KER ŽELITE, DA VAŠ BMW OSTANE BMW.

Originalni deli BMW.

Vaš BMW vsak dan opravlja izjemno delo in če želite, da ostane popolnoma funkcionalen, morajo vsi deli med seboj odlično sodelovati. Zato zaupajte le originalnim delom BMW: odlično delovanje je mogoče doseči le z natančno usklajenostjo vseh delov, ki izpolnjuje zahteve posameznih modelov BMW. Originalni novi deli BMW izpolnjujejo enake standarde kakovosti kot vozila BMW – vse od konstrukcijskega načrtovanja do zagotavljanja kakovosti. Natančnost in visoka kakovost izdelave vsakega originalnega novega dela BMW zagotavljata, da se vsi deli v vašem vozilu BMW odlično medsebojno dopolnjujejo – za najboljše delovanje in največjo varnost ter dolgotrajno uporabo.

Preberi več
KER ŽELITE, DA VAŠ BMW OSTANE BMW.Originalni deli BMW.

BMW FILTER DROBNIH DELCEV.

Zrak v notranjosti vozila je čistejši in bolj svež kot kadar koli prej. Od zdaj naprej lahko uživate v vožnji in dihate resnično svež zrak. Takoj ko vstopite v vaš BMW, lahko globoko zajamete sapo in v trenutku občutite svežino. Zahvaljujoč novemu BMW filtru drobnih delcev in njegovi inovativni tehniki filtriranja je količina škodljivih delcev v zraku, ki vstopa v vaše vozilo, zmanjšana na minimum. Ne glede na stopnjo onesnaženosti zraka v okolici vašega vozila.

BMW filter drobnih delcev.

Vdihnite svež zrak.

Majhne razlike, velik učinek
Mikro filter BMW
BMW filter drobnih delcev

ORIGINALNI DELI BMW.

Akumulatorji BMW

Akumulator BMW s tehnologijo AGM in akumulator BMW s tehnologijo kalcij-kalcij.

Akumulatorji BMW s tehnologijo AGM (AGM je kratica za »Absorbent Glass Mat«) odlično izpolnjujejo naraščajoče potrebe po energiji sodobnih električnih sistemov. Če je bila v vozilo nameščena tehnologija AGM franko tovarna, akumulatorja v prihodnosti nikoli ne smete zamenjati z drugo tehnologijo. Akumulator BMW s tehnologijo kalcija, ki se ponaša z izjemno električno zmogljivostjo tudi v ekstremnih temperaturah in zanesljivostjo tudi pri zagonu hladnega motorja, je še posebej prilagojen vozilom BMW brez tehnologije EfficientDynamics.

Preberi več
Vžigalne svečke BMW

Vžigalne svečke BMW.

Vžigalne svečke BMW so zasnovane tako, da v celoti ustrezajo zahtevam vašega motorja. Ohišje vžigalne svečke je izdelano iz površinsko obdelanega jekla. Na ta način se prepreči zatikanje tudi po dolgotrajni uporabi, aluminijasta glava vijaka pa ostane nepoškodovana. Visoko kakovostni materiali in natančno oddajanje toplote zagotavljajo največjo zanesljivost ob zagonu hladnega motorja, med pospeševanjem in v dolgotrajnih prometnih zastojih.

Preberi več
Metlice brisalcev BMW

Metlice brisalcev BMW.

Sneg, voda ali umazanija: Metlice brisalcev BMW se ponašajo z najučinkovitejšim čiščenjem in se odlično obnesejo v vseh vremenskih razmerah – tudi po 300 urah uporabe. V nasprotju z običajnimi gumijastimi metlicami se te inovativne, sintetične metlice brisalcev med brisanjem vetrobranskega stekla premikajo v smeri brisanja. Rezultat: največja čistilna moč in najmanj hrupa.

Preberi več
Zavorni diski BMW

Zavorni diski BMW.

Zavorni diski BMW odlično dopolnjujejo delovanje posameznih sestavnih delov zavornih enot, skupaj pa nudijo odličen zavorni učinek in zanesljivost. Sistem ABS vašega vozila BMW je natančno prilagojen za uporabo z zavornimi koluti BMW. Izjemna moč zaviranja je deloma rezultat velikega premera zavornega diska, ki se izračuna za vsak model BMW posebej.

Preberi več
Filtri BMW

Filter notranjega prostora BMW, zračni filter BMW in filter goriva BMW.

Droben prah, cvetni prah ali onesnaževalci zraka: Filtri notranjega prostora BMW odstranijo vse te nevarne elemente in bistveno izboljšajo kakovost zraka v potniškem prostoru.
Zračni filtri BMW so natančno prilagojeni posameznim motorjem BMW, zato da jim dovajajo pravo količino očiščenega zraka.
Ne glede na vrsto motorja (dizelski ali bencinski) mu filter za gorivo BMW vedno omogoči, da popolnoma razvije svojo moč in se zoperstavi onesnaženosti vbrizgalnega sistema.

Preberi več