SPOMLADANSKI UŽITEK V VOŽNJI.

Z originalno BMW dodatno opremo, BMW Lifestyle izdelki ter servisnimi ponudbami.

SPOMLADANSKI UŽITEK V VOŽNJI.

Z originalno BMW dodatno opremo, BMW Lifestyle izdelki ter servisnimi ponudbami.

Spomladanski užitek v vožnji. Z originalno BMW dodatno opremo, BMW Lifestyle izdelki ter servisnimi ponudbami.

Da boste lahko s svojim vozilom BMW kar najbolj uživali v pomladi in poletju, vam bodo naši servisni strokovnjaki v celoti pregledali vaše vozilo BMW in ga pripravili za pomlad. S pomočjo dodatne opreme M Performance lahko podarite svojemu vozilu brezkompromisno športnost in odkrijete privlačno dodatno opremo za novo vozilo BMW X2. Naši letni kompleti koles in izdelki za nego vozila zagotavljajo svež videz. Pametni transportni sistemi omogočajo največje potovalno udobje. Preizkusite pa tudi našo novo ponudbo izdelkov BMW Lifestyle za še več užitka – tako na cesti kot zunaj nje.

BMW SERVICE. VAŠE VOZILO JE V NAJBOLJŠIH ROKAH.

Nadvse pomembno je, da vam po snegu, soli in vlagi temeljito pregledamo vaše vozilo, da se boste lahko še naprej povsem brezskrbno vozili. Zato izkoristite spomladanski pregled BMW in kozmetično popravilo BMW ter poskrbite, da bo vaše vozilo popolnoma pripravljeno na tople dni.

 • Spomladanski pregled BMW

  Opremite svoje vozilo BMW za pomlad. Naši servisni strokovnjaki bodo izvedli temeljit pregled in poskrbeli za to, da boste lahko stopili v spomladanske mesece povsem brezskrbno.

  Naš nasvet: pravočasno se dogovorite za termin; če je le mogoče, skupaj z menjavo koles.

  Spomladanski pregled BMW vključuje:

  • Preglede nivojev tekočin (motorno olje, hladilna tekočina, tekočina za pranje vetrobranskega stekla, tekočina za servovolan, zavorna tekočina)
  • Pregled obes koles, blažilnikov in komponent krmilnega mehanizma 
  • Vizualni pregled zavor, zobatega jermena in blažilnikov 
  • Pregled brisalnikov stekla in naprave za pranje stekla
  • Pregled vseh luči
  • Kolesa/pnevmatike (stanje, globina profila in tlak)


  Ponudba: 39,00 EUR*

  * Kakršna koli potrebna vzdrževalna dela in tekočine se obračunajo posebej.

 • Kozmetično popravilo BMW

  Udarec kamenčka na avtocesti, praska na odbijaču, obraba v notranjosti: življenje lahko pusti svoje sledi tudi na vašem vozilu BMW. Preden te postanejo preveč neprijetne, lahko naši servisni strokovnjaki odpravijo manjše poškodbe laka, kovine in stekla. Tako boste ohranili svoj užitek v vožnji, pa tudi vrednost ponovne prodaje svojega vozila BMW.

LETNI KOMPLETI KOLES BMW. DINAMIČNI. SODOBNI. VARNI.

Popolna simbioza oblike in funkcije: originalni kompleti koles, ki so prilagojeni vsakemu modelu vozila BMW posebej, niso zgolj enkratni na pogled. Najsi gre za mokre in spolzke ceste ali pa za vožnjo pri zelo visokih temperaturah - njihova visoka stabilnost in uporaba najboljših pnevmatik vam zagotavljata optimalno varnost. Zato so originalni kompleti koles BMW popoln spremljevalec tako v dežju kot v soncu.

 • Star-spoke 660, Orbit Grey, polirana

  19“ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 225/35 R19 88 Y spredaj in 245/30 R19 89 Y zadaj. Za BMW serije 1 (F20/F21) in BMW serije 2 (F22/F23).

  Poraba goriva: E/C
  Oprijem na mokri podlagi: B/B
  Zunanji kotalni hrup: 72 dB/72 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 3.110,00 EUR*

  * Vsaka ponudba velja za kos in brez montaže pri nakupu štirih koles kot komplet koles. Velikosti pnevmatike so odvisne od modela.

 • BMW M Performance Double-spoke 624 M, mat črna, rezkana

  20“ komplet platišč s pnevmatikami Pirelli P Zero* RSC v velikosti 225/35 R20 90 Y spredaj in 255/30 R20 92 Y zadaj. Za BMW serije 3 (F30/F31) in serije 4 (F32/F33/F36).

  Poraba goriva: E/E
  Oprijem na mokri podlagi: B/B
  Zunanji kotalni hrup: 72 dB/73 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 4.560,00 EUR*

  * Vsaka ponudba velja za kos in brez montaže pri nakupu štirih koles kot komplet koles. Velikosti pnevmatike so odvisne od modela.

 • V-spoke 573, črna, polirana

  19” komplet koles s pnevmatikami Bridgestone Potenza S001 RFT* RSC v velikosti 225/45 R19 92 W. Za BMW X1 (F48) in BMW X2 (F39).

  Poraba goriva: C
  Oprijem na mokri podlagi: B
  Zunanji kotalni hrup: 70 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 3.490,00 EUR*

  * Vsaka ponudba velja za kos in brez montaže pri nakupu štirih koles kot komplet koles. Velikosti pnevmatike so odvisne od modela.

 • BMW M Performance Y-spoke 701M, mat črna

  21“ komplet platišč s pnevmatikami Bridgestone Alenza 001* RSC v velikosti 245/40 R21 100 Y spredaj in 275/35 R21 103 Y zadaj. Za BMW X3 (G01).

  Poraba goriva: C/C
  Oprijem na mokri podlagi: B/B
  Zunanji kotalni hrup: 72 dB/73 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 5.130,00 EUR*

  * Vsaka ponudba velja za kos in brez montaže pri nakupu štirih koles kot komplet koles. Velikosti pnevmatike so odvisne od modela.

 • Cross-spoke 636, Orbit Grey

  20‘‘ komplet platišč s pnevmatikami Goodyear Eagle F1* RSC v velikosti 245/35 R20 95 Y spredaj in 275/30 R20 97 Y zadaj. Za BMW serije 5 (G30/G31).

  Poraba goriva: B/C
  Oprijem na mokri podlagi: B/A
  Zunanji kotalni hrup: 71 dB/71 dB

  Ponudba na kos, vklj. RDC: 4.290,00 EUR*

  * Vsaka ponudba velja za kos in brez montaže pri nakupu štirih koles kot komplet koles. Velikosti pnevmatike so odvisne od modela.

OPREMA BMW M PERFORMANCE. NADGRAJENI ADRENALIN.

Poskrbite, da bo vaše doživetje poletja še bolj intenzivno: z dodatno opremo BMW M Performance. Blagovna znamka BMW predstavlja dinamiko, inovativno tehnologijo in več desetletij izkušenj v motošportu. Dodatna oprema BMW M Performance prenaša to znanje neposredno z dirkalne steze na cesto: s komponentami za nadgradnjo za aerodinamiko, pogonski sklop, kokpit in podvozje lahko individualno prilagajate svoje vozilo BMW, da boste dosegli brezkompromisno športnost.

 • Karbonski pokrov motorja BMW M Performance

  Ročno izdelan pokrov motorja je izdelan iz visoko kakovostnega karbona in nadomešča običajen plastični pokrov motorja. Visokotehnološki značaj tega izdelka poudarja individualen in športen videz ter se popolnoma prilega motorju.

  Ponudba za BMW M3 (F80) in BMW M4 (F82/83): 1.060,50 EUR

 • Dizelski izpušni sistem BMW M Performance

  Nezamenljiv in izrazen zvok BMW. Izpušni sistem, ki je zdaj prvič na voljo za dizelska vozila, proizvaja zelo čustven, športen zvok. Vključno s kromiranimi zaključki končnih izpušnih cevi.

  Ponudba za BMW 320d (F30/31 LCI), brez montaže: 1.676,03 EUR

 • BMW M Performance Power in Sound Kit

  M Performance Power in Sound Kit označuje povečanje izhodne moči, in sicer z 250 kW na 265 kW. Nova posodobitev motorja za večjo zmogljivost, v kombinaciji z odlično uglašenim sistemom glušnika, zagotovi brezkompromisno športno doživetje za vse čute v modelih vozil 540i in 540i xDrive. V kombinaciji s kromiranimi ali karbonskimi zaključki končnih izpušnih cevi.

  Ponudba za BMW 540i (G30/G31), brez montaže oziroma delov za naknadno vgradnjo: 3.097,63 EUR

 • Zadnje luči BMW M Performance

  Te zadnje luči bodo vašemu vozilu podarile ekskluziven, značilen videz. Kombinacija sodobne LED tehnologije in popolnoma novega oblikovnega jezika podarja vašemu vozilu BMW serije 2 (F31) še bolj športen in sodoben videz.

  Ponudba za BMW serije 3 Touring (F31), brez montaže: 554,17 EUR

 • Volan BMW M Performance Pro iz alkantare

  Pristni motošport. Kombinacija visoko kakovostnega usnja in alkantare zagotavlja edistven dirkalni videz, ki ga še dodatno poudarja oznaka Motorsport v svetlomodri barvi na vrhu volana. Obdelana alkantara zagotavlja optimalen oprijem volana v ekstremnih voznih razmerah. Karbonska maska z napisom M Performance je na voljo ločeno.

  Ponudba za BMW M2 (F87), BMW M3 (F80) in BMW M4 (F82/F83), brez montaže: 831,53 EUR

 • Karbonska maska prestavne ročice BMW M Performance

  Tehnološko napreden material, ki ga lahko tipate. Struktura karbonske maske prestavne ročice z odprtimi porami daje notranjosti vašega vozila BMW pristen dirkalni videz in občutek.

  Ponudba, brez montaže: 204,28 EUR

BMW X2. BODITE MED TISTIMI, KI SI UPAJO.

Ali ste pripravljeni na novo dobo? Prvo vozilo BMW X2 združuje drzno estetiko z dinamično agilnostjo in zagotavlja ekstrovertiran videz s premium notranjostjo in inovativnimi tehnologijami. Z ujemajočo se dodatno opremo pa boste vi in vaše novo vozilo BMW X2 osvojili novo dobo.

 • Vsevremenski predpražniki

  Izjemno trpežni vsevremenski predpražniki združujejo zanesljivo funkcionalnost s športno eleganco in se popolnoma prilegajo notranjosti vozila BMW X2. Vodoodbojen material in dvignjen rob predpražnikov preprečujeta vdor umazanije in vlage v notranjost vozila.

  Za spredaj in zadaj, na voljo v kompletu 2 kosov.

  Ponudba za predpražnike spredaj za BMW X2 (F39): 76,98 EUR
  Ponudba za predpražnike zadaj za BMW X2 (F39): 132,74 EUR

 • V-spoke 573, črna, polirana

  19” komplet koles s pnevmatikami Bridgestone Potenza S001 RFT* RSC v velikosti 225/45 R19 92 W. Za BMW X2 (F39).

  Poraba goriva: C
  Oprijem na mokri podlagi: B
  Zunanji kotalni hrup: 70 dB

  Ponudba za BMW X2 (F39), na kos, vklj. RDC: 3.490,00 EUR

 • Etui za iPhone 6™/6s™ z brezžičnim polnjenjem

  Etui z brezžičnim polnjenjem omogoča, da svoj telefon iPhone 6™/6s™ polnite brez kabelske napeljave. Vse, kar morate storiti, je, da svoj pametni telefon vstavite v originalni etui BMW črne barve. Ovitek je združljiv z vso opremo za brezžično polnjenje BMW oziroma s pladnjem za brezžično polnjenje, ki je na voljo v okviru dodatne opreme.

  Ponudba: 72,53 EUR

 • Strešni kovček 420

  S tem sodobnim strešnim kovčkom se lahko zmogljivost natovarjanja vašega vozila poveča za 420 litrov. Kovček prepriča z enostavnim in udobnim natovarjanjem ter raztovarjanjem in dvostranskim sistemom zaklepanja. Na voljo s črnim pokrovom visok sijaj in stranicami v titan srebrni barvi z oznako BMW. Združljiv je z vsemi osnovnimi nosilnimi sistemi BMW.

  Ponudba: 799,66 EUR

TRANSPORTNI SISTEMI BMW. UŽITEK V VOŽNJI NA STREHI.

S transportnimi sistemi BMW boste imeli več prostora za uživanje v pomladi. Zahvaljujoč originalnemu strešnemu kovčku BMW ali zadnjemu nosilcu za kolo Compact, bodo lahko vaši ljubljeni uživali v obilici prostora znotraj vozila. Z električnim hibridnim kolesom BMW Active Hybrid eBike pa boste lahko resnično izkoristili sončno vreme.

 • Strešni kovček 520

  Originalni strešni kovček BMW z nakladalno prostornino 520 litrov in največjo zmogljivostjo natovarjanja 70 kg. Kovček ima črn pokrov visok sijaj in stranice v titan srebrni barvi z oznako BMW. Primeren je za vse osnovne nosilne sisteme BMW in je posebej varen zaradi dvostranskega sistema zaklepanja s šestimi zapiralnimi točkami.

  Ponudba: 1.038,23 EUR

 • Strešni nosilec BMW

  Strešni nosilec za vozila s strešnimi letvami prepriča s svojo enostavno uporabo. Prečni oporniki so izdelani iz aluminijastih profilnih cevi z visoko trdnostjo, nosilec pa se lahko kombinira z različnimi transportnimi rešitvami BMW. Nosilec izpolnjuje najvišje kakovostne in varnostne standarde, po zaslugi stabilne konstrukcije in sistema ključavnic proti kraji.

  Ponudba za BMW X1 (F48), brez montaže: 240,28 EUR
  Ponudba za BMW X1 (E84), brez montaže: 216,25 EUR


 • Zadnji nosilec za kolo Compact

  Lahek, a robusten in zložljiv zadnji nosilec za montažo na kroglasto glavo vlečne kljuke. Prevaža lahko do dve običajni/električni kolesi (največja obtežitev 2 x 30 kg). Zadnji nosilec za kolo se lahko zloži, če se ne uporablja, ter varno in prostorsko varčno shrani pod dno v prtljažniku s pomočjo ustrezne dodatne opreme za shranjevanje nosilca (na voljo posebej). Prav tako se lahko uporablja z alternativno možnostjo opreme za prevoz kolesa SA 3AR (predpriprava za namestitev zadnjega prtljažnika).

  Ponudba za BMW serije 2 (F45/46) in BMW X1 (F48): 654,63 EUR

 • Električno hibridno kolo BMW Active Hybrid e-Bike

  Elegantno, trajnostno, električno – z električnim hibridnim kolesom BMW Active Hybrid e-Bike boste vedno v koraku s časom. Aluminijast okvir v obliki bullneck, izdelan s pomočjo postopka hidroformiranja, ni zgolj vizualni poudarek, temveč vsebuje tudi elektromotor 250 W Brose in močno baterijo 504 Wh. Ta kombinacija omogoča doseg do 100 km. Na voljo v velikostih S, M in L.

  Ponudba: 3.834,28 EUR

 • Prilegajoča se talna preproga za prtljažnik

  Preproga se popolnoma prilega prtljažniku ter ga ščiti pred umazanimi in mokrimi predmeti. Linearno obliko talne preproge je navdihnil vodni tok in se ujema z obliko originalnih vsevremenskih predpražnikov BMW.

  Ponudba za BMW X1 (F48): 110,85 EUR

JASEN POGLED. Z ORIGINALNIMI IZDELKI IZ PROGRAMA BMW CARE.

Dnevi se daljšajo, zato je čas, da vaše vozilo BMW popeljete še kam dlje in še bolj uživate v vožnji. Vendar pa bo vaše vozilo za to potrebovalo ustrezno nego – z izdelki za nego vozila iz programa BMW Care se bo vaše vozilo BMW vedno čudovito bleščalo. Tako bodo vaše pustolovščine pustile spomine samo v vaših mislih, ne pa tudi neželene spominke na vašem vozilu.

 • Osnovni set BMW Natural Air

  Osnovni set koncepta dišav BMW Natural Air ustvarja dobro počutje in osvežuje zrak v notranjosti vozila. Vključuje premium držalo za dišave, ki se namesti na zračnike vozila, in zamenljivo dišavno paličko z dišavo Sparkling Raindrops.

  Ponudba: 20,24 EUR

 • Čistilo za steklo z organskim izvlečkom grenivke

  Jasen in okolju prijazen pogled: učinkovito in brez lis odstrani umazanijo s steklenih površin in oken/vetrobranskih stekel. Količina: 300 ml.

  Ponudba: 8,05 EUR

 • Čistilo za usnje in oblazinjenje z organskim izvlečkom olja pomaranče

  Vsebuje naravne sestavine in je posebej primeren za čiščenje zelo kakovostnih usnjenih površin, oblazinjenja in talnih preprog v vozilih BMW. Količina: 300 ml.

  Ponudba: 15,05 EUR

 • Čistilo za vetrobransko steklo z organskim izvlečkom ingverja za vse letne čase

  Jasen pogled 365 dni v letu: na ekološki način učinkovito raztopi umazanijo na steklenih površinah in vetrobranskih steklih. Količina: 2.000 ml.

  Ponudba: 9,22 EUR

   

BMW LIFESTYLE. ŽIVLJENJE JE IZRAŽANJE.

Se veselite preživljanja prostega časa spet na soncu? Z BMW Active boste pripravljeni na vsako priložnost – ne glede na to, kakšni so vaši načrti. Zaradi lahkih materialov in izvrstne kamuflažne oblike je ta kolekcija vaš popoln individualni spremljevalec.

 • Moška jakna BMW Active

  Lahka, vodoodbojna in visoko zračna funkcionalna jakna ohlapnega kroja ter z vodotesnimi šivi na ramenih in kapuci. Osupljiva oblika z rumenimi poudarki in s kamuflažnim vzorcem na sprednjem delu in rokavih.

  Ponudba: 142,07 EUR

 • Ženski brezrokavnik BMW Active

  Brezrokavnik ima lahek prešit sprednji del in udoben zadnji del iz flisa, ki se prilega vsakemu premiku. Visoko kakovostni materiali so sešiti v funkcionalni, športni obliki.

  Ponudba: 109,29 EUR

 • Športna torba BMW Active

  S sivim kamuflažnim vzorcem in rumenimi poudarki je ta športna torba jasen del kolekcije BMW Active. Zraven posebne oblike je opremljena z različnimi funkcijami udobja, kot je oblazinjen notranji predelek, ki je odporen na udarce, ali pa stranska predelka za čevlje ali mokre predmete.

  Ponudba: 108,19 EUR

 • Steklenica BMW Active

  Ta lahka, dobro zasnovana steklenica je izdelana iz nerjavnega jekla in ima prostornino 0,5 litra. Lasersko vgravirani logotip BMW na pokrovu in natisnjena besedna znamka BMW na strani podarjata tej steklenici poseben poudarek.

  Ponudba: 27,21 EUR

 • Nahrbtnik BMW Active

  Z velikim glavnim predelkom s priročnimi notranjimi žepi in oblazinjenimi zunanjimi žepi je ta nahrbtnik popoln za ljudi z aktivnim življenjskim slogom. Kot del kolekcije BMW Active se ponaša z značilnimi oblikovnimi poudarki, kot so kamuflažni vzorec in različni elementi v rumeni barvi. Prilagodljive naramnice zagotavljajo dodatno udobje.

  Ponudba: 120,22 EUR