BMW serije 2 Active Tourer

MESTNI IGRALEC.

MESTNI IGRALEC.

MESTNI IGRALEC.

Poznavalec trednov.

BMW 216i Active Tourer

Moč motorja: 80 kW | Konjske moči: 109 | Tip goriva: Bencin | Barva zunanjosti: Alpine White | Notranjost: Blago Grid Anthrazit
 • Akcijska cena: 20.990,00 EUR
 • Mesečni obrok: 170 EUR*
 • Redna cena po ceniku: 30.667,00 EUR
BMW 216i Active Tourer

SERIJSKA IN DODATNA OPREMA.

BMW Serije 2 Active Tourer

Serijska oprema: Multifunkcijski volan, 16" lita alu. platišča V-spoke, Prikazovalnik tlaka v pnevmatikah, Set za popravilo pnevmatik, Performance nadzor, Preproge iz velurja, Varnostni trikotnik, Odlagalni paket, Notranje okrasne letve Oxide Silver Dark mat s pou. zaklj. Black, visoki sijaj, Sistem za klic v sili, Storitve Teleservices, Storitve ConnectedDrive, Storitve Remote.

Preberi več
BMW Serije 2 Active Tourer

Dodatna oprema: Usnjen športni volan, Varnostni vijaki platišč, Strešni nosilci Aluminium Satinate, Senzor za dež, LED luči za meglo, LED žarometi, Možnost izklopa sovoznikove zračne blazine, Avtomatsko delovanje pokrova prtljažnika, Naslon za roke spredaj, Nastavitev zadnjih sedežev, Nadzor razdalje pri parkiranju (PDC), spredaj in zadaj, Avtomatska klimatska naprava, Asistent za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo, Parkirni asistent, Advanced Parking paket, Paket zunanjih ogledal, Vzvratna kamera, Paket za zunanja in notranje ogledalo, Avtomatska zatemnitev notranjega vzvratnega ogledala.

Preberi več
BMW Serije 2 Active Tourer
 • BMW Service Inclusive - 5 let ali 100.000km,
 • BMW Repair Inclusive - 3 leta ali 200.000km.
Preberi več

Omejene serije.

BMW Serije 2 Gran Tourer

BMW Serije 2 Gran Tourer

FAMILY Edition že za 26.990 EUR.
Več o ponudbi.
BMW 225xe Active Tourer

BMW 225xe Active Tourer priključni hibrid

PHEV Edition že za 31.490 EUR.
Več o ponudbi.

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • Prikazane vrednosti emisij osnaževal zunanjega zraka (CO2 itd.) in specifikacije ekonomičnosti temeljijo na globalno usklajenem preskusnem postopku za lahka vozila (WLTP). Prikazane so t.i. kombinirane vrednosti. Prikazane vrednosti se lahko razlikujejo od vrednosti, ki se upoštevajo za določitev z vozili poveznih davkov ali drugih dajatev, ki se (med drugim) določajo na podlagi emisij CO2, saj so za odmero le teh lahko predpisani tudi drugi standardi.

  Specifikacije, ki se nanašajo na ekonomičnost in emisije CO(2), so določene skladno z Direktivo 1999/94/ES, Uredbo o informacijah o varčnosti porabe goriva, emisijah ogljikovega dioksida in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki so na voljo potrošnikom o novih osebnih avtomobilih (Uradni list RS 24-956/2014) ter predpisi, ki urejajo tehnično specifikacijo za vozila in ugotavljanje skladnosti vozil, v veljavni različici.

  Nadaljnje informacije o uradnih podatkih varčnosti porabe goriva, specifičnih emisijah CO2 in ostale informacije o energijski učinkovitosti novih osebnih vozil, so na voljo v »Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO(2) in emisijah onesnaževal zunanjega zraka za nova osebna vozila«, ki je na voljo na vseh prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije ter www.mini.si/emisije.

  Vrednosti so določene na podlagi vaše trenutne konfiguracije, ki upošteva izbrano opcijsko opremo vozila ter velikost izbranih platišč in pnevmatik. Spremembe v izbrani konfiguraciji zato lahko vplivajo na opredeljene vrednosti.

  Več podatkov o preizkusnem postopku WLTP lahko najdete tukaj: https://www.bmw.com/en/innovation/wltp.html