Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

g07-inspire

BMW X7 xDrive40i (2):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,0–8,7
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 205–198

BMW X7 M50d(2):
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,4–7,0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 193–185

Vrednosti za vozila, ki so označena z (2), so začasne.

Vrednosti za porabo goriva, emisije CO2 in električno energijo so bile določene v skladu z Uredbo (ES) št. 2007/715, in sicer v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti se nanašajo na vozilo s standardno opremo v Nemčiji, razponi pa upoštevajo razlike v izbrani velikosti platišč in pnevmatik ter izbirno opremo izbranega modela.

Dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 novih osebnih avtomobilov najdete v Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov, ki je brezplačno na voljo na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in spletni strani www.BMW.si/emisije.

Vrednosti vozil že temeljijo na novi uredbi WLTP in so pretvorjene v vrednosti, ki so primerljive z NEDC, da je zagotovljena primerjava med vozili. Pri teh vozilih se lahko glede ustreznih davkov ali drugih dajatev, povezanih z vozili in glede (vsaj med drugim) emisij CO2, vrednosti emisij CO2 razlikujejo od vrednosti, ki so navedene tukaj, glede na nacionalno zakonodajo.