Originalni servis BMW, BMW serije 8 Coupé, BMW serije 4 Coupé, zadovoljne stranke BMW Service

»NE ŠTEJETA NE STAROST NE LEPOTA, LE BMW.«

Originalni servis BMW. Vsak model. Vsaka starost. Vsak je dobrodošel.

»NE ŠTEJETA NE STAROST NE LEPOTA, LE BMW.«Originalni servis BMW. Vsak model. Vsaka starost. Vsak je dobrodošel.

Zakaj bi vas skrbela starost? Namesto da bi šteli leta, je veliko bolje šteti nepozabne trenutke v življenju. Enako velja tudi za vaš BMW. Ne gre za to, koliko star je, ampak za čudovite pustolovščine, ki jih še lahko pričakujete, da jih boste doživeli skupaj. To je razlog, zakaj obstaja BMW Service.

Prvovrstne ponudbe BMW Service zagotavljajo, da ste vi in vaš BMW v najboljših možnih rokah. Izkušeni strokovnjaki uporabljajo izključno originalne dele BMW, tako da vaš BMW še naprej ostane zvest svojemu izvoru. Od dolgoročnih paketov servisnih storitev BMW Service Inclusive prek privlačnih all inclusive cen BMW Value Service do pomoči pri okvari in nezgodi BMW, paketov podaljšanega jamstva ali BMW Teleservices: ponujamo vam celovito paleto premijskih storitev – za vsak model BMW, po meri vaših individualnih potreb in za mnoge brezskrbne kilometre, ki jih še imate pred seboj.

Preberi več

MOČNI ARGUMENTI ZA BMW SERVICE.

  • 01 Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno
  • 02 Uporaba izključno originalnih delov BMW
  • 03 Servisni strokovnjaki s strokovnim znanjem BMW
  • 04 Pregledne in privlačne all inclusive cene
  • 05 Vsak BMW je dobrodošel

»MOJ BMW NE RABI BITI NOV. SAMO DA JE VEDNO V NAJBOLJŠIH ROKAH.«

Odkrijte naše ponudbe servisnih storitev: BMW Service Inclusive, BMW Value Service, pregled in vzdrževanje, popravilo in nega ter podaljšano jamstvo BMW.

Da bi vam zagotovili popolno servisno rešitev, vam servisni partner BMW ponuja dve različni ponudbi: dolgoročni paket servisnih storitev BMW Service Inclusive in BMW Value Service s privlačnimi all inclusive cenami za storitve, ki jih je mogoče rezervirati posamično. Naj gre za pregled vozila, vzdrževanje, popravilo ali nego, vaš BMW bo od naših servisnih strokovnjakov prejel točno tisto storitev, ki jo potrebuje. Za vse, ki radi potujete brez skrbi, je na voljo podaljšano jamstvo BMW: zagotovite si kritje pred nepričakovanimi stroški popravila za obdobje do 5 let od datuma prve registracije.

Preberi več
BMW Service Inclusive, stranka čaka pri servisnem partnerju BMW

BMW Service Inclusive.

Ni vedno lahko mirno sprejeti nenadne okvare. Za več brezskrbnosti vam je na voljo BMW Service Inclusive. Z enim samim plačilom si za obdobje po izbiri zagotovite kritje za vsa vključena servisna in vzdrževalna opravila. Brez skritih stroškov v drobnem tisku. Tako da boste vedeli, kaj lahko pričakujete v prihodnosti: popolno storitev za svoj BMW, ne glede na to, koliko je star. Ker je naša ponudba privlačna tudi za modele BMW z mnogo prevoženimi kilometri.

Vaše prednosti:

• Privlačni stroškovni prihranki v primerjavi s samostojnimi storitvami.
• Popoln nadzor nad stroški in preglednost.
• Različni paketi za različne potrebe, za nove in rabljene avtomobile.
• Servisni strokovnjaki s strokovnim znanjem BMW uporabljajo originalne dele BMW in motorno olje, ki ga je odobril BMW.
• Visoka vrednost pri nadaljnji prodaji zaradi prenosljivosti na novega lastnika.
• Na voljo pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.

Preberi več
BMW Service, stranka gleda skozi odprta vrata svojega BMW

BMW Value Service.

V življenju obstaja veliko stvari, ki jih ni mogoče napovedati. Zato je še bolje, če so nekatere stvari jasne in pregledne že od samega začetka. Da vi in vaš BMW ne bi naletela na kakršna koli nepričakovana presenečenja, vam ponujamo BMW Value Service za storitve, ki jih lahko rezervirate posamično, kot je menjava olja. Z Value Service boste vedno na varni strani. Brez nepričakovanih dodatnih stroškov, saj privlačna all inclusive cena zajema tako nadomestne dele kot delo. Vendar ni le popolna preglednost tista, na katero se lahko zanesete, pričakujete lahko tudi odlično kakovost storitev svojega servisnega partnerja BMW.


Vaše prednosti:
• Zelo kakovosten, udoben in stroškovno ugoden servis, ki ga opravijo servisni strokovnjaki BMW z uporabo originalnih delov BMW.
• Privlačne in pregledne all inclusive cene, ki vključujejo vse nadomestne dele in delo.
• Cene so vedno pregledne in lahko razumljive.
• BMW Value Service ponuja ustrezno servisno storitev za vsak model BMW.
 

Preberi več
BMW Service, zaposleni stranki BMW Service pojasnjuje podaljšano jamstvo BMW

Podaljšano jamstvo BMW za nove avtomobile.

Z izbiro BMW je prihodnost varna, zahvaljujoč podaljšanemu jamstvu BMW. S podaljšanim jamstvom BMW lahko ta varni občutek celo podaljšate do 5 let, kar vam zagotavlja celovito zaščito pred nepričakovanimi stroški popravila z veljavnostjo po vsem svetu.
Za več informacij o podaljšanem jamstvu BMW se obrnite na svojega servisnega partnerja BMW.


Vaše prednosti:
• Podaljšanje jamstva za nova vozila do 5 let od datuma prve registracije (največ 200.000 km).
• Popoln nadzor nad stroški, kakor tudi hitro in udobno odpravljanje napak.
• Na voljo pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.
• Vrednost vozila je ohranjena zaradi uporabe originalnih nadomestnih delov BMW.
• Večja vrednost pri nadaljnji prodaji s prenosljivostjo na novega lastnika.

Preberi več
BMW Service, stranka in zaposleni BMW Service se pogovarjajo o pregledu in vzdrževanju

Pregled in vzdrževanje.

Ali vaš BMW potrebuje poseben pregled, servis ali zakonsko predpisan pregled vozila – naši izkušeni servisni strokovnjaki BMW ga najbolje poznajo in vam vedno nudijo strokovno storitev. Z inovativnimi tehnologijami za diagnostiko in programiranje BMW Service zagotavlja, da vaš BMW vedno ostane v najboljši kondiciji – za največji užitek v vožnji.

Preberi več
Otrok slika BMW s čopičem in barvo

Popravilo in nega.

Nekatere posebne spomine želimo ohraniti – drugih pač ne. S svojim BMW kot stalnim spremljevalcem lahko zberete cel kup teh spominov. Seveda pa obstajajo tudi dogodivščine, ki bi jih najraje pozabili. Z originalnimi popravili in servisnimi storitvami BMW lahko trajno negujete prijetne trenutke – tudi če vaše vozilo kdo kdaj zamenja za risalno podlago. Naši strokovnjaki zagovarjajo enake standarde kakovosti, estetike in varnosti kot vi, in poskrbijo, da se vam ni treba ločiti od teh edinstvenih trenutkov – tudi če so bili vtisnjeni na lak.

Preberi več
»MISLIM, DA DOBRO NE POMENI TUDI DRAGO. TUDI DOBER SERVIS NE.«
Zaposleni BMW Service opravlja menjavo motornega olja BMW

SERVIS ZA MENJAVO OLJA BMW.

Zamenjava oljnega filtra in olja – uporaba originalnega motornega olja za daljšo življenjsko dobo in optimalno zaščito motorja. All inclusive cena: 000.00 EUR

»NAJBOLJŠI OBČUTEK NA SVETU? KO JE VSE KOT ULITO.«

Srečni ženski v BMW

Ohranite pravi občutek. Z originalnimi nadomestnimi deli BMW.

Vaš BMW vsak dan zagotavlja visoko zmogljivost, in če želite, da ostane popolnoma funkcionalen, morajo vsi deli med seboj brezhibno sodelovati. To je razlog, zakaj bi morali izbrati originalne nadomestne dele BMW: popolno zmogljivost je mogoče doseči le, če so vsi deli natančno usklajeni z zahtevami posameznega modela BMW. Za originalne nove nadomestne dele BMW veljajo enaki standardi kakovosti kot vozila BMW – vse od načrtovanja konstrukcije do zagotavljanja kakovosti. Natančnost in zelo kakovostna konstrukcija vsakega novega originalnega nadomestnega dela BMW zagotavljata, da vse komponente vašega BMW delujejo brezhibno – za optimalno zmogljivost, največjo varnost in dolgo življenjsko dobo.

»MOJ BMW SI ZASLUŽI ENAKO STORITEV KOT JAZ: NAJBOLJŠO.«

BMW Service, zaposleni med servisom za menjavo olja BMW

Servis za menjavo olja BMW. Točno tisto, kar potrebuje vaš BMW.

Prednosti:
• Izboljšana zmogljivost motorja in učinkovitost porabe goriva.
• Daljša življenjska doba motorja.
• Izboljšana korozijska odpornost in zaščita pred obrabo kritičnih delov.

Originalna motorna olja BMW so popolnoma prilagojena motorjem BMW TwinPower Turbo. Za večjo zmogljivost in popoln užitek v vožnji.

Voznik BMW uporablja BMW Teleservices

BMW TELESERVICES.

Aplikacija My BMW, ženska uporablja svoj pametni telefon

APLIKACIJA MY BMW.