Motorno olje BMW, moški in ženska ležita na pokrovu motorja BMW

NA POČITNICAH RADI POLEŽAVAMO. RAZEN, ČE NAM ODPOVE MOTOR.

Srečno vožnjo. Z originalnim motornim oljem BMW in servisom.

Ne glede na to, kako želite organizirati svoje življenje, vas BMW spremlja kamorkoli greste. To pa terja tudi svoj davek. Zato zaščitite svoj BMW z originalnim motornim oljem BMW ter izkoristite izjemno zmogljivost in dolgo življenjsko dobo. Privoščite svojemu BMW bolj gladek tek motorja z originalnim motornim oljem BMW in servisom.

Preberi več
NA POČITNICAH RADI POLEŽAVAMO. RAZEN, ČE NAM ODPOVE MOTOR.Srečno vožnjo. Z originalnim motornim oljem BMW in servisom.
Originalno motorno olje BMW TwinPower Turbo SAE 0W-30

SPLETNO NAČRTOVANJE TERMINA.

Servisni partner BMW vam bo z veseljem svetoval o vseh izdelkih in storitvah, ki vam bodo pomagali vzdrževati najboljšo zmogljivost motorja BMW in ohraniti njegovo dolgo življenjsko dobo. Vzemite si več časa za prijetne stvari v življenju in uporabite našo udobno spletno storitev, da se dogovorite za termin s servisnim partnerjem BMW v svoji bližini!

ORIGINALNO MOTORNO OLJE BMW. ZMOGLJIVOST. UČINKOVITOST. ZAŠČITA.

Motorna olja BMW TwinPower Turbo podpirajo lastnosti motorjev BMW in pripomorejo k optimalnemu razvoju moči z visoko učinkovitostjo, hkrati pa pomagajo zaščititi motor pred obrabo in korozijo. Zagotavljajo, da motor ostane čist in podaljšajo njegovo življenjsko dobo. Z originalnimi motornimi olji BMW TwinPower Turbo boste vedno na varni strani. Naj gre za motorna olja "Select" srebrne kategorije, motorna olja "Premium Efficiency" zlate kategorije ali motorna olja "BMW M Performance" rdeče kategorije – odkrijte idealno originalno motorno olje BMW za svoj motor BMW in izkoristite dolgotrajno zmogljivost.

Preberi več
Originalno motorno olje BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorna olja za trajnostni užitek v vožnji: ta olja ne samo, da prispevajo k dobri zmogljivosti motorja, ampak pomagajo ohraniti njegove pomembne dele čiste in ga zaščititi.

Preberi več
Originalno motorno olje BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motorna olja za izjemno zmogljivost: motorna olja zlate kategorije postavljajo nove standarde ter pripomorejo k izjemni zmogljivosti in visoki stopnji zaščite motorja. Olja z oznako "FE" (= fuel economy/poraba goriva) prikazujejo tudi prihranke goriva v skladu z NEDC v primerjavi z motornimi olji BMW Longlife-01.

Preberi več
Originalno motorno olje BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Dolivanje z adrenalinom: motorna olja M TwinPower Turbo rdeče kategorije so prilagojena posebnim zahtevam najzmogljivejših motorjev BMW M, medtem ko zagotavljajo odlično zaščito ležajev in izjemno zmogljivost tudi v ekstremnih pogojih vožnje.

Preberi več

5 PREDNOSTI ORIGINALNIH MOTORNIH OLJ BMW.

  • 01 Izboljšana porabo goriva, ki vodi do zmanjšanja emisij CO₂ (1)
  • 02 Zaščita motorja pred blatom omogoča daljšo življenjsko dobo motorja. (2)
  • 03 Zajem delcev umazanije zmanjšuje usedline v motorju.
  • 04 Manjša nagnjenost k izhlapevanju vodi do majhne porabe olja in s tem do manj pogostih dolivov. (3)
  • 05 Zagotavlja izjemno nizkotemperaturno delovanje, tudi pri temperaturah do -40 ° C, kar omogoča lažji zagon motorja pri nizkih temperaturah. (4)
Originalno motorno olje BMW, motorno olje BMW TwinPower Turbo

VZDRŽUJTE TEK SVOJEGA MOTORJA.

Originalno motorno olje BMW in servis.

Originalna motorna olja BMW izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, ki jih zahtevajo motorji BMW, in odlično izkoriščajo njihov potencial v smislu zmogljivosti, učinkovitosti in dolge življenjske dobe. Izboljšajte vzdrževalna dela na svojem BMW z originalnim motornim oljem BMW ter dolgoletnim strokovnim znanjem in izkušnjami naših servisnih strokovnjakov.

Preberi več

VZDRŽUJTE TEK SVOJEGA MOTORJA.

Originalno motorno olje BMW in servis.

(1) Dokazan prihranek goriva BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20; (i) po WLTP (globalno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) v primerjavi z motornimi olji BMW Longlife-01 (preskušeno na BMW).


(2) Na podlagi standardiziranih preskusov z usedlino.


(3) Na podlagi standardiziranih preskusov NOACK.

 

(4) Velja za vse razrede viskoznosti 0W. Razredi viskoznosti 5W zagotavljajo zmogljivost pri nizkih temperaturah vse do -35 °C.

Preberi več