THE BOSS.

BMW X5 xDrive25d

Moč motorja: 170 kW | Konjske moči: 231 | Tip goriva: Dizel | Barva zunanjosti: Alpine White | Notranjost: Umetno usnje Beige | Beige
 • Akcijska cena: 60.990,00 EUR
 • Redna cena po ceniku: 71.636,00 EUR
Več o modelu.
BMW X5 xDrive25d

BOGATA OPREMA.

BMW X5 xDrive25d

Bogata oprema: 18'' lita alu. platišča V-Spoke 618, Steptronic menjalnik, Usnjen športni volan, Varnostni vijak platišč, Prikazovalnik tlaka v pnevmatikah, Set za popravilo pnevmatik, Alarmna naprava, Preproge z velurja, Varnostni trikotnik, Električna nastavitev prednjih sedežev s spominom za voznikov sedež, Športna prednja sedeža, Interior trim finishers Aluminium 'Mesheffect' dark, Razširjen paket za zunanja ogledala, Ambientalna osvetlitev, LED luči za meglo, Parking Assistant, Storitve Teleservices, BMW sistem za klic v sili, Storitve ConnectedDrive, Paket Connected Professional, BMW Live Cockpit Professional, Strešni nosilci Aluminium Satinated, Slovenska navodila za uporabo in servisna knjiga

Preberi več
BMW X5 xDrive25d
 • Service Inclusive - 5 let ali 100.000 km
 • Repair Inclusive - 3 leta ali 200.000 km
Preberi več

Izberi X.

BMW X1

BMW X1

že za 27.990 EUR ali 227 EUR na mesec.
Več o ponudbi.
BMW X2

BMW X2

že za 28.490 EUR ali 231 EUR na mesec.
Več o ponudbi.
BMW X3

BMW X3

že za 46.990 EUR ali 381 EUR na mesec.
Več o ponudbi.
BMW X4

BMW X4

že za 48.990 EUR ali 398 EUR na mesec.
Več o ponudbi.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html