SAMO ORIGINALNI BMW SERVIS VAM ZAGOTAVLJA, DA VAŠ BMW TUDI OSTANE BMW.

S svojim vozilom BMW ste se odločili za užitek v vožnji. Da bi ohranili ta užitek, vaš pooblaščeni servis BMW poskrbi za vaš avtomobil na osnovi bogatih izkušenj in najnovejše tehnologije. Odkrijte številne prednosti BMW servisa – da bo vaše vozilo BMW vedno v odlični kondiciji, tudi po veliko kilometrih užitka v vožnji. Visoko usposobljeni tehniki so specializirani za izvajanje celotnega obsega vzdrževalnih del in popravil. Pri tem uporabljajo originalne nadomestne dele BMW, ki se popolnoma skladajo z vašim vozilom BMW, s čimer zagotavljajo največjo funkcionalno učinkovitost in kakovost. Zato je pri nas vaše vozilo deležno izvrstne nege in na cesti to skrb tudi odraža.

Servis motornega olja BMW.

Servis motornega olja BMW nudi več kot le menjavo olja. Prav tako, na primer, vključuje preventivni pregled zavor in pnevmatik. Prejeli boste obsežen servis motornega olja BMW, ki je posebej prilagojen vašemu vozilu BMW in zagotavlja dolgo življenjsko dobo vašega motorja.

Servis motornega olja BMW vključuje naslednje:
• Menjava motornega olja z originalnim motornim oljem BMW, vklj. z odstranitvijo starega olja
• Menjava oljnega filtra
• Ponastavitev servisnega prikaza glede na tovarniško specifikacijo
• Delo in material

Ponudba npr. za BMW 116i (E87), N43 od 116 EUR*
Ponudba npr. za BMW 116d (E87) in 318d (E90), N47 od 139 EUR*
Ponudba npr. za BMW 525d (E60), M57 od 180 EUR*

* Kakršna koli potrebna dodatna vzdrževalna dela in tekočine se obračunajo posebej. Na voljo pri vseh pooblaščenih servisih BMW. Ponudba velja do 31.12.2018.
Preberi več

Servis sprednjih zavor BMW.

Najboljša zmogljivost motorja prav tako obremenjuje vaše zavore. Z originalnimi zavorami BMW se lahko zanesete na največjo varnost, najkrajše zavorne poti in največjo upočasnitev v vsaki situaciji.

BMW servis sprednjih zavor vključuje:
• Menjava sprednjih zavornih oblog
• Menjava sprednjih senzorjev zavornih oblog
• Čiščenje zavor
• Ponastavitev servisnega prikaza glede na tovarniške predpise
• Delo in material

Ponudba npr. za BMW 116d, N47 UH51 (E87) od 190 EUR*
Ponudba npr. za BMW 318d, N47 PN11 (E90) od 200 EUR*
Ponudba npr. za BMW 525d, M57 NX61 (E60) od 211 EUR*

* Kakršna koli potrebna dodatna vzdrževalna dela in tekočine se obračunajo posebej. Na voljo pri vseh pooblaščenih servisih BMW. Ponudba velja do 31.12.2018.
Preberi več

Servis klimatske naprave BMW.

Za udobna potovanja in brezskrbne poti pred odhodom preverite delovanje svoje klimatske naprave BMW. Zaupajte jo pooblaščenim strokovnjakom BMW, ki bodo s hitro, strokovno in ugodno opravljenim servisom poskrbeli za njeno brezhibno delovanje.

BMW servis klimatske naprave vključuje:
• Pregled kondenzatorja klimatske naprave, pogonskega jermena in mikrofiltra
• Pregled zmogljivosti delovanja klimatske naprave
• Menjavo mikrofiltra
• Čiščenje uparjalnika klime

Ponudba npr. za BMW 116d, N47 UH51 (E87) od 90 EUR*
Ponudba npr. za BMW 318d, N47 PN11 (E90) od 90 EUR*
Ponudba npr. za BMW 525d, M57 NX61 (E60) od 143 EUR*

* Kakršna koli potrebna dodatna vzdrževalna dela in tekočine se obračunajo posebej. Na voljo pri vseh pooblaščenih servisih BMW. Ponudba velja do 31.12.2018.
Preberi več

SPOMLADANSKI UŽITEK ZAGOTOVLJEN.

Zahvaljujoč našim privlačnim sezonskim ponudbam, se lahko veselite sproščenega prihoda pomladi in uživate ovinek za ovinkom. Od spomladanskega pregleda do široke palete izdelkov dodatne opreme - ponujamo vam vse, kar poželi srce. Zato popestrite pomlad in opremite svoje vozilo BMW s stilskimi kompleti koles, da bo vaš avtomobil postal prava paša za oči. Za posebej impulziven videz tudi po zaključku vožnje pa imate na voljo veliko izdelkov iz kolekcije BMW Lifestyle.

VEČ MOTOŠPORTA Z AKCIJSKO PONUDBO BMW M PERFORMANCE.

Šport je način življenja, kar se kaže tudi pri izbiri avtomobila in dodatne opreme. Če želite športni duh občutiti na vsakem zavoju, lahko svoje vozilo BMW nadgradite s paketom BMW M Performance, ki je zdaj na voljo kar 20 % ugodneje

BMW LIFESTYLE 2018-2020.

Naj vas BMW spremlja na vsakem koraku. Preverite bogato ponudbo visokokakovostnih izdelkov BMW Lifestyle, s katerimi lahko vedno potujete v stilu. Ob nakupu v spletni trgovini BMW Lifestyle so vam artikli na voljo kar 10 % ceneje.