UŽITEK VAS NE PUSTI DOLGO ČAKATI.

Hitri servis BMW.

Zanesite se na servis, ki se prilagodi vašemu poteku dneva. Precizno in fleksibilno usklajevanje termina pomeni, da se lahko držite svojih načrtov in čim bolje izkoristiti čas čakanja.

Preberi več

UVOD.

Hitri servis BMW zagotavlja kakovostna servisna in popravilna dela, ki se izvajajo na podlagi strokovnega znanja in izkušenj BMW v najkrajšem možnem času. Da bi zagotovili, da bo vaše vozilo BMW ostalo vozilo BMW, uporabljamo izključno originalne dele BMW. Medtem ko skrbimo za vaše vozilo, lahko počakate v salonu za stranke, brskate po internetu, se sproščate ob skodelici kave ali se prepustite navdihu z enim izmed naših najnovejših modelov BMW na testni vožnji. S hitrim servisom BMW bomo poskrbeli za to, da bo vaše vozilo BMW ponovno v brezhibnem stanju v dogovorjenem času.

PREGLED PONUDBE.

Vedno v dobrih rokah: pri hitrem servisu BMW se izvaja množica servisnih in popravilnih del. Vseeno, kateri servis potrebujete, vedno se uporabljajo originalni deli BMW.
• Vzdrževalna dela, kot je oljni servis
• Popravila obrabe, kot je menjava zavornih oblog in kolutov
• Menjava platišč in pnevmatik
• Popravila malih poškodb, kot je popravilo stekla in udrtin
Naslednja prednost: s hitrimi in preciznimi servisnimi storitvami ne prihaja do dodatnih stroškov, npr. za nadomestno vozilo. Povprašajte svoj pooblaščeni servis BMW glede storitve, ki jo želite.

INDIVIDUALNO NAČRTOVANJE TERMINA.

Ne izgubljajte časa: za svoje vozilo BMW načrtujete obisk v mehanični delavnici, vendar ne želite biti brez njega cel dan? Enostavno nas pokličite in se dogovorite za termin. Preverili bomo, ali je mogoče storitev, ki jo potrebujete, izvesti hitro s storitvijo hitrega servisa BMW. Skupaj z vami bomo določili obseg servisnih del in vnaprej ocenili stroške ter trajanje servisa. S tem je vaše vozilo BMW po prvovrstnem servisu ponovno na voljo v dogovorjenem času. Želimo vam prijetno vožnjo!