BMW TELESERVICES.

Najboljša povezava za več udobja in varnosti.

Naslednja menjava olja, pregled vozila ali nove zavorne obloge. To so termini, za katere vam ni več potrebno skrbeti. Udobno se naslonite nazaj – vaš BMW sam ve, kdaj potrebuje katero vzdrževalno delo in avtomatsko, glede na potrebo, posreduje servisne podatke o vozilu na BMW. Vaš izbrani pooblaščeni servis BMW lahko nato udobno dostopi do podatkov in takoj stopi v stik z vami. Z BMW TeleServices iz BMW ConnectedDrive ste svobodni, da počnete, kar zares želite.

Preberi več

PREGLED BMW TELESERVICES.

BMW TeleServices so inovativne storitve BMW ConnectedDrive, ki nudijo maksimalno udobje in vas razbremenijo, tako da lahko mislite le na pomembne stvari v življenju. S to povezavo prejme vaš izbrani pooblaščeni servis BMW podrobne informacije o stanju vozila, ki se brez BMW TeleServices lahko diagnosticirajo šele v mehanični delavnici. To omogoča ciljno in daljnovidno načrtovanje servisa za vaše vozilo ter hitro pomoč v primeru okvare.
Z avtomatskim BMW Teleservice Call vaš BMW sam ve, kdaj je čas za vzdrževanje. Če vozilo s pomočjo senzorjev iz Condition Based Service (CBS) ugotovi potrebo, se vsi podatki, ki so potrebni za servis, avtomatsko posredujejo na BMW. Vaš izbrani pooblaščeni servis BMW lahko nato dostopi do podatkov vozila. S tem je obveščen o potrebnem servisu in stanju vozila ter po potrebi vzpostavi stik z vami, da se skupaj dogovorite o terminu obiska v mehanični delavnici.
Če se želite dogovoriti za nenačrtovan servisni termin ali želite zaradi drugega vzroka stopiti v stik s svojim pooblaščenim servisom BMW, lahko uporabite ročni BMW Teleservice Call. S pritiskom gumba pošlje vozilo vse pomembne podatke za servis na BMW. Vaš izbrani pooblaščeni servis BMW sprejme informacije, vas pokliče nazaj, se seznani z vsebino in se po potrebi z vami dogovori za termin.
V primeru okvare ali pri tehnični motnji delovanja lahko z BMW Teleservice Breakdown Call s pritiskom guma zahtevate pomoč, medtem ko BMW Teleservice Update zagotovi, da so vaše mobilne naprave in medijski predvajalniki vedno optimalno povezani z vašim vozilom BMW. BMW Teleservice Battery Guard podnevi in ponoči zanesljivo nadzoruje napolnjenost akumulatorja vašega BMW in vas obvesti, brž ko je potrebno.

BMW TeleServices
V filmu doživite vse o naši servisni ponudbi.

BMW TeleServices

Oglejte si film in izvedite vse,kar želite vedeti o naši storitvi.

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive pomeni inteligentno povezavo med vozilom, voznikom in zunanjim svetom. S tem lahko stvari opravite hitreje in enostavneje, hkrati pa vam ostane več časa za najpomembnejše: družino, prijatelje ali prosti čas. Maksimalno udobje pri servisu ali tehnični motnji delovanja zagotavljajo BMW TeleServices iz BMW ConnectedDrive. Stranke BMW ConnectedDrive, ki se odločijo za dodatno opremo ConnectedDrive Services lahko brezplačno uporabljajo funkcije iz BMW TeleServices. Storitve se pri predaji vozila avtomatsko aktivirajo.

 • BMW TeleServices za vaše sanjsko vozilo

  Vnaprej se pozanimajte, če lahko v svojem sanjskem vozilu uporabljate BMW TeleServices.

PREGLED STORITEV TELESERVICE.

Avtomatski BMW Teleservice Call.

Poslovni termini, rojstni dnevi ali sestanki – misliti morate na res veliko dogodkov. Še dobro, da vaš BMW sam ve, kdaj potrebuje katero vzdrževanje. Z avtomatskim BMW Teleservice Call iz BMW ConnectedDrive vam ni več potrebno osebno skrbeti za to. Zapadlost termina za vzdrževanje se prepozna s pomočjo senzorjev in posreduje na BMW. Vaš pooblaščeni servis BMW dostopi do podatkov, oceni vse pomembne informacije za vozilo in se lahko učinkovito pripravi na morebiten obisk vašega vozila BMW v mehanični delavnici – še preden vzpostavi telefonski klic z vami. Prednosti v pregledu • Avtomatsko prepoznavanje potrebnega vzdrževanja. • Posredovanje pomembnih podatkov za servis neposredno na BMW. • Izbrani pooblaščeni servis lahko udobno dostopi do pomembnih podatkov za servis. • Avtomatsko opominjanje na bližajoči se termin za vzdrževanje. • Optimalno pripravljen in učinkovit servis. • Krajši čas obiska v mehanični delavnici.
Preberi več

Zagotovljena hitra pomoč: BMW Teleservice Breakdown Call.

Imate okvaro ali vaše vozilo BMW ne deluje kot običajno? Z BMW Teleservice Breakdown Call iz BMW ConnectedDrive vam vedno stojimo ob strani: našo mobilno asistenco lahko pokličete neposredno iz svojega vozila. Kdaj pa kdaj si s tem prihranite obisk v mehanični delavnici. Kako to deluje? Z brezžično podatkovno povezavo je pri številnih okvarah že možno, da se te na daljavo ne le diagnosticirajo, ampak tudi takoj odpravijo. Prednosti v pregledu Pri okvarah in motnjah delovanja stavite na takojšnjo diagnozo težave in zanesljivo strokovno znanje. • Hitra in precizna daljinska diagnoza. • Daljinsko odpravljanje določenih okvar. • Strokovna pomoč v vsakem trenutku in vsaki situaciji. • Optimalno pripravljen servis po potrebi.
Preberi več

BMW Teleservice Battery Guard.

Ste svoje vozilo parkirali in pozabili vklopljeno luč? Ni problema z BMW Teleservice Battery Guard, praktično storitvijo iz BMW ConnectedDrive, ki prepreči izpraznitev akumulatorja: če napolnjenost akumulatorja pade pod določeno vrednostjo, vas na to obvesti BMW Teleservice Battery Guard ali vaš pooblaščeni servis ali prikaz v kombiniranem instrumentu pri naslednjem zagonu vozila. S tem se učinkovito preprečijo težave pri zagonu ali z akumulatorjem povezane okvare – saj se vaš BMW sedaj sam lahko prilagodi svoji oskrbi z energijo. Prednosti v pregledu Vaš akumulator pod nadzorom – 24 ur na dan. • Avtomatska obvestila o kritični napolnjenosti akumulatorja preko SMS ali e-pošte • Hitro prepoznavanje okvare akumulatorja • Premium servis pri oskrbi z energijo
Preberi več

BMW Teleservice Update.

Povežite svoje vozilo BMW še bolje: s posodobitvami programske opreme gonilnikov za vaše mobilne telefone z Bluetooth in medijske predvajalnike z USB zagotovite združljivost svojih mobilnih naprav in njihovo optimalno součinkovanje z vozilom BMW. Uporabite BMW Teleservice Update iz BMW ConnectedDrive in vozite z dobrim občutkom, da ste vedno optimalno povezani. Prednosti v pregledu Stavite na popolno povezavo svojega vozila BMW z mobilnimi napravami. • Redne ponudbe prenosa podatkov za najnovejše posodobitve gonilnikov • Optimalna združljivost med vozilom in mobilnimi napravami • Hitre in udobne posodobitve tudi med vožnjo
Preberi več
 • Kako deluje avtomatski BMW Teleservice Call

  Senzorji iz Condition Based Service (CBS) stalno nadzorujejo porabo obratovalnih tekočin, kot je motorno olje, ali stanje obrabljivih delov, kot so zavorne obloge. Ko nastopi potreba za vzdrževanje, vaše vozilo BMW avtomatsko posreduje vse potrebne podatke za servis na BMW. Vaš izbrani pooblaščeni servis BMW po potrebi takoj stopi v stik z vami preko telefona, da se skupaj dogovorite za termin. S posredovanjem točnih podatkov se lahko servisni termin optimalno pripravi z vsemi potrebnimi nadomestnimi deli – in vaše vozilo BMW se v mehanični delavnici zadrži le toliko, kolikor je zares potrebno. Fiksni intervali vzdrževanja so stvar preteklosti. V mehanični delavnici se oglasite le, ko je to potrebno.

 • Kako deluje BMW Teleservice Battery Guard

  Vaš akumulator v pregledu: če napolnjenost vašega akumulatorja pade pod določeno vrednost, npr. zaradi vklopljene parkirne luči, postane BMW Teleservice Battery Guard avtomatsko aktiven in vas takoj obvesti preko SMS ali e-pošte, odvisno od tega, za katero obliko obveščanja ste se odločili v portalu BMW ConnectedDrive. BMW Teleservice Battery Guard je aktiven toliko časa, dokler naslednjič ne zaženete vozila. Pooblaščeni servis po potrebi vzpostavi stik z vami, da se dogovorite za servisni termin.

 • Aktiviranje

  Funkcije Battery Guard so na splošno razpoložljive kot osnovna storitev iz BMW TeleServices. Za prejem kratkega sporočila ali elektronske pošte Battery Guard, morate to storitev le aktivirati v portalu BMW ConnectedDrive, s tem da vnesete svojo številko mobilnega telefona ali elektronski naslov. Konfiguriranje v portalu BMW ConnectedDrive je pogoj, da lahko uporabljate funkcije BMW Teleservice Battery Guard v polnem obsegu.

 • Kako deluje BMW Teleservice Update

  Redne posodobitve gonilnikov zagotavljajo združljivost vašega vozila BMW z mobilnimi napravami. Do BMW Teleservice Update dostopite preko intuitivnega menija iDrive v svojem BMW in greste pod „Nastavitve“ ter „Posodobitev programske opreme“. Bodisi mobilni telefon bodisi medijski predvajalnik: na zaslonu se vam prikažejo najnovejše razpoložljive posodobitve programske opreme. Te posodobitve imajo pogosto le majhno količino podatkov in se lahko hitro prenesejo ter namestijo – s tem imate vedno zagotovljeno optimalno povezavo med mobilnimi napravami in svojim vozilom BMW, ne da bi morali za to obiskati pooblaščeni servis BMW.

PRAVNI OKVIRNI POGOJI.

 

 

 • DODELITEV POOBLAŠČENEGA SERVISA.

  Tukaj izveste, kateri pooblaščeni servis BMW je dodeljen vašemu vozilu ali kako lahko spremenite svoj pooblaščeni servis BMW.

 • SPLOŠNI POGOJI.

  Prosimo, upoštevajte splošne pogoje za BMW TeleServices.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA (FAQ).

Vprašanja in odgovori na temo BMW TeleServices.

Imate vprašanja o BMW TeleServices? Tukaj boste našli pogosto zastavljena vprašanja in odgovore.

Preberi več
 • Koliko me stane uporaba?

  Uporaba BMW TeleServices SA6AE je v kombinaciji z dodatno opremo ConnectedDrive Services SA6AK ali inteligentnega klica v sili SA6AC brezplačna. V tem primeru se lahko storitve, doma in v tujini, uporabljajo preko integrirane kartice SIM v vozilu.

 • Za katera vozila BMW so na voljo BMW TeleServices?

  Vsako vozilo BMW z inteligentnim klicem v sili (SA6AC) ali BMW ConnectedDrive Services (SA6AK) nudi istočasno tudi BMW TeleServices (SA6AE).
  Za več informacij povprašajte svoj pooblaščeni servis BMW.

 • Na kateri pooblaščeni servis BMW se standardno posreduje BMW Teleservice Call?

  Vaše vozilo pošlje podatke na BMW. Vaš prednostni pooblaščeni servis BMW lahko dostopi do informacij. V običajnem primeru se vaš izbrani trgovec z vozili BMW uvodoma vnese in shrani v sistemu.

 • Se lahko pooblaščeni servis BMW, ki je shranjen za moje vozilo, zamenja?

  Menjava pooblaščenega servisa BMW je možna kadar koli. Če npr. v primeru selitve k drugemu pooblaščenemu servisu BMW, tega želite določiti kot prejemnika podatkov o vašem vozilu BMW, prosimo, da se obrnete na odprti telefon ConnectedDrive ali stopite v stik s svojim prednostnim pooblaščenim servisom BMW.

 • Kako zagotovim, da se lahko v mojem rabljenem vozilu uporabljajo storitve iz BMW TeleServices in obvešča moj prednostni servis?

  Storitve iz BMW TeleServices se morajo aktivirati v vozilu in vaše vozilo mora biti dodeljeno vašemu prednostnemu pooblaščenemu servisu BMW. Za več vprašanj, prosimo, da se obrnete na svoj pooblaščeni servis BMW.

 • Na kaj moram paziti pri prodaji vozila?

  Kupca seznanite glede funkcionalnosti BMW TeleServices. Več informacij na www.bmw.com/teleservices Poleg tega kupca opozorite na formular, s katerim lahko vnese in shrani pooblaščeni servis BMW po lastni izbiri.

 • Kako se lahko storitve iz BMW TeleServices aktivirajo v vozilu?

  V običajnem primeru so BMW TeleServices že aktivirane pri predaji vozila. Če niste prepričani, prosimo, da se obrnete na svoj pristojen pooblaščeni servis BMW.

 • Kako deaktiviram BMW TeleServices v mojem vozilu?

  Deaktiviranje BMW TeleServices je možno kadar koli. BMW TeleServices se lahko izklopijo le s popolnim deaktiviranjem povezljivosti vozila. Kar pomeni, da se z deaktiviranjem teh storitev deaktivira tudi integrirana kartica SIM v vozilu. Posledica tega je, da klic v sili v vozilu ne deluje.
  Več informacij o deaktiviranju na www.bmw.si/connecteddrive