
Preberi več
Ženska v stranskem profilu pred vozilom BMW

Pomoč na cesti BMW

BMW vam ves čas zanesljivo stoji ob strani – to seveda velja tudi, če nastopijo nepredvidene razmere. S številko pomoči na cesti BMW imate vedno na voljo hitro in celovito podporo, 365 dni na leto, ne glede na okoliščine. Ko nas pokličete, poskrbimo za čisto vse, kar je treba storiti v primeru okvare. Svetujemo vam lahko tudi po telefonu in vam posredujemo pomembne informacije, po potrebi pa sprožimo nadaljnje korake. Ostanite popolnoma mirni ter uživajte v največji spokojnosti in mobilnosti. Vaš BMW bo v najboljših rokah z našimi servisnimi strokovnjaki. Pooblaščena delavnica BMW Service bo vaš BMW povrnila v prvotno stanje – odločilen bonus v smislu ohranjanja vrednosti in življenjske dobe. Pomoč na cesti BMW zagotavlja profesionalno in strokovno podporo v skladu s kakovostjo BMW: začenši z vašim telefonskim klicem pa vse do nadaljevanja vašega potovanja v nedotaknjenem avtomobilu.

Preberi več