Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G05_techdata

Prikazane vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in porabo energije so bile določene v skladu z Uredbo (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo z osnovno konfiguracijo v Nemčiji, prikazan razpon pa upošteva dodatno opremo ter različno velikost platišč in pnevmatik, ki so na voljo za izbrani model.

Specifikacije učinkovitosti CO2 so določene v skladu z Direktivo 1999/94/ES in evropsko uredbo v trenutno veljavni različici. Navedene vrednosti temeljijo na porabi goriva, vrednostih CO2 in porabi energije v skladu z voznim ciklom NEDC za klasifikacijo.

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.bmw.si/emisije.