BMW na gozdni cesti z moškim in deklico

NAJ DEŽUJE ALI SNEŽI: NAŠE PNEVMATIKE SO VSEMU KOS.

Prevzemite nadzor. Originalna BMW kolesa in pnevmatike z oznako zvezde.

Peljete po cesti, iz zvočnikov doni glasba in nenadoma vas preseneti dežna ploha. Vzemite nadzor v svoje roke in se odločite za originalna BMW kolesa in pnevmatike z oznako zvezde. Popolnoma zanesljive – boljša varnost v vseh vremenskih razmerah, vseh voznih situacijah in na vseh cestnih površinah. Užitek v vožnji in varnost – za odličen občutek na vseh površinah.

Preberi več
NAJ DEŽUJE ALI SNEŽI: NAŠE PNEVMATIKE SO VSEMU KOS.Prevzemite nadzor. Originalna BMW kolesa in pnevmatike z oznako zvezde.

TRIJE PREPRIČLJIVI RAZLOGI.

Na cesto bolj pomirjeni: BMW kolesa in pnevmatike z oznako zvezde.

Turning rim with fender, BMW M
Turning rim with fender, BMW M
Close-up shot of star marking, BMW wheel
Close-up shot of star marking, BMW wheel
Platišče BMW, ki se vrti, z logotipom BMW
Platišče BMW, ki se vrti, z logotipom BMW

»PRI NAS PRESKUSIMO VSE, ZATO VAM NI TREBA IZZIVATI SREČE.«

Originalna BMW kolesa in pnevmatike z oznako zvezde.z oznako zvezde.

Zvezda pomeni, da je bila pnevmatika izdelana posebej za BMW – in v skladu z najvišjimi standardi družbe BMW. Razvoj pnevmatike se začne že v zelo zgodnji fazi nastajanja vozila in testiranje lahko traja tudi do treh let. Pnevmatike z oznako zvezde se testirajo na šestih splošnih področjih: varnost, obraba, udobje, učinkovitost in – značilno za BMW – na dveh področjih užitka v vožnji: način vožnje in športno krmiljenje. Poleg tega so pnevmatike razvite v sodelovanju s izbranimi vrhunskimi proizvajalci (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin in Pirelli). Preprosto se v vašem servisnem centru BMW pozanimajte o pnevmatikah z zvezdo – pnevmatike se natančno prilegajo, so preskušene in varne.

Kolesa BMW z oznako zvezde, pogled od blizu
Moški in deklica v gozdu z dvignjenima rokama

Izdelava po meri.

Vsa originalna BMW kolesa in pnevmatike se v razvojni fazi popolnoma prilagodijo vozni dinamiki in oblikovalskemu jeziku določenega modela BMW.
Moški in deklica v gozdu, fotografirana v hrbet

Preskušeno.

Vsaka pnevmatika je uspešno opravila najstrožje testiranje z do 50 različnimi kriteriji kakovosti (oznaka EU na pnevmatiki zahteva skladnost z zgolj tremi kriteriji).
Deklica, ki se smeji, za njo pa se razprostirajo gore

Varnost.

Pnevmatike z zvezdo prepričajo s posebej dolgo življenjsko dobo, najboljšimi ocenami glede varnosti in najsodobnejšo praznovozno tehnologijo.

VARNOST IN VSESPLOŠNA ELEGANCA.

Originalni seti kompletov koles BMW.

Zakaj bi morali izbrati, če lahko imate vse? Z originalnimi seti kompletov koles BMW gresta varnost in popolna eleganca z roko v roki. Med testiranjem originalnih setov kompletov koles BMW kolesom ne prizanašamo. V razširjenih simulacijah in najtežjih praktičnih situacijah uporabe morajo kolesa dokazati, da so si zaslužila naziv »Originalni del BMW« v vseh voznih razmerah. Raznolik dizajn za različne sloge zagotavlja, da najde vsaka stranka pravi komplet koles.
Platišče BMW, pogled od blizu
20-palčna kovana platišča M Performance Y-spoke 795 M Jet

795 M.

Kakovostna 20-palčna kovana platišča M Performance Y-spoke 795 M Jet v barvi Black mat. Set letnih kompletov koles TPMS s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami.
EU- Oznaka
20-palčna lita alu. platišča BMW M Performance

624 M.

20-palčna lita alu. platišča BMW M Performance, kovana, dvobarvna v barvi Black mat, rezkana. Z logotipom BMW M. Set kompletov koles s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami.
EU- Oznaka
20-palčna lita alu. platišča BMW M Performance

669 M.

20-palčna lita alu. platišča BMW M Performance, kovana, dvobarvna v barvi Black mat, rezkana in s sijočimi letvicami na vidni strani. Set kompletov koles s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami.
EU- Oznaka
20-palčna kovana platišča M Performance Multi-spoke 732 M

732 M.

Kakovostna 20-palčna kovana platišča M Performance Multi-spoke 732 M, dvobarvna v barvi Night Gold, sijoče rezkana Set letnih kompletov koles TPMS s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami.
EU- Oznaka
22-palčna lita alu platišča M Performance Star-spoke 749 M

749 M.

Optimizirano težka 22-palčna lita alu. platišča M Performance Star-spoke 749 M, dvobarvna v barvi Jet Black, s sijočimi letvicami. Set letnih kompletov koles s kombiniranimi pnevmatikami in sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.
EU- Oznaka
18-palčna lita alu. platišča M Performance Double-spoke 796 M

796 M.

18-palčna lita alu. platišča M Performance Double-spoke 796 M v barvi Jet Black mat, združljiva s snežnimi verigami. Zimski komplet koles TPMS s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami.
EU- Oznaka
20-palčna lita alu. platišča M Double-spoke 648 M

648 M.

Visoko kakovostna 20-palčna lita alu. platišča M Double-spoke 648 M, dvobarvna v barvi Orbit Grey, s sijočimi letvicami. Zimski komplet koles s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami in sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.
EU- Oznaka
19-palčna kovana platišča M Performance Double-spoke 786 M

786 M.

19-palčna kovana platišča M Performance Double-spoke 786 M v barvi Jet Black mat, s praznovozno pnevmatiko, združljiva s snežnimi verigami. Zimski komplet koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.
EU- Oznaka
19-palčna lita alu. platišča M Double-spoke 727 M

727 M.

Kakovostna 19-palčna lita alu. platišča M Double-spoke 727 M, dvobarvna v barvi Orbit Grey, s sijočimi letvicami. Zimski komplet koles s praznovoznimi kombiniranimi pnevmatikami in sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.
EU- Oznaka
20-palčna lita alu platišča M Star-spoke 748 M

748 M.

Kakovostna 20-palčna lita alu. platišča M Star-spoke 748 M v barvi Jet Black mat, združljiva s snežnimi verigami. Zimski komplet koles s praznovozno pnevmatiko in sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah.
EU- Oznaka
Aluminijasti pokrovi ventilov BMW

Pokrovi ventilov.

Kakovostni aluminijasti pokrovi ventilov za učinkovito zaščito aluminijastih ventilov sistema na nadzor tlaka v pnevmatikah. Z logotipom BMW.
Konfigurator
Pokrov pesta

Pokrov pesta.

Na gibljivem pokrovu pesta je logotip BMW, ki se ne obrača več s kolesom, temveč ostane v vodoravnem položaju.
Konfigurator
Sistem za zaklepanje kolesnih vijakov

Sistem za zaklepanje kolesnih vijakov.

Vrhunska kakovost, izjemno zanesljiv sistem za zaklepanje kolesnih vijakov s štirimi ključavnicami kolesnih vijakov s posebnim kodiranjem BMW na letvici.
Konfigurator
Pokaži verige

Pokaži verige.

Zaradi prilagodljivega jeklenega obroča in enostavne ključavnice je mogoče snežne verige »Disc« namestiti hitro in enostavno.
Konfigurator
 • Prednosti kompleta kolesa
 • Prednosti litega aluminijastega platišča

PO VAŠI ŽELJAH.

Neskončno možnosti: izberite pravi slog kolesa in platišča ter naredite svoj BMW edinstven.

Preberi več
Man and girl jumping on meadow in mountain valley, rear view

VARNOST SREČA DINAMIKO.

Originalni seti kompletov platišč in koles BMW

Kadar govorimo o vodljivosti na kateri koli cestni podlagi, se vsi strinjamo, da je najpomembneje zagotoviti najboljši možen oprijem. Vendar pa univerzalna rešitev na obstaja. Vsak model se odziva drugače in zato zahteva drugačen pristop. Samo podjetje BMW pozna edinstveno vozno fiziko in oblikovalski jezik posameznega modela BMW do podrobnosti in temu ustrezno prilagodi razvoj pnevmatike. Kaj lahko naredite vi: redno menjujte pnevmatike. Vaš servisni partner BMW vam je vedno pripravljen odgovoriti na morebitna vprašanja in svetovati glede primernih storitev.

Preberi več

VARNOST SREČA DINAMIKO.

Originalni seti kompletov platišč in koles BMW

Dezen plašča letnih pnevmatik, pogled od blizu

Letna kolesa.

Idealna pnevmatika za toplejše mesece: letna pnevmatika predstavlja najboljše udobje, akustiko in kotalni upor. Posebna struktura dezena plašča vsebuje gumo, ki se tudi pri zelo visokih temperaturah ne zmehča preveč. Ker je struktura sestavljena iz velikih blokov dezena in manj ploščic, pnevmatike zanesljivo preprečujejo akvaplaning in zagotavljajo večjo stabilnost pri ohranjanju smeri ter natančno krmiljenje tudi pri visokih hitrostih. Na ta način je vožnja varnejša, odlično udobje in boljša vodljivost pa sta zagotovljena tudi pri visokih hitrostih. Dobro je vedeti: pri temperaturah nad 7 °C morate pnevmatike zamenjati z letnimi pnevmatikami.

Preberi več
Skica cest in letnih ter zimskih pnevmatik

Zimske pnevmatike.

Odlične za zimske razmere na cestišču. Zaradi posebne mešanice gume so zimske pnevmatike varnejše za uporabo na cesti, ko se temperatura spusti pod 7 °C. Pnevmatike imajo vzdolžne in vodoravne lamele, ki se med kotaljenjem odprejo. Na ta način se robovi oprimejo podlage in zagotovijo dobro vlečno silo ter stabilnost pri ohranjanju smeri vožnje na snegu in blatu – pomemben dejavnik varnosti. Druga varnostna prednost je krajša zavorna razdalja v primerjavi z letnimi pnevmatikami, saj je do 10 % krajša v mokrih razmerah in do 50 % krajša na ledu in snegu.

Preberi več
Skica zavorne razdalje različnih profilov pnevmatik

Zavorna razdalja.

Bistvene razlike pri zavorni razdalji enakega modela niso povezane le z lastnostmi izdelka, ampak tudi s pogoji na cesti – zavorna razdalja se lahko tudi desetkratno poveča, npr. na spolzkem cestišču. Če želite ohraniti čim krajšo zavorno razdaljo, priporočamo uporabo originalnih kompletov letnih in zimskih pnevmatik BMW z oznako zvezde, ki se popolnoma prilegajo vozilom BMW. Primernost pnevmatike se odraža predvsem z globino dezena: strokovnjaki priporočajo, da zamenjate pnevmatiko, če znaša globina dezena manj kot 4 mm.

Preberi več
Moški s sončnimi očali pred modrim vozilom BMW

36-MESEČNO ZAVAROVANJE PNEVMATIK BMW.

Zavarovanje pnevmatik BMW velja za vsa platišča in originalne sete kompletov koles BMW s platišči z oznako zvezde, kot tudi za originalna platišča, tovarniško nameščena na nova vozila BMW, registrirana od 1. marca 2020 naprej. Zavarovanje velja za 36 mesecev od datuma nakupa in nudi najboljšo zaščito z možnostjo 100-odstotnega povračila stroškov.

 • Kritje
 • Nadomestilo za škodo

SLOVAR BMW KOLES IN PNEVMATIK

V slovarju najdete definicije za vse stvari, povezane s kolesi in pnevmatikami.

 • Sestavni deli pnevmatike
 • Stena pnevmatike
 • Senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah (RDC)
 • Celoletne pnevmatike
 • Globina dezena plašča
 • Praznovozna pnevmatika
 • Vrste pnevmatik