Dodatki BMW za pomlad in poletje, vozila BMW pred jezerom in gorato pokrajino

»NAŠE OBMOČJE UDOBJA: NA SONCU.«

Originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje.

»NAŠE OBMOČJE UDOBJA: NA SONCU.«Originalna dodatna oprema BMW za pomlad in poletje.

Naj bo to poletje vaše. Z originalno dodatno opremo BMW, letnimi kompleti platišč in pnevmatik BMW, BMW Service in BMW Charging.

Poletje je končno tu in s sončnim vremenom prihajajo nove priložnosti za raziskovanje podeželja. Nestrpno že čaka, da ga odkrijete. Uživajte na ovinkastih cestah, na svežem zraku in ob pogledu na podeželje z originalno dodatno opremo BMW. Platišča in pnevmatike BMW zagotavljajo optimalno izkušnjo vožnje. Skupaj z BMW Service in BMW Charging so zagotovilo, da boste svoje poletne cilje dosegli v popolni varnosti. Naj bo to poletje vaše, kjer boste vsak trenutek uživali brez neprijetnih presenečenj.

Preberi več

»PRIPRAVLJENI SMO NA TOPLO SONCE.«

Originalna dodatna oprema BMW za notranjost in zunanjost.

Če želite, da bo to poletje vaše, se morate dobro pripraviti. Skrbno načrtujte potovanje in si zagotovite dovolj prostora za prevoz opreme za svojo najljubšo poletno dejavnost. Uživajte v veliki raznolikosti naše originalne dodatne opreme BMW za notranjost in zunanjost, ki se odlično prilega vašemu BMW, da bo to poletje za vas nepozabno.

Dodatki BMW za pomlad in poletje, moški sedi v BMW z odprtimi vrati
Dodatki BMW za pomlad in poletje, adapterski kabel BMW za Apple iPhone/iPod™

Adapterski kabel BMW za Apple iPhone/iPod™.

Adapterski kabel s trdnima kovinskima vtičema omogoča prilagojen užitek ob poslušanju glasbe v vozilu. Združljive naprave Apple iPod™ ali iPhone™ lahko priključite v avtomobilu in jih hkrati polnite. S tem vam adapter USB omogoča brezhibno predvajanje glasbe z naprave prek ozvočenja v avtomobilu. Zunanje glasbene vire lahko upravljate prek upravljalnika iDrive, multifunkcijskih gumbov na volanu ali radia.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je izjemno občutljiva kamera Full-HD, ki zajema dogodke pred in za vozilom, tudi ko je parkirano. V primeru motenj in nenavadnega premikanja zunaj vozila kamera samodejno posname stanje, da bi dokumentirala morebitne nesreče ali (poskuse) vlomov.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, dvojni polnilni adapter USB tipa A in C

Dvojni polnilni adapter USB tipa A in C

Dvojni polnilni adapter USB lahko preprosto vstavite v avtomobilski vžigalnik. S tem lahko hkrati enostavno in udobno polnite dve zunanji mobilni napravi. Visok polnilni tok najv. 2 x 3 amperov z najv. 2 x 18 W moči zagotavlja izjemno hitro polnjenje. Pregrevanje je preprečeno z vgrajeno elektroniko. Zaradi tehnologije napajanja z električno energijo ima priključek USB tipa C različne profile, ki lahko z napravo uskladijo možne tokove in napetosti. Inovativna tehnologija omogoča najboljše možno polnjenje, hkrati pa ščiti akumulator.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, vsevremenski preprogi BMW spredaj

Vsevremenski sprednji preprogi BMW.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW z dvignjenim robom elegantne oblike varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Na voljo sta v črni barvi in imata zelo kakovosten vložek iz nerjavečega jekla.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, univerzalna brezžična polnilna postaja BMW

Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW.

Brezžično polnjenje, kadarkoli in kjerkoli: zaradi univerzalne brezžične polnilne postaje BMW lahko pametni telefon polnite udobno in učinkovito brez kabla v vozilu. Mobilni telefon je tako shranjen na stabilen in varen način. Posebej pametna rešitev: vgrajen prenosni akumulator lahko odstranite in si zagotovite brezžično polnjenje tudi zunaj vozila.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, torba za naslonjalo BMW v antracitni/modri barvi

Torba za naslonjalo BMW v antracitni/modri barvi.

Odlična rešitev za potovanje z otroki. Zelo kakovostna torba, ki jo je mogoče pritrditi na naslonjalo sprednjega sedeža, ponuja veliko možnosti za shranjevanje predmetov potnikom zadaj, s tem pa zagotavlja, da so vsi potovalni pripomočki vidni in hitro dostopni. Obsega žepe različnih velikosti, od katerih je nekatere mogoče zapreti, in žep za steklenico, nanjo pa lahko pritrdite tudi škatlo s papirnatimi robčki. Torba za naslonjalo je izdelana iz trpežne poliestrske tkanine, enostavne za čiščenje. S svojo premijsko zasnovo v črni in sivi barvi ter modrimi zadrgami se popolnoma ujema z notranjostjo BMW visoke kakovosti. Za udobno prenašanje zunaj vozila, jo enostavno zložite.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, zaščitni etui BMW za 11-palčni Apple iPad Pro™ za sistem Travel & Comfort

Zaščitni etui BMW za 11-palčni Apple iPad Pro™ za sistem Travel & Comfort.

Zaščitni etui nudi optimalno zaščito za vse 10,5-palčne naprave Apple iPad™ Pro. Črn silikonski ovitek zanesljivo ščiti tablični računalnik pred praskami in udarci, če pa na zaslon nanesete tudi priloženo zaščitno folijo, ščiti tudi pred škropljenjem vode. Če ga uporabljate skupaj z univerzalnim držalom sistema Travel & Comfort, ki je na voljo posebej, ga je mogoče v notranjosti pritrditi na prilagodljiv in priročen način, medtem ko ostane trdno na svojem mestu tudi v primeru trka. * Na voljo tudi za 7,9-palčni Apple iPad mini 4, 10,5-palčni Apple iPad Pro, 9,7-palčni Apple iPad Air 1, 9,7-palčni Apple iPad Air 2, 9,7-palčni Apple iPad Pro, 9,7-palčni Samsung Galaxy Tab A in 9,7-palčni Samsung Galaxy Tab S2.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, strešni kovček BMW 420 v črni/titan srebrni barvi

Strešni kovček BMW 420 v črni/titan srebrni barvi.

Sodoben strešni kovček BMW s ključavnico v črni barvi zagotavlja dodatnih 420 litrov prostora za shranjevanje. Strešni kovček velikodušnih mer je enostavno namestiti na strešni prtljažnik in je združljiv z vsemi sistemi strešnih prtljažnikov BMW. Njegovo ohišje iz zelo trpežne plastike ABS je odporno proti udarcem in ima zaščito pred UV-žarki. Kovček, ki ga lahko odpirate z obeh strani, ima na vsaki trojno centralno zaklepanje, kar olajša natovarjanje in zagotavlja optimalno zaščito pred krajo. Tehta 19 kg in izpolnjuje visoke varnostne standarde BMW v smislu obnašanja pri trku, varnosti delovanja in dolgotrajne zmogljivosti.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, strešni prtljažnik BMW

Strešni prtljažnik BMW.

Multifunkcijski sistem strešnega prtljažnika lahko kombinirate z vsemi nastavki strešnih prtljažnikov in strešnimi kovčki BMW. Njegova namestitev je izjemno preprosta ter skladna z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti zaradi stabilne konstrukcije in sistema ključavnic proti kraji. Strešni prtljažnik s svojo značilno obliko BMW čudovito dopolnjuje zunanji videz vozila.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, preproga za prtljažnik BMW

Preproga za prtljažnik BMW

Popolnoma prilegajoča se preproga za prtljažnik BMW učinkovito ščiti prtljažni prostor pred umazanijo in vlago. Dvignjeni robovi na vseh straneh in izjemna kakovost robustnega, nedrsečega in vodoodpornega materiala pa zagotavljajo optimalno zaščito. V črni barvi elegantne oblike se preproga popolnoma zlije z notranjostjo prtljažnega prostora. Nadaljnji poudarek zagotavlja zelo kakovosten vložek iz nerjavečega jekla z logotipom BMW. Nameščena preproga poudarja individualni značaj vozila in čudovito dopolnjuje vsevremenske preproge BMW, ki jih je mogoče naročiti posebej.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 je bil razvit za varen prevoz dveh običajnih ali električnih koles na kroglasti glavi vlečne kljuke BMW. Lahek, a izjemno čvrst nosilni sistem iz jekla in aluminija ima največjo nosilnost 60 kg in lahko prevaža kolesa z medosno razdaljo do 130 cm. Poleg tega ima na voljo sistem enostavne namestitve na vlečno kljuko, zložljive nosilne roke in vpenjalni sistem za varno pritrditev koles. Njegova funkcija nagiba omogoča enostaven dostop do prtljažnika v vsakem trenutku. Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 prav tako izpolnjuje varnostne standarde in ga je mogoče kompaktno zložiti, kadar ni v uporabi. Na voljo sta tudi komplet za tretje kolo in transportna torba. Gledano v celoti bo prtljažnik za kolesa vaš nepogrešljivi spremljevalec tako na nepozabnih počitnicah kot na kratkem izletu z BMW.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, BMW WaterBlade

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade je brisalnik za vetrobransko steklo z inovativno tehnologijo. Tekočina za pranje se preko šob v metlicah brisalnikov nanese neposredno na vetrobransko steklo. S tem se poveča učinkovitost čiščenja, odpravi meglica, ki ovira vidljivost, in zagotovi varčnejša poraba tekočine za pranje vetrobranskega stekla. Natančen nanos tekočine prav tako zmanjša nepotrebno umazanijo na vozilu. In nenazadnje: BMW WaterBlade boste morali menjati manj pogosto kot običajne metlice brisalnikov.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, čistilo za steklo z izvlečkom bio ingverja

ČISTILO ZA STEKLO BMW Z IZVLEČKOM BIO INGVERJA.

S čistilom za steklo z izvlečkom bio ingverja, ki vsebuje le blage sestavine, boste dobili zelo učinkovito čistilno sredstvo za okna in druge steklene površine brez puščanja sledi. Kako ga uporabljati: čistilo za steklo enakomerno razpršite po umazanih površinah in jih obrišite s krpo, ki ne pušča vlaken. Izvleček bio ingverja odstrani tudi trdovratno umazanijo, ne da bi jo razmazal. Ne nanašajte ga na vroče površine in ga ne izpostavljajte temperaturam pod ničlo.

»MOJA KOLESA: PRILAGOJENA ZA POLETJE.«

Zelo kakovostna originalna letna platišča in pnevmatike ter dodatki BMW.

Z originalnimi kompleti koles BMW boste kos vsaki oviri na cesti ali zunaj nje. Natančno so prilagojeni vašemu BMW, izpolnjujejo najvišje zahteve glede kakovosti, njihove pnevmatike pa so bile razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so npr. Bridgestone, Dunlop, Goodyear in Pirelli. Poleg tega je vsak set kompletov koles opremljen s praznovoznimi pnevmatikami, označenimi z zvezdo, in senzorji RDC. Zato vedno ostanejo na pravi poti, tudi zunaj utrjenih poti.

Platišča iz lahke zlitine BMW na izjemen način ne dopolnijo le čudovitega videza vozila, temveč izpolnjujejo tudi najvišje zahteve glede kakovosti. Posebej so zasnovana za uporabo s praznovoznimi pnevmatikami in imajo grbine, ki preprečujejo, da bi predrta pnevmatika zdrsnila z njih, tudi pri vožnji skozi ovinek. Poleg optimalne življenjske dobe jih odlikuje absolutna koncentričnost. Da bi zagotovili, da se ta izjemna kakovost ohrani na dolgi rok, so naša kolesa podvržena obsežnim razvojnim testiranjem skladno z visokimi varnostnimi standardi blagovne znamke BMW.

Dodatki BMW za pomlad in poletje, moški s psom, prislonjen ob BMW
20-palčna M lita alu. platišča Star-spoke 748 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles

20-plačna M platišča Star-spoke 748 M.

Zelo kakovostna 20-palčna M lita alu. platišča Star-spoke 748 M so zasnovana v barvi Jet Black mat in imajo barvni M logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) ter s praznovoznimi in kombiniranimi pnevmatikami, velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/45 R20 110Y XL RSC spredaj in 10,5 J x 20 s pnevmatikami 305/40 R20 112Y XL RSC zadaj.
EU- Oznaka
22-palčna M Performance lita alu. platišča Star-spoke 749 M dvobarvna

22-plačna M Performance platišča Star-spoke 749 M.

Zelo kakovostna 22-palčna M Performance lita alu. platišča Star-spoke 749 M z optimizirano maso so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black, stružena do visokega sijaja ter imajo napis M Performance in barvni M logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 9,5 J x 22 s pnevmatikami 275/35 R22 104Y XL spredaj in 10,5 J x 22 s pnevmatikami 315/30 R22 107Y XL zadaj.
EU- Oznaka
21-palčna M BMW lita alu. platišča Y-spoke 741 M dvobarvna (Night Gold, stružena do visokega sijaja), set letnih kompletov koles

21-palčna M platišča Y-spoke 741 M dvobarvna.

Zelo kakovostna 21-palčna M BMW lita alu. platišča Y-spoke 741 M so dvobarvnega videza Night Gold in stružena do visokega sijaja. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in s praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 9,5 J x 21 s pnevmatikami 275/40 R21 107Y XL RSC spredaj in 10,5 J x 21 s pnevmatikami 315/35 R21 111Y XL RSC zadaj.
EU- Oznaka
19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M Frozen Gunmetal Grey, set letnih kompletov koles

19-plačna M Performance platišča Y-spoke 898 M.

Zelo kakovostna 19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M so zasnovana v barvi Frozen Gunmetal Grey in imajo napis M Performance. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 225/40 R19 93Y XL spredaj in 8,5 J x 19 s pnevmatikami 255/35 R19 96Y XL zadaj.
EU- Oznaka
18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M Jet Black mat, set letnih kompletov koles

18-plačna M Performance platišča Double-spoke 796 M.

Zelo kakovostna 18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M so zasnovana v barvi Jet Black mat in imajo barvni M logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in s praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 7,5 J x 18 s pnevmatikami 225/45 R18 95Y RSC spredaj in 8,5 J x 18 s pnevmatikami 255/40 R18 99Y RSC zadaj.
EU- Oznaka
19-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 793 dvobarvna Night Gold

19-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 793 dvobarvna Night Gold.

Zelo kakovostna 19-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 793 M so dvobarvnega videza Night Gold in stružena do visokega sijaja. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in s praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 225/40 R19 93Y XL RSC spredaj in 8,5 J x 19 s pnevmatikami 255/35 R19 96Y XL RSC zadaj.
EU- Oznaka
Platišča in pnevmatike BMW, dodatki, nepremični pokrov kolesnega pesta BMW

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW.

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW je sestavljen iz logotipa BMW, ki se ne vrti skupaj s kolesom, ampak ostane poravnan vodoravno med vožnjo. Pokrov pesta je mogoče namestiti na vsa platišča iz lahke zlitine BMW s premerom delilnega kroga 112 mm.
Na izdelek
Platišča in pnevmatike BMW, dodatki, kapice za ventile z logotipom BMW

Kapice za ventile z logotipom BMW.

Kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Komplet je sestavljen iz štirih kapic za ventile. Z logotipom BMW.
Na izdelek
Platišča in pnevmatike BMW, dodatki, kapice za ventile z M logotipom

Kapice za ventile z M logotipom.

Kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Z M logotipom.
Na izdelek
Platišča in pnevmatike BMW, dodatki, torbe za kolesa M Performance

Torbe za kolesa M Performance.

Ekskluziven občutek dirkanja v garaži: torbe za kolesa M Performance ščitijo tako voznika kot vozilo pred umazanijo. Močnejši ročaj zagotavlja udobno prenašanje. Zaradi posebne oznake je mogoče posamezna kolesa hitro razporediti na ustrezna mesta avtomobila. V torbe, zasnovane v značilni obliki M Performance, boste hitro in enostavno pospravili kolesa, ki trenutno niso v uporabi. Tako letni kot zimski kompleti koles bodo varno in v športnem slogu zapakirani do naslednje menjave koles.
Na izdelek
Dodatki BMW za pomlad in poletje, moški hodi ob BMW pred gorato pokrajino

SERVIS KOLES IN PNEVMATIK BMW.

Ne samo, da zamenjamo vaše zimske za letne pnevmatike, koristi boste imeli tudi od pregleda globine profila in zavor. Ponujamo vam menjavo koles in pnevmatik (vključno z uravnoteženjem) ter prvovrstno vrednost za denar. Pregled in vzdrževanje izvajamo z največjo skrbnostjo in popolno usposobljenostjo. Z našim strokovnim skladiščenjem koles (vključno s pranjem in uravnoteženjem) pa se boste izognili stresu in prihranili prostor.

»NAPOLNJENO S POLETNIMI OBČUTKI: MOJE POTOVANJE.«

Originalna dodatna oprema BMW Charging.

Če želite biti pripravljeni na poletje, morate poleg dobre zaloge z dodatki imeti tudi popolnoma napolnjeno vozilo. Preverite našo ponudbo originale opreme BMW Charging, ki je odlično prilagojena potrebam vašega elektrificiranega vozila. Naj bo to poletje vaše.

Preberi več
Izdelki BMW Charging, 5-metrski polnilni kabel BMW za javne polnilne postaje

5-metrski polnilni kabel BMW za javne polnilne postaje.

5-metrski polnilni kabel BMW omogoča hitro in enostavno polnjenje na javnih polnilnicah, ki podpirajo način 3. Električna in priključna hibridna vozila BMW lahko polnite enofazno, kar je bistveno hitreje kot s priloženim standardnim polnilnim kablom. Zaradi standardiziranega vtiča tipa ECE je to mogoče po vsej Evropi. Kabel se popolnoma ujema z obliko BMW Wallbox in izpolnjuje visoke standarde kakovosti blagovne znamke BMW. Posrebreni kontakti, odporni proti koroziji, zagotavljajo optimalen prenos električne energije in dolgo življenjsko dobo.

Preberi več
Izdelki BMW Charging, BMW Wallbox

BMW Wallbox.

Kot bi imeli bencinsko črpalko doma. S trajno nameščeno BMW Wallbox boste svoj BMW napolnili hitro, zanesljivo in udobno z največjo zmogljivostjo do 22 kW. Poleg svojih kompaktnih mer in privlačne oblike v videzu blagovne znamke BMW Wallbox ponuja tudi priročno upravljanje kabla, vključno z vtičem in držalom za kabel. Trenutno stanje BMW Wallbox lahko kadarkoli preverite na prikazu stanja. Funkcija zaznavanja preostalega toka in aplikacija pa vam omogočata optimizirano in stroškovno učinkovito namestitev.

Preberi več
Izdelki BMW Charging, prilagodljivi hitri polnilnik BMW

Prilagodljivi hitri polnilnik BMW.

Prilagodljivi hitri polnilnik BMW je mobilna domača napajalna naprava za vsa električna vozila. S tem kompletom lahko na gospodinjskih vtičnicah dosežete najv. zmogljivost polnjenja do 2,3 kW (tipa E in F (CEE 7/7), vtičnica schuko, 10 A). Hitro polnjenje zagotavljajo opcijski adapterski kabli, ki jih lahko uporabljate za polnjenje na industrijskih vtičnicah z najv. zmogljivostjo do 11 kW. Prilagodljivi hitri polnilnik vedno samodejno prilagodi zmogljivost polnjenja izbranemu viru energije in se samodejno izklopi v primeru izpada električne energije ali pregrevanja. Zaradi svojih kompaktnih mer, šestmetrskega kabla in vodoodporne zasnove je idealen spremljevalec v vsakem pogledu. S pomočjo opcijskega stenskega nosilca ga lahko doma v eni potezi uporabljate kot mobilno polnilno postajo. Njegova uporaba je možna v naslednjih državah: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Hrvaška, Češka, Estonija, Nemčija, Grčija, Madžarska, Italija, Latvija, Litva, Luksemburg, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska in Turčija.

Preberi več

»MOJ POSEBEN POUDAREK POLETI.«

BMW M Performance Parts za vašo pomlad in poletje.

To poletje bo vaše in napočil je čas, da zablestite. Deli iz programa BMW M Performance Parts vam omogočajo, da svojemu BMW zagotovite najvišjo stopnjo individualnosti in pristen značaj motošporta. Naj bo torej to poletje vaše in spremenite svoj BMW v pravo pašo za oči brez sklepanja kompromisov.

Preberi več
M Performance Parts, 20-palčna M lita alu. platišča Star-spoke 748 M v barvi Jet Black mat

20-palčna M lita alu. platišča Star-spoke 748 M v barvi Jet Black mat

Zelo kakovostna 20-palčna M lita alu. platišča Star-spoke 748 M v dvobarvni izvedbi Jet Black matiranega videza dajejo vozilu posebno športen značaj. Set kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in z vseterenskimi pnevmatikami, velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/45 R20 110V XL. Kolesa so primerna za terensko vožnjo in namestitev snežnih verig.

Platišča iz lahke zlitine BMW na izjemen način ne dopolnijo le čudovitega videza vozila, temveč izpolnjujejo tudi najvišje zahteve glede kakovosti. Posebej so zasnovana za uporabo s praznovoznimi pnevmatikami in imajo grbine, ki preprečujejo, da bi predrta pnevmatika zdrsnila z njih, tudi pri vožnji skozi ovinek. Poleg optimalne življenjske dobe jih odlikuje absolutna koncentričnost. Da bi zagotovili, da se ta izjemna kakovost ohrani na dolgi rok, so naša kolesa podvržena obsežnim razvojnim testiranjem skladno z visokimi varnostnimi standardi blagovne znamke BMW. EU- Oznaka

Preberi več
BMW M Performance Parts, karbonska ledvička M Performance

Karbonska ledvička BMW M Performance.

Pokažite svoj slog: okvir ledvičke M Performance je iz ročno izdelanih karbonskih vlaken premijske kakovosti, okrasne prečke pa so sestavljene iz izjemno robustne plastike. Vizualni poudarek na sprednji strani vozila za izjemno eleganten, športen in individualen videz.

Preberi več
BMW M Performance Parts, preproge BMW M Performance

Preproge BMW M Performance

Premijski videz, izjemen oprijem: Preproge M Performance prinašajo individualno športno noto v prostor za noge, kar daje vozilu bolj dinamičen videz. Z M logotipom in napisom M Performance. Premijsko zasnovo čudovito zaokrožajo obrobe usnjenega videza z okrasnimi šivi v kontrastnih barvah in trakom v M barvah.

Preberi več
BMW M Performance Parts, karbonski pokrovi zunanjih ogledal BMW M Performance

Karbonski pokrovi zunanjih ogledal BMW M Performance

Izraziti pokrovi zunanjih ogledal M Performance prefinjene ročne izdelave iz karbonskih vlaken poudarjajo visokotehnološko poreklo vozila. Njuna dinamična oblika pa zagotavlja privlačen premijski videz ter prispeva zelo športen in individualen pridih.

Preberi več
BMW M Performance Parts, karbonske sprednje odprtine za dovod zraka M Performance

Karbonske sprednje odprtine za dovod zraka BMW M Performance

Prostor za dihanje: odprtine za dovod zraka iz karbonskih vlaken poudarjajo pridih motošporta na sprednjem delu vozila. Njihov videz visoke kakovosti čudovito poudarja športno in ekskluzivno zunanjost vozila. Okrasne obloge se popolnoma ujemajo z obliko odbijača in so v popolni harmoniji z drugimi zunanjimi komponentami iz karbonskih vlaken.

Preberi več
BMW M Performance Parts, nalepka M Performance

Nalepka BMW M Performance.

Nalepka M Performance odlično dopolnjuje samolepilno folijo za bočni prag v barvi Frozen Black ali pritrditev za bočni prag v črni barvi visokega sijaja. Prinaša dodaten vizualni poudarek in izboljša individualni videz boka vozila.

Preberi več

BMW SERVICE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Dodatki BMW za pomlad in poletje, moški prislonjen ob BMW pred gorato pokrajino

Sprostite se in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno – užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive lahko počnete prav to. Z enkratnim plačilom dobite vse vključene servisne storitve in vzdrževalna dela za obdobje, ki ga izberete sami.

Vaše prednosti:

 • prihranjen denar v primerjavi z nakupom posameznih storitev.
 • Popoln nadzor nad stroški in preglednost.
 • Različni paketi za različne potrebe ter za nove in rabljene avtomobile.
 • Servisni strokovnjaki s strokovnim znanjem BMW in originalni nadomestni deli BMW.
 • Samodejna prenosljivost na nove lastnike poveča vrednost pri nadaljnji prodaji.
 • Veljavnost pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.

BMW TELESERVICES.

Dodatki BMW za pomlad in poletje, ženska sedi na pomolu in gleda svoj pametni telefon

Z inovativno storitvijo BMW Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posreduje vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.

BREZKONTAKTNI BMW SERVICE.

Dodatki BMW za pomlad in poletje, moški sedi v BMW in gleda svoj pametni telefon

S storitvijo My BMW Service vam lahko dandanes znatno olajšamo življenje. Načrtujte servisni termin na spletu ali preprosto pripeljite svoj BMW, nam pustite ključe in poslali vam bomo povezavo za ogled izvedbe servisnega naloga in svetovanja ob vozilu, ko vam bo ustrezalo. Preverite različne ponudbe, ki so na voljo.

Vaše prednosti:

 • Načrtovanje servisnega termina na spletu
 • Prilagojen videoposnetek o poteku servisa
 • Digitalno plačevanje
 • Pomoč na cesti
 • Prevzem in vračilo vozila

BMW VALUE SERVICE.

Dodatki BMW za pomlad in poletje, moški sedijo na pomolu in se gledajo

S svojim BMW ste naredili veliko kilometrov in doživeli toliko pustolovščin, da ga poznate do potankosti. To je razlog, zakaj vam je všeč. Da bi ta naklonjenost trajala še dolgo, potrebujete servisnega partnerja, ki prav tako dobro pozna vaš BMW in vaše zahteve. Tukaj nastopi BMW Value Service: premijska storitev po privlačni in pregledni vsevključujoči ceni. Točno boste vedeli, kaj lahko pričakujete.

Vaše prednosti:

 • Zelo kakovosten, udoben in stroškovno ugoden servis, ki ga opravijo servisni strokovnjaki BMW z uporabo originalnih delov BMW.
 • Vsi deli in storitve so všteti v ceno.
 • Cene so vedno pregledne, odprte in razumljive.
 • BMW Value Service ponuja ustrezno servisno storitev za vsak model BMW.
Dodatki BMW za pomlad in poletje, vozila BMW pred zgradbo s servisnim svetovanjem BMW

BMW SERVICE.

S servisnim partnerjem BMW boste vi in vaš BMW v najboljših možnih rokah. Od dolgoročnih servisnih paketov, kot je BMW Service Inclusive, prek privlačnih vsevključujočih cen BMW Value Service, do naših brezkontaktnih storitev ali originalnega motornega olja BMW in številnih drugih prilagojenih storitev, imamo za vas vedno optimalno rešitev – za vsak model BMW, po meri vaših osebnih potreb in za mnoge brezskrbne kilometre, ki jih še imate pred seboj.