BMW Service, prodajalec BMW in stranke BMW stojijo pred servisno delavnico BMW

BREZSKRBEN UŽITEK V VOŽNJI. ZA VSAKEGA VOZNIKA IN VSAK BMW.

BMW Service.

Zakaj bi vas skrbela starost? Namesto let je veliko lepše šteti nepozabne trenutke v življenju. Enako velja tudi za vaš BMW. Ne gre za to, koliko je star, ampak za to, kaj še lahko doživite z njim. Zato obstaja BMW Service.

S prvovrstnimi servisnimi ponudbami BMW boste vi in vaš BMW vedno v najboljših rokah. Izkušeni strokovnjaki uporabljajo izključno originalne dele BMW, s čimer je zagotovljeno, da vaš BMW ostane original. Od dolgoročnih servisnih paketov, kot je BMW Service Inclusive, in brezstičnih servisnih ponudb My BMW Service do podaljšanega jamstva ter pomoči pri okvari in nezgodi BMW: ponujamo vam obsežen nabor rešitev. Premijske storitve za vsak model BMW, za vse vaše individualne zahteve in za veliko brezskrbnih kilometrov, ki jih še imate pred seboj.

Preberi več
BREZSKRBEN UŽITEK V VOŽNJI. ZA VSAKEGA VOZNIKA IN VSAK BMW.BMW Service.

DA BO VEDNO OSTAL PRAVI BMW.

Odkrijte BMW Service.

BMW Service, moški pri servisnem partnerju BMW

SERVIS IZ PRVE ROKE.

Brezskrben užitek v vožnji zaradi BMW Service.

Vi in vaš BMW boste vedno v najboljših rokah pri izbranem servisnem partnerju BMW: Odkrijte naše privlačne servisne rešitve in pakete. Za vsak model BMW, za vse vaše individualne zahteve in za veliko brezskrbnih kilometrov, ki jih še imate pred seboj.

BMW Service, brezkontaktni BMW Service na spletu

MY BMW SERVICE.

Prilagojen servis, ne glede na to, kje ste.

BMW Service vam je na voljo kadar koli in povsod. Na spletu lahko udobno rezervirate in spremljate številne storitve BMW. Zato svoj čas raje izkoristite za stvari, ki so res pomembne v življenju. 

BMW Service, BMW Service Inclusive, moški sproščeno sedi pri servisnem partnerju BMW

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Vsestranski in brezskrbni servis za vaš BMW.

V življenju ni vedno preprosto narediti vsega hkrati. Za več brezskrbnosti izberite BMW Service Inclusive. Z enim samim plačilom si zagotovite kritje za vsa vključena servisna in vzdrževalna dela za obdobje po lastni izbiri. Brez drobnega tiska. Da boste vedeli, kaj lahko pričakujete v prihodnosti: popolno storitev za svoj BMW, ne glede na njegovo starost. Ker je naša ponudba privlačna tudi za modele BMW z veliko prevoženih kilometrov. 

BMW Service, originalno motorno olje BMW, moški in ženska sproščeno ležita na pokrovu motorja BMW

ORIGINALNO MOTORNO OLJE BMW.

Zmogljivost. Učinkovitost. Zaščita.

Originalna motorna olja BMW na najboljši mogoči način podpirajo lastnosti motorjev BMW ter jim zagotavljajo poln razvoj moči, visoko učinkovitost in največjo zaščito, s tem pa tudi najdaljšo življenjsko dobo. 

BMW Service, rezervirajte servisni paket BMW

REZERVIRAJTE SVOJ SERVISNI PAKET BMW ZDAJ.

Z BMW Service boste našli servisni paket, ki najbolj ustreza vam in vašemu BMW.
BMW Service, poiščite servisno delavnico BMW in kontakt

VAŠ SERVISNI PARTNER BMW VAM BO Z VESELJEM SVETOVAL.

Servisni partner BMW vam bo z veseljem osebno svetoval glede vseh izdelkov in servisnih storitev za vaš BMW. Vzemite si več časa za prijetne stvari v življenju in se dogovorite za termin s servisnim partnerjem BMW v bližini!

BMW SERVICE.

Z eno največjih mrež pooblaščenih trgovcev na svetu in stalno razpoložljivostjo originalnih delov vam BMW stoji ob strani po vsem svetu in na lokalni ravni s premijskimi storitvami, prilagojenimi vašim potrebam.

Preberi več

VAŠE EKSKLUZIVNE PREDNOSTI

 • 01 Najboljše razmerje med kakovostjo in ceno
 • 02 Uporaba originalnih delov BMW
 • 03 Izkušeni servisni strokovnjaki z znanjem BMW
 • 04 Privlačne in pregledne vseobsegajoče cene
 • 05 Vsak BMW je dobrodošel

MY BMW SERVICE.

My BMW Service ponuja funkcije, ki olajšajo življenje bolj kot kdaj prej. V središču pozornosti je zamisel, da bi združili najboljši servis s svetom digitalnosti. Cilja sta največja neodvisnost in prihranek časa. Zato rezervirajte termin v servisni delavnici, na primer z našim spletnim načrtovanjem termina: 24 ur na dan in kjer koli že ste. Ali ostanite nenehno povezani s svojim BMW-jem prek aplikacije My BMW. Vaš avtomobil je tudi vaš osebni asistent z vedno novimi funkcijami.

Z možnostjo Smart Video Communication se lahko preprosto ozrete čez rame naših servisnih strokovnjakov, medtem ko je vaš BMW v delavnici. Imejte popoln pregled nad dodatnimi naročili servisnih storitev v vsakem trenutku. Z našim digitalnim servisnim sprejemom lahko svoj BMW brez kakršnega koli stika izročite pooblaščenim servisnim partnerjem za servis in se izognete čakalnim vrstam. 

Preberi več

VAŠE EKSKLUZIVNE PREDNOSTI

 • 01 My BMW Service – kadar koli. Kjer koli. Brez stika.
 • 02 Imejte vse pomembne informacije in bodite vedno povezani s svojim BMW-jem prek aplikacije My BMW.
 • 03 Največja prilagodljivost zaradi sistema spletnega naročanja na termin BMW.
 • 04 Priporočila za dodatna servisna dela potrdite z ogledom videoposnetka neposredno iz delavnice s pomočjo BMW Smart Video Communication.
 • 05 Brezstična obravnava servisa, vključno z izročitvijo in prevzemom vozila.

SERVIS, DEFINIRAN NA NOVO.

My BMW Service – kadar koli in ne glede na to, kje ste. Na spletu lahko udobno rezervirate in spremljate številne storitve BMW. Zato svoj čas raje izkoristite za pomembne stvari v življenju.

BMW Service, brezstični BMW Service, načrtovanje servisnih terminov na spletu

Aplikacija My BMW.

Z aplikacijo My BMW boste ostali povezani s svojim BMW-jem, tudi če trenutno niste v njem. Aplikacija načrtuje potovanja, pomaga v primeru okvare, vas opomni, da se dogovorite za nov servisni termin, in še veliko več.
Izvedite več
BMW Service, brezstični BMW Service, Remote Software Update

Načrtovanje servisnih terminov na spletu BMW.

Naj gre za servis zavor, menjavo olja ali drugo servisno storitev: s spletnim naročanjem na termin BMW vam ponujamo udobno rešitev za rezervacijo naslednjega servisnega termina. Hitro, enostavno in kadar koli prek spleta.
Izvedite več
BMW Service, brezstični BMW Service, prevzem in vračilo BMW

BMW Smart Video Communication.

Z BMW Smart Video Communication je vaš servis zdaj še lažji. Potem ko ste svoj BMW pripeljali v našo servisno delavnico, boste na pametni telefon prejeli sporočilo z videoposnetkom servisa vozila in izračunom stroškov. Po pregledu imate možnost, da ločeno odobrite predvidena servisna dela, nato pa se servis v delavnici lahko začne.
Izvedite več
BMW Service, brezstični BMW Service, BMW Service video komunikacija

Brezstični servisni sprejem.

Na lokacijah naših servisnih partnerjev lahko izročite svoj BMW brez stika na enem od naših digitalnih terminalov. To storite tako, da po telefonu ali na spletu rezervirate termin pri servisnem partnerju in izberete možnost servisnega sprejema brez stika. Nekaj dni pred servisnim terminom boste prejeli povezavo, s katero se lahko predhodno prijavite. Nato pa boste prejeli tudi kodo, s katero odprete svojo omarico za osebno lastnino.
Izvedite več

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Izjemen občutek, ko vam ni treba skrbeti za nič.

Sprostite se in se osredotočite le na tisto, kar resnično šteje, užitek v vožnji. Z BMW Service Inclusive je to mogoče. Ker si z enkratnim plačilom zagotovite kritje vseh vključenih servisnih in vzdrževalnih del za časovno obdobje po lastni izbiri. Da bo vaš BMW vedno v najboljših rokah pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih BMW po vsem svetu.

Preberi več

VAŠE EKSKLUZIVNE PREDNOSTI

 • 01 Različni servisni paketi za različne potrebe.
 • 02 Privlačni prihranki pri stroških v primerjavi s posameznimi servisnimi storitvami, vklj. s popolnim nadzorom stroškov in preglednostjo.
 • 03 Kritje zajema obdobje od treh do šestih let ali od 40.000 do 120.000 prevoženih kilometrov.*
 • 04 Izkušeni servisni strokovnjaki z znanjem in originalnimi deli BMW.
 • 05 Visoka vrednost pri nadaljnji prodaji zaradi samodejne prenosljivosti pogodbe na novega lastnika.

* Mogoča razširitev po obsegu, trajanju in prevoženih kilometrih do deset let in 200.000 km v devetih mesecih od izteka pogodbe. Časovno obdobje / število prevoženih kilometrov začne teči z dnem prve registracije.

Preberi več

SERVISNI PAKETI BMW NA KRATKO.

Umirjeno spoprijemanje s stvarmi ni vedno preprosto. Za več brezskrbnosti vam ponujamo BMW Service Inclusive. Z enim samim plačilom si zagotovite kritje za vsa vključena servisna in vzdrževalna dela za časovno obdobje po svoji izbiri. Brez drobnega tiska. Da se boste v prihodnje lahko vedno zanesli na eno stvar: popoln servis za vaš BMW, ne glede na njegovo starost. Ker je naša ponudba privlačna tudi za modele BMW z veliko prevoženih kilometrov. Izberite paket, ki najbolj ustreza vašim potrebam. S kalkulatorjem za izračun cene paketa BMW Service Inclusive lahko preprosto izračunate stroške različnih rešitev BMW Service Inclusive iz udobja svojega doma. Odkrijte paket, ki optimalno izpolnjuje vaše osebne zahteve za popoln servis.

Preberi več
BMW Service, BMW Service Inclusive za nova vozila

BMW Service Inclusive za nova vozila.


Ta paket je idealen za vozila, pri katerih prvi servis še ni bil opravljen. Trajanje ali število prevoženih kilometrov izbranega paketa začne teči od dneva prve registracije.

Zajete servisne storitve:

 • servisni pregled vozila,
 • servis motornega olja, vključno z dolivanjem tekočin,
 • servis mikrofiltra,
 • servis filtra za gorivo (pri dizelskih motorjih),
 • servis zračnega filtra,
 • servis vžigalnih svečk (pri bencinskih motorjih),
 • servis zavorne tekočine.

 

Preberi več
BMW Service, BMW Service Inclusive za rabljena vozila

BMW Service Inclusive za rabljena vozila.

Ta paket je idealen za vozila, pri katerih je bil prvi servis že opravljen. Časovno obdobje ali število prevoženih kilometrov za paket Service Inclusive, zakupljen za rabljena vozila, začne samodejno teči z dnem naslednjega rednega servisa za vaš BMW. Ta paket je idealen za vozila, pri katerih je bil prvi servis že opravljen. Časovno obdobje ali število prevoženih kilometrov za paket Service Inclusive, zakupljen za rabljena vozila, začne samodejno teči z dnem naslednjega rednega servisa za vaš BMW.

Vključene servisne storitve:

 • servis motornega olja, vključno z dolivanjem tekočin,
 • servisni pregled vozila,
 • servis zračnega filtra,
 • servis filtra za gorivo (pri dizelskih motorjih),
 • servis mikrofiltra,
 • servis vžigalnih svečk (pri bencinskih motorjih),
 • servis zavorne tekočine. 

 

Preberi več
BMW Service, BMW Service Inclusive za električna vozila

BMW Service Inclusive za električna vozila.

Popolnoma brezskrbna vožnja na električni pogon. Ta paket vam ponuja 100-odstotno preglednost in enostavno načrtovanje. Izberite časovno obdobje štiri ali šest let.

Zajete servisne storitve:
 

 • servisni pregled vozila,
 • servis mikrofiltra,
 • servis zavorne tekočine.

 

Preberi več

BMW SERVICE INCLUSIVE PLUS: ZA TISTE, KI ŽELIJO VSE.

Kar je že dobro, je zdaj postalo še boljše: z BMW Service Inclusive Plus ne samo, da imate vse koristi od vsebine, ki je že del ustreznega paketa Service Inclusive, ampak ste dodatno upravičeni tudi do najpomembnejših popravil zaradi obrabe, skladno z zahtevami servisa. BMW Service Inclusive Plus je na voljo ob nakupu novega avtomobila ali najpozneje v 3 mesecih po prvi registraciji. Trajanje ali število prevoženih kilometrov izbranega paketa začne teči od datuma prve registracije.

Preberi več
BMW Service Inclusive paket
BMW Service Inclusive Plus paket*

* Ponudbe BMW Service Inclusive Plus so na voljo le neposredno ob nakupu novega vozila.

Preberi več
BMW Service, rezervirajte servisni paket BMW

REZERVIRAJTE SVOJ SERVISNI PAKET BMW ZDAJ.

Z BMW Service boste našli servisni paket, ki najbolj ustreza vam in vašemu BMW.

Privlačne servisne ponudbe za vaš model BMW, star 5 let ali več.

S svojim BMW ste naredili veliko kilometrov. In doživeli toliko pustolovščin, da ga poznate do potankosti. Zato vam je tako všeč. Da bi zagotovili, da bo ta naklonjenost trajala še vrsto let, potrebujete servisnega partnerja, ki prav tako dobro pozna vaš BMW in vaše zahteve. Tu pa pride na vrsto BMW Service 5+: servis, prilagojen modelom BMW, starim 5 let ali več, po privlačni in pregledni vse vključujoči ceni.  

Preberi več

VAŠE EKSKLUZIVNE PREDNOSTI

 • 01 Privlačna cenovna prednost pred individualnimi storitvami za vaš BMW od 5. leta dalje.
 • 02 Vsestranski brezskrbni servis, vključno z oljem, mikrofiltrom, servisi zavor in še veliko več, vključno z originalni deli BMW.
 • 03 Prilagojeno vsem potrebam in modelom BMW.

KRATKA PREDSTAVITEV BMW Service 5+.

BMW Service, BMW Value Service, pregled
BMW Service, BMW Value Service, servis motornega olja BMW

Servis motornega olja BMW.

Da bi zagotovili, da bo vaš motor BMW deloval pravilno in imel dolgo življenjsko dobo, naši servisni strokovnjaki uporabljajo izključno motorno olje BMW visoke kakovosti, ki je optimalno prilagojeno vašemu modelu, in originalne oljne filtre BMW. Odpadno olje in oljne filtre odlagamo skladno s predpisi. Vsebina servisa zajema tudi zamenjavo baterije v avtomobilskem ključu.* * Obseg servisnih storitev se lahko razlikuje glede na serijo, model, tip motorja in servisni interval.
BMW Service, BMW Value Service, servis zavornih kolutov in oblog BMW

Servis zavornih kolutov in oblog BMW.

Zavore so varnostna komponenta vašega BMW, ki je izpostavljena največjim obremenitvam. Zato je še toliko bolj pomembno, da so v brezhibnem stanju, saj ste le tako med vožnjo lahko ves čas prepričani o svoji varnosti. Originalni zavorni koluti in obloge BMW so še posebej kakovostni, njihova stopnja obrabe je izredno nizka, trdnost sestavnih delov pa zelo visoka. Popolno prepletanje vseh komponent vam zagotavlja najboljše možne vrednosti za odlične vozne lastnosti.
BMW Service, BMW Value Service, servisni pregled BMW

Servisni pregled BMW.

Najpozneje po dveh letih je čas za pregled BMW. Osnovna različica vključuje preverjanje nivojev tekočin, kot so motorno olje, zavorna tekočina in tekočina za pranje vetrobranskega stekla. Zajema tudi pregled karoserije, pnevmatik ter seveda zavornega sistema in svetil vozila. Notranji opozorilni sistem v vašem BMW vas obvesti, kdaj je treba opraviti servis na vašem BMW in katera območja so prizadeta.* * Obseg servisnih storitev se lahko razlikuje glede na serijo, model, tip motorja in servisni interval.
BMW Service, rezervirajte servisni paket BMW

REZERVIRAJTE SVOJ SERVISNI PAKET BMW ZDAJ.

Z BMW Service boste našli servisni paket, ki najbolj ustreza vam in vašemu BMW.
BMW Service, poiščite servisno delavnico BMW in kontakt

VAŠ SERVISNI PARTNER BMW VAM BO Z VESELJEM SVETOVAL.

Servisni partner BMW vam bo z veseljem osebno svetoval glede vseh izdelkov in servisnih storitev za vaš BMW. Vzemite si več časa za prijetne stvari v življenju in se dogovorite za termin s servisnim partnerjem BMW v bližini!

ORIGINALNO MOTORNO OLJE BMW.

VAŠE EKSKLUZIVNE PREDNOSTI:

 • 01 Večji prihranek goriva in s tem zmanjšanje emisij CO₂. *
 • 02 Zaščita pred nastajanjem usedlin podaljšuje življenjsko dobo motorja.**
 • 03 Vezava delcev nesnage zmanjša usedline v motorju.
 • 04 Manjša nagnjenost k izhlapevanju zmanjša porabo olja in s tem potrebo po njegovem dolivanju.***
 • 05 Izvrstne lastnosti pri nizkih temperaturah, tudi pri ekstremnih do –40 °C, kar privede do optimiziranega delovanja motorja ob hladnem zagonu.****

* Dokazan prihranek goriva pri motornih oljih BMW Longlife 01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE + 0W-20 po WLTP (globalno usklajeni preizkusni postopek za lahka vozila) v primerjavi z motornimi olji BMW Longlife 01, preizkušenimi pri modelih BMW.
** Na podlagi rezultatov preizkusov nastajanja usedlin skladno z industrijskimi standardi.
*** Na podlagi rezultatov preizkusov izgub zaradi izhlapevanja NOACK, običajnih v industriji.
**** Velja za vse razrede viskoznosti 0W. Razredi 5W zagotavljajo delovanje motorja tudi pri zelo nizkih temperaturah do –35 °C.

Preberi več

ORIGINALNA MOTORNA OLJA BMW NA KRATKO.

Moč. Učinkovitost. Zaščita.

Motorna olja BMW TwinPower Turbo podpirajo lastnosti motorjev BMW in zagotavljajo poln razvoj moči z visoko učinkovitostjo. Pomagajo zaščititi motor pred obrabo in korozijo. S tem motor ostane čist, kar podaljša njegovo življenjsko dobo. Z originalnimi motornimi olji BMW TwinPower Turbo boste vedno na varni strani. Ne glede na to, ali gre za motorna olja Select srebrne kategorije, motorna olja Premium Efficiency zlate kategorije ali motorna olja BMW M Performance rdeče kategorije, odkrijte najboljše originalno motorno olje BMW za svoj motor BMW in izkoristite njegovo dolgotrajno zmogljivost.
Originalno motorno olje BMW TwinPower Turbo Silver

BMW TwinPower Turbo Silver.

BMW TwinPower Turbo Silver. Motorna olja za trajnostni užitek v vožnji. Ne le da prispevajo k dobri zmogljivosti motorja, ampak tudi pomagajo ohraniti njegove pomembne sestavne dele čiste in ga zaščititi.
Izvedite več
Originalno motorno olje BMW TwinPower Turbo Gold

BMW TwinPower Turbo Gold.

BMW TwinPower Turbo Gold. Motorna olja za najboljšo zmogljivost. Motorna olja v kategoriji Gold postavljajo nove standarde ter prispevajo k izjemni zmogljivosti motorja in njegovi visoki stopnji zaščite. Olja z dodatkom FE na nalepki (= poraba goriva) kažejo tudi prihranek goriva po NEDC v primerjavi z motornimi olji BMW Longlife 01.
Izvedite več
Originalno motorno olje BMW TwinPower Turbo Red

BMW TwinPower Turbo Red.

Za optimalen odmerek adrenalina. Motorna olja v kategoriji M TwinPower Turbo so prilagojena posebnim zahtevam motorjev BMW M visoke zmogljivosti in zagotavljajo odlično zaščito ležajev tudi v ekstremnih pogojih vožnje na dirkaških dogodkih.
Izvedite več
Kupite originalno motorno olje BMW, BMW Service kontakt, poiščite servisno delavnico BMW

ORIGINALNO MOTORNO OLJE BMW: IZDELKI IN STORITVE.

Zaščitite svoj BMW z originalnim motornim oljem BMW ter izkoristite odlično zmogljivost in dolgo življenjsko dobo. Servisni partner BMW vam bo z veseljem svetoval o vseh izdelkih in storitvah, ki pomagajo vzdrževati najboljšo zmogljivost motorja BMW in ohraniti njegovo dolgo življenjsko dobo. Vzemite si več časa za prijetne stvari v življenju in se dogovorite za termin s servisnim partnerjem BMW v bližini!
»MISLIM, DA DOBRO NI NUJNO TUDI DRAGO. NITI DOBER SERVIS.«

»KAJ POVZROČI NAJBOLJŠI OBČUTEK NA SVETU? KO JE VSE TOČNO TAKO, KOT MORA BITI.«

Ohranite pravi občutek. Z originalnimi nadomestnimi deli BMW.

Vaš BMW iz dneva v dan zagotavlja največjo zmogljivost, prepletanje vseh sestavnih delov pa je bistvenega pomena za brezhibno delovanje. Razlog, zakaj se morate zanašati na originalne nadomestne dele BMW, je v tem, ker je popolno zmogljivost mogoče doseči le, če so vsi deli natančno usklajeni z zahtevami vsakega posameznega modela BMW. Za originalne nove nadomestne dele BMW veljajo enaki standardi kakovosti kot za vozila BMW, vse od načrtovanja konstrukcije do zagotavljanja kakovosti. Natančno prileganje in visoka kakovost izdelave vsakega novega originalnega nadomestnega dela BMW zagotavljata popolno medsebojno prepletanje vseh sestavnih delov vašega BMW-ja, kar privede do optimalnega delovanja, največje varnosti in dolge življenjske dobe.

JAMSTVO BMW.

ZAGOTOVLJEN UŽITEK V VOŽNJI.

Vsakomur, ki kupi nov BMW, je užitek v vožnji zagotovljen. Še več. Izjemno visok standard kakovosti, ki je dosledno upoštevan tudi v najmanjšem sestavnem delu, je obljuba, da blagovna znamka BMW po prvi registraciji zagotavlja užitek v vožnji še mnogo let in na tisoče kilometrov – na to se lahko zanesete.

Vaš servisni partner BMW je podaljšal jamstvo na prerjavenje karoserije na skupno dvanajst let, za lak pa na tri leta. Za celoten avtomobil (razen obrabnih delov), vse originalne nadomestne dele BMW in originalno dodatno opremo BMW velja dveletno jamstvo brez omejitve prevoženih kilometrov od trenutka prevzema vozila. Zato se le prepustite brezskrbnemu užitku v vožnji.

Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

LOREM IPSUM.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi, aenea.

BMW SERVICE: NAJPOMEMBNEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.

 • Kaj je BMW Service?
 • Kaj je BMW Service Inclusive ali BMW Service Inclusive Plus?
 • Koliko stane paket BMW Service Inclusive?

  Cena paketa BMW Service Inclusive je v veliki meri odvisna od vaših želja. Svoje potrebe, na primer število prevoženih kilometrov in čas trajanja pogodbe, zaupajte svojemu servisnemu partnerju BMW. Na podlagi podatkov vam bo pripravil individualno ponudbo.

 • Kakšni intervali so smiselni za servisni termin BMW in kakšni so priporočeni intervali vzdrževanja za moje vozilo?
 • Koliko stane pregled pri servisnem partnerju BMW?
 • Koliko stane menjava motornega olja pri servisnem partnerju BMW?
 • Katero motorno olje potrebuje moj BMW?
 • Kaj je številka VIN in kje jo najdem?

NADALJNJI IZDELKI IN STORITVE ZA VAŠ BMW.

BMW Service, originalni deli BMW

PREGLEDI IN VZDRŽEVANJE VOZILA.

POMOČ NA CESTI BMW.

BMW Service, popravilo in nega BMW

POPRAVILA IN NEGA BMW.

BMW Service, BMW Teleservices

BMW TELESERVICE

BMW Service, aplikacija My BMW

NOVA APLIKACIJA MY BMW.