ORIGINALNI NOVI DELI BMW.

S tem vaš BMW ostane BMW.

Vaš BMW iz dneva v dan razvija visoko zmogljivost in za polno funkcionalnost prihaja do součinkovanja vseh delov. Zato stavite na originalne dele BMW: odlična zmogljivost se doseže le s precizno usklajenostjo vseh delov glede na zahteve vsakega posameznega modela BMW. S tem dobite vrhunsko kakovost in optimalno varnost.

Preberi več

PREGLED BMW ORIGINALNIH DELOV.

Originalni izpušni sistem BMW.

Močan motor prispeva k užitku v vožnji – hrup motorja in onesnaževala pa ne. Originalni izpušni sistemi BMW skrbijo pri nizki masi za večjo moč motorja in manjšo porabo. Poleg tega zmanjšajo izpust škodljivih snovi za okoli 90 %. Ohrani se značilen – specifičen za vsak model BMW –, decentno-dinamičen zvok BMW.
Preberi več

Originalna sklopka BMW.

Stavite na užitek v vožnji, ki traja leta in leta: originalna sklopka BMW je konstruirana za izredno dolgo življenjsko dobo. Zaradi svojega hidravličnega načina delovanja ne potrebuje vzdrževanja. Po zaslugi visoke proizvodne preciznosti, ta originalni del BMW brez problema zdrži tudi temperature do 150 stopinj Celzija. Dolgim, športno-dinamičnim voznim doživetjem tako nič več ne stoji napoti.
Preberi več

Originalne zavore BMW.

Če gre zares, šteje vsak centimeter. Zato so originalne zavore BMW individualno prilagojene specifičnemu součinkovanju vplivnih dejavnikov, kot so aerodinamika, ABS, karoserija, podvozje in motor. Posebne materialne zmesi zagotavljajo maksimalno zavorno pot in dolgo življenjsko dobo. Na obsežnih testiranjih in simulacijah se ti originalni deli BMW vedno znova postavljajo na preizkušnjo. Da se nanje lahko zanesete, ko pride do tega.
Preberi več

Originalni blažilnik BMW.

BMW pri blažilnikih stavi na sofisticirano dvocevno konstrukcijo za plinski tlak. Posebej za motorizacijo vozila prilagojeni blažilniki se odlikujejo z izboljšanim voznim udobjem, visoko občutljivo odzivnostjo in manjšim proizvajanjem hrupa. Funkcijska stabilnost je zagotovljena tudi pod ekstremnimi pogoji: celo med minus 40 in plus 100 stopinj Celzija skrbijo ti originalni deli BMW za udobje in zadostne rezerve varnosti.
Preberi več

Originalno vetrobransko steklo BMW.

V cestnem prometu bodite vedno osredotočeni na cesto. Originalno vetrobransko steklo BMW zagotavlja optimalno vidljivost in funkcionalnost ustreznih asistenčnih sistemov. Po zaslugi popolnih mer se vetrobransko steklo zapre vodotesno in brez prepiha. Njegovo posebno usločenje omogoča brisalnikom stekla, da z vsakim premikom odstranijo maksimalno količino vode. Le tako je zagotovljeno, da vsi tehnični elementi na vetrobranskem steklu – od senzorja padavin do BMW Head Up projektorja – ostanejo popolnoma funkcionalni.
Preberi več

OBNOVLJENI DELI BMW.

Tako dobri kot novi, le ugodnejši.

Osnovna misel je obnavljanje: do 60 % vseh obnovljenih delov se lahko po koncu določene življenjske dobe predela. Pri tem mora vsak obnovljeni del izpolnjevati enake kakovostne standarde kot novi del BMW in tudi jamstvo znaša 24 mesecev. Vsi deli, ki jih ni mogoče neposredno predelati, se reciklirajo 95 %. Račun, ki se izide – za okolje in vašo denarnico: obnovljeni deli BMW so v primerjavi z novimi do 50 % cenejši.

Preberi več

PREGLED BMW OBNOVLJENIH DELOV.

Originalni generator BMW.

Majhen, lahek in zmogljiv: originalni generator BMW je nosilec moči. Odporen proti tresenju, ki je do 80-krat večji od gravitacijskega pospeška, primeren do napetosti 350 voltov in z dolgo življenjsko dobo zaradi svoje sofisticirane konstrukcije. Vsak originalni generator BMW je precizno prilagojen zmogljivostim BMW in zaradi svoje trdne konstrukcije je idealen obnovljivi del – z enakimi kakovostnimi in zmogljivostnimi lastnostmi kot novi del.
Preberi več

Originalni zaganjalnik BMW.

V korist manjši porabi goriva je posebej prilagojen vsakemu tipu motorja in primeren za uporabo tudi pod najbolj ekstremnimi pogoji. Originalne zaganjalnike BMW je možno opisati le z eno besedo – zanesljivi. Temperaturno obstojni od minus 40 do plus 100 stopinj Celzija, zaradi svoje konstrukcije optimalno zaščiteni proti koroziji in umazaniji ter izdelani iz najkakovostnejših materialov.
Preberi več

Originalna vodna črpalka BMW.

Aktiven prispevek k ohranjanju vrednosti drugih komponent vozila: originalne vodne črpalke BMW ostanejo absolutno zanesljive tudi pod ekstremnimi temperaturnimi pogoji. Celo pri 7000 vrt/min in po 100 urah neprekinjenega preizkusnega obratovanja, vaša izguba vode ne sme znašati več kot 12 gramov. Prilagojene vsakemu motorju, precizno izdelane in intenzivno preizkušene – predvsem pa se odlikujejo z dolgo življenjsko dobo.
Preberi več

Originalni avtomatski menjalnik BMW.

Športne vozne lastnosti na najvišjem nivoju: originalni avtomatski menjalniki BMW so vedno opremljeni z najnovejšo tehniko in zaradi optimalnega razmerja med najnižjo in najvišjo prestavo navdušijo z boljšim pospeševanjem. Navor pri speljevanju je večji kot pri ročnih menjalnikih. Vse komponente so odlično usklajene med seboj, saj je to ključno za značilno vozno dinamiko BMW. Ne nazadnje menjalnik pred serijsko vgradnjo prestane milijon testnih kilometrov.
Preberi več