Bodi lovec. Ne plen.

BMW X2 sDrive 16d

Moč motorja: 85 kW | Konjske moči: 116 | Tip goriva: Dizel | Barva zunanjosti: Alpine White | Notranjost: Blago Grid Anthracite / Black.
 • Akcijska cena: 28.490,00 EUR
 • Mesečni obrok: 231,19 EUR
 • Redna cena po ceniku: 36.644,00 EUR
Več o modelu.
BMW X2 sDrive 16d

SERIJSKA IN DODATNA OPREMA.

BMW X2 sDrive 16d

Serijska oprema: 17'' lita alu. platišča V-Spoke 560, Multifunkcijski volan, Varnostni vijak platišč, Prikazovalnik tlaka v pnevmatikah, Set za popravilo pnevmatik, Preproge iz velurja, Varnostni trikotnik, Po višini nastavljiv sovoznikov sedež, Naslon za roke spredaj, Odlagalni paket, Notranje okrasne letve Oxide Silver Dark mar s poudarki zaključkov Black v visokem sijaju, Sistem za klic v sili, Storitev Teleservices, Storitev ConnectedDrive, Storitev Remote.

Preberi več
BMW X2 sDrive 16d

Dodanta oprema: Usnjen športni volan, Naprava za pranje žarometov, LED luči za meglo, LED žarometi z razširjenimi funkcijami, Možnost izklopa sovoznikove zračne blazine, Avtomatsko delovanje pokrova prtljažnika, Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) zadaj, Avtomatska klimatska naprava, Asistent za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo.

Preberi več
BMW X2 sDrive 16d
 • BMW Service Inclusive - 5 let ali 100.000km
 • BMW Repair Inclusive - 3 leta ali 200.000km.
Preberi več

Izberi X.

BMW X1

BMW X1

že za 27.990 EUR ali 227 EUR na mesec.
Več o ponudbi.
BMW X3

BMW X3

že za 46.990 EUR ali 381 EUR na mesec.
Več o ponudbi.
BMW X4

BMW X4

že za 48.990 EUR ali 398 EUR na mesec.
Več o ponudbi.
BMW X4

BMW X5

že za 60.990 EUR.
Več o ponudbi.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html