PREGLED VSEH VOZIL NA ZALOGI.

Avto Aktiv.

PE Kranj, Ulica Mirka Vadnova 2a, 4000 Kranj

BMW i3 120 Ah

Prodajna ekipa BMW Avto Aktiv Kranj je za vas na voljo preko telefona ali e-maila, kontaktni podatki so na voljo spodaj na strani. Prav tako za vas lahko avto posnamejo in vam nudijo video predstavitev.
 • Akcijska cena: 34.990,00 EUR
 • Redna cena po ceniku: 45.428,00 EUR
BMW i3

PODATKI O PRODAJALCU.

AVTO AKTIV INTERMERCATUS d.o.o

 

PE KRANJ - Prodajno servisni center BMW

Ulica Mirka Vadnova 2a, 4000 Kranj, Slovenija

PRODAJNA EKIPA.

Rok Likar

Telefon: 051 212 969

e-Mail: rok.likar@avto-aktiv.si

 

Tomaž Debevec

Telefon: 041 699 291

e-Mail: tomaz.debevec@avto-aktiv.si

 

Andrej Dekleva

Telefon: 031 677 500

e-Mail: andrej.dekleva@avto-aktiv.si

 

Spletna stran: www.bmw-avto-aktiv.si

Avto Aktiv je za vas na voljo tudi:

Facebook

FACEBOOK.

Obiščite Facebook profil Avto Aktiv.
Instagram

INSTAGRAM.

Obiščite Instagram profil Avto Aktiv.
Whatsapp

WHATSAPP.

Prodajna ekipa je za vas na voljo tudi preko Whatsapp aplikacije.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Ponudba velja do 31.12.2020 oziroma do preklica veljavnosti.

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in  na https://www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html