POPRAVILO MALIH POŠKODB IN NEGA.

Majhna skrb. Velik užitek.

Udarec kamna na vetrobranskem steklu, mala udrtina na odbijaču ali praske v notranjosti: pri intenzivni uporabi vašega BMW se kaj takega hitro zgodi. Enako hitro pa se ti sledovi uporabe tudi ponovno odpravijo – z novimi popravili malih poškodb BMW.
Posebne tehnike za steklo, plastiko in notranje površine, ki jih strokovno izvajajo servisni specialisti BMW – tako je vaš BMW kmalu ponovno videti kot nov. In zagotovo privarčujete pri stroških: popravila malih poškodb BMW so obračunana pošteno, preprečujejo večjo škodo in s tem draga popravila ter ohranjajo vrednost vašega BMW.

Preberi več

POPRAVILO NOTRANJOSTI BMW.

S popravilom notranjosti BMW se lahko razpoke in luknje od cigaret na sedežnih prevlekah odpravijo brez težav in v kakovosti BMW, enako kot druge male poškodbe, kot so recimo izvrtane luknje na plastičnih delih.
Že majhna nepazljivost lahko na usnju in tkanini avtosedeža pusti trajne sledi. In tudi plastični deli v notranjosti hitro dobijo kakšno prasko. S popravilom notranjosti BMW se lahko takšne poškodbe odpravijo hitro in enostavno v kakovosti BMW.
Popravilo notranjosti BMW je še posebej namenjen pri:
- Praskah in odrgninah
- Obarvanjih in umazaniji
- Luknjicah do premera 15 mm
- Razpokah do dolžine 40 mm

POPRAVILO STEKLA BMW.

Manjše poškodbe na vetrobranskem steklu niso le neprijetne, ampak pod določenimi pogoji tudi nevarne. Hitro nastane razpoka in vetrobransko steklo je treba zamenjati. Popravilo stekla BMW vam lahko prihrani to nesrečo. Servisni strokovnjaki BMW hitro in zanesljivo odpravijo poškodbe na steklu. Če popravilo ne bi bilo možno, se namesti novo originalno vetrobransko steklo BMW.

Menjava stekla BMW

 • Prednosti popravila stekla.

  S popravilom stekla BMW imate korist od izkušenj in strokovnega znanja posebej usposobljenih servisnih strokovnjakov BMW. Vaše prednosti v pregledu:
  - Popravilo stekla praviloma ne traja dlje kot 60 min.
  - Z zavarovanjem delnega kaska je popravilo praviloma brezplačno.
  - Vaš pooblaščeni servis BMW obračuna poškodbo neposredno z vašim zavarovanjem.
  - Smola in reparatiurni kit sta bila razvita posebej za stekla BMW.
  - Popravilo prispeva k ohranjanju vrednosti vašega BMW.

 • Predpostavke za popravilo stekla.

  Pooblaščeni servis BMW lahko hitro in stroškovno ugodno popravi do 70 % vseh poškodb na steklu. Inovativne tehnike in kakovostni materiali preprečijo nastajanje razpok in ohranijo stabilnost vašega stekla. Pogoji za uspešno popravilo so:
  - Premer udarca (orientacijska vrednost: manjši kot kovanec za 2 evra).
  - Udarec se ne nahaja v voznikovem vidnem polju.
  - Udarec je oddaljen vsaj 10 cm od roba stekla.
  - Pri nastanku poškodbe je potrebno čim prej stopiti v stik s pooblaščenim servisnim BMW, sicer zaradi nečistoč v območju poškodbe morda ni možno popravilo.

POPRAVILO UDRTIN BMW.

Majhna nepazljivost in že je udrtina na vašem vozilu. S popravilom udrtin BMW lahko poškodbo na karoseriji odpravite stroškovno ugodno in hitro brez lakiranja.
Tudi pri škodi zaradi toče imate korist od storitev svojega pooblaščenega servisa BMW. Z inovativnimi metodami popravila lahko odpravi vsako majhno udrtino in jo izboči ter stroškovno ugodno doseže odličen rezultat – kot ponavadi v kakovosti BMW.
Popravilo udrtin BMW je posebej primerno pri:
- Škodi zaradi toče ali poškodbi na karoseriji z udrtinami
- Udrtinah brez poškodovanja originalnega laka
- Poškodbah s premerom do 60 mm

POPRAVILO PLASTIKE BMW.

Večja vrednost in nov užitek po posebej atraktivnih pogojih – to je novo popravilo plastike BMW: posebej razvit postopek popravila za male poškodbe na odbijačih in drugih plastičnih delih na karoseriji vašega BMW.
Umetne mase so danes zelo pomembne za funkcijo in obliko vsakega BMW. Vedno se lahko kaj pripeti: bodisi v parkirni hiši bodisi v naglici vsakdana. Praske, pokline in majhne luknje pogosto nastanejo neopazno, ob tem pa skalijo celotno sliko in vrednost vašega BMW. Za takšne lepotne napake ima naša ekipa servisnih specialistov BMW sedaj inovativen in stroškovno ugoden odgovor: novo popravilo plastike BMW. Čisto enostavno. Večja vrednost. Nov užitek.

POPRAVILO LAKA BMW.

Praska na laku kvari videz vašega vozila. S popravilom laka BMW vaš pooblaščeni servis BMW odpravi rahle poškodbe na laku v kakovosti BMW: hitro, precizno in z uporabo ekološko sprejemljivega BMW ColorSystem.
S posebno obdelavo laka in delnim lakiranjem se lahko udarec kamna, odrgnina ali majhna praska na laku hitro popravi brez demontaže dela – z bleščečim rezultatom.

POPRAVILO PLATIŠČ BMW.

Že majhna nepazljivost, kot je recimo dotik z robnikom, lahko vodi do poškodbe platišča. Za profesionalno popravilo platišč in vašo varnost takoj stopite v stik s svojim pooblaščenim servisom BMW.
Po vseh pravilih gre le za lepotno napako, ki se v okviru popravila platišč BMW popravi z inovativnim polnilom in polakira. Vaše platišče BMW je ponovno videti kot novo. Menjava platišča je nujna le v primeru večje strukturne poškodbe.