NA POČITNICAH RADI POLEŽAVAMO. VENDAR NE, ČE NAM ODPOVE MOTOR.

Želimo vam prijetno potovanje. Z originalnim motornim oljem BMW in servisom.

NA POČITNICAH RADI POLEŽAVAMO. VENDAR NE, ČE NAM ODPOVE MOTOR.Želimo vam prijetno potovanje. Z originalnim motornim oljem BMW in servisom.

Ne glede na to, kako si organizirate svoje življenje, vas vaš BMW spremlja na vseh poteh. To pa terja svoj davek. Zaščitite svoj BMW z originalnim motornim oljem BMW in uživajte v izjemni zmogljivosti in dolgotrajni uporabi. Privoščite svojemu BMW bolj gladek tek motorja z originalnim motornim oljem BMW in servisom.

Preberi več

SPLETNO NAROČANJE NA SERVIS.

Vaš servisni partner BMW vam bo z veseljem svetoval glede vseh izdelkov in servisnih del, ki bodo zagotovili najboljšo zmogljivost vašega motorja BMW in ohranili njegovo delovanje. Vzemite si več časa za prijetne stvari v življenju in se prek naše priročne spletne ponudbe dogovorite za srečanje s servisnim partnerjem v vaši okolici!

ORIGINALNO MOTORNO OLJE BMW. ZMOGLJIVOST. UČINKOVITOST. ZAŠČITA.

Motorna olja BMW TwinPower Turbo podpirajo osnovne značilnosti sodobnih motorjev BMW in pomagajo zagotoviti največjo moč in najboljšo zmogljivost. Nudijo izboljšano viskoznost, ki omogoča boljše zagone hladnega motorja in gladko delovanje. Originalna motorna olja BMW ščitijo motor tudi pred korozijo in obrabo. Tako ostane motor bolj čist, njegova življenjska doba pa se podaljša.

Preberi več

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorna olja za trajen užitek v vožnji: Ta olja ne prispevajo le k dobremu delovanju motorja, ampak pomagajo ohraniti ključne dele motorja čiste in ščitijo motor.

Preberi več

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motorna olja za izjemno delovanje: Motorna olja v kategoriji »Gold« določajo nove standarde, pomagajo razviti izjemno moč motorja in se ponašajo z visoko stopnjo zaščite motorja. Olja z oznako »FE« (= fuel economy) pokažejo tudi privarčevano količino goriva v vrednosti NEDC v primerjavi z motornimi olji BMW Longlife-01.

Preberi več

BMW M TwinPower Turbo.

BMW M TwinPower Turbo. Ponovna oskrba z adrenalinom: Motorna olja v kategoriji »M TwinPower Turbo« so prilagojena posebnim zahtevam visoko zmogljivih motorjev BMW M, saj odlično ščitijo ležaje ter zagotavljajo izjemno zmogljivost tudi v ekstremnih pogojih.

Preberi več
 • 5 prednosti originalnih motornih olj BMW.
  • Dokazano izboljšajo ekonomijo goriva1, kar pomeni manj emisij CO2.
  • Ščitijo motor pred blatom, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo motorja.2
  • Zadržijo umazane delce, s čimer se zmanjšajo usedline v motorju.
  • So manj nagnjena k izhlapevanju, kar pomeni majhno porabo olja in posledično manj pogosta dolivanja.3
  • Zagotavljajo izjemno zmogljivost pri nizkih temperaturah, tudi pri temperaturah okoli -40°C, kar omogoča enostavnejši zagon hladnega motorja.4

   

  (1) Dokazana manjša poraba goriva BMW Longlife-14 FE+ SAE 0W-20; (i) v postopku WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (Svetovno usklajeni preskusni postopek za lahka vozila) (Novi evropski vozni cikel)) v primerjavi z motornimi olji BMW Longlife-01 (preskušenimi v vozilu BMW).

  (2) Na podlagi skupnega standarda za preskuse blata.

  (3) Na podlagi skupnega standarda za preskuse NOACK.

  (4) Velja za vse stopnje 0W. Stopnje 5W zagotavljajo zmogljivost pri nizkih temperaturah vse do -35°C.

POSKRBITE ZA DOLGOTRAJNO DELOVANJE MOTORJA.

Originalno motorno olje BMW.

POSKRBITE ZA DOLGOTRAJNO DELOVANJE MOTORJA.

Originalno motorno olje BMW.

Originalna motorna olja BMW izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti motorjev BMW in odlično izkoriščajo njihov potencial glede zmogljivosti, učinkovitosti in dolgotrajne uporabe. Nadgradite vzdrževalna dela na svojem vozilu BMW z originalnimi motornimi olji BMW in dolgoletnimi izkušnjami naših strokovnjakov za specialne servise.

Preberi več