PREGLED VSEH VOZIL NA ZALOGI.

Selmar Celje

Mariborska cesta 119, 3000 Celje

BMW X5 xDrive30d

Prodajna ekipa BMW Selmar PE Celje je za vas na voljo preko telefona ali e-maila, kontaktni podatki so na voljo spodaj na strani. Prav tako za vas lahko avto posnamejo in vam nudijo video predstavitev.
 • Akcijska cena: 93.990,00 EUR
 • Redna cena po ceniku: 107.960,00 EUR
BMW X5

PODATKI O PRODAJALCU.

SELMAR CELJE

 

BMW Selmar - Prodajno servisni center BMW

Mariborska cesta 119, 3000 Celje

PRODAJNA EKIPA.

Sašo Avberšek

Telefon:  041 345 883

e-Mail:  saso.avbersek@selmar.si

 

Kevin Andrejčič

Telefon: 031 669 978

e-Mail: kevin.andrejcic@selmar.si

 

Spletna stran: www.bmw-selmar.si

Selmar Celje je za vas na voljo tudi:

Facebook

FACEBOOK.

Obiščite Facebook profil BMW Selmar.
Instagram

INSTAGRAM.

Obiščite Instagram profil BMW Selmar.
Whatsapp

WHATSAPP.

Prodajna ekipa je za vas na voljo tudi preko Whatsapp aplikacije.
Skype

SKYPE.

Prodajna ekipa je za vas na voljo tudi preko Skype aplikacije.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Ponudba velja do 30.6.2021 oziroma do preklica veljavnosti.

  Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in  na https://www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html