BMW serije 4 Coupé z barvo Fire Red

M440i xDrive Coupé

SHOP THE LOOK

M440i xDrive Coupé

BMW M440i xDrive

THE NEW

4

NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

BMW M440i xDrive Coupé: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5–7,7 Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 191–174

VAŠ ŠPORTNI VSAKODNEVNI SPREMLJEVALEC, KATEREMU SE NI MOGOČE UPRETI.

Novi BMW serije 4 Coupé privlači občudovanje kjer koli se pojavi. Na zunanji strani mu močna mrežna ledvička in žarometi z ozko linijo dajejo začeten namig glede njegove prepričljive moči. In športna ter funkcionalna zasnova športne opreme v notranjosti navdušuje brez izjeme. Čas je, da odkrijte vse modelne različice novega BMW serije 4 Coupé, njegove možnosti opreme in tehnične podatke, pa tudi številne možnosti lizinga in financiranja.

TEHNIČNI PODATKI

RAZLIČICE.

   M440i xDrive Coupé
   M440i xDrive Coupé

   Najv. moč

   275 kW (374 KM)

   Najv. navor

   500 Nm

   0–100 km/h

   4,5 s

   Najv. hitrost

   250 km/h

   BMW M440i xDrive Coupé: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5–7,7 Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 191–174

   VAŠ NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

    Označba mesta za vsebino InfoI

    OBLIKA

    POUDARKI NOTRANJE IN ZUNANJE ZASNOVE.

    TEHNOLOGIJE

    POVEZAVA S SVETOM. DIGITALNE IZKUŠNJE NA CESTI.

    SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU IN POVEZLJIVOST.

    Vedno na pravem voznem pasu in na varni razdalji.

    Driving Assistant Professional ohranja vaše vozilo varno na svojem voznem pasu in vzdržuje varnostno razdaljo pri hitrostih do 210 km/h. Očitna prednost, predvsem v gostem prometu. V izrednih razmerah bo vaš BMW zaviral do popolnega mirovanja in nato samodejno znova speljal.

    Več kamer za lažje parkiranje.

    Parkirni asistent Plus zagotavlja obsežen pregled med parkiranjem. Dodatne kamere prikažejo tridimenzionalni pogled okolice vozila na nadzornem prikazovalniku. Tako takoj vidite, koliko manevrskega prostora imate na voljo.

    Vaše ključe pustite kar doma.

    Vaš pametni telefon bo opravil nalogo in postal vaš BMW Digital Key. Enostavno ga pridržite pri ročaju vrat in vstopite. Za zagon vašega BMW ga namestite na ustrezno podlago.

    Glejte več kot samo tisto, kar je pred vami.

    Natančneje dosezite cilj. Projektor BMW Head-Up projicira navigacijske napotke in podatke o vožnji neposredno v vaše vidno polje. Augmented View pa prikazuje informacije o vodenju do cilja prek video slike v živo na nadzornem prikazovalniku in instrumentni plošči.

    Financiranje in lizing BMW serije 4 Coupé

    FINANCIRANJE IN SERVISNE STORITVE

    VAŠ NOVI BMW SERIJE 4 COUPÉ.

    Naj gre za financiranje ali lizing – vsaka naša ponudba je individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

    Vse skupaj. Enostavno pametno. BMW Financial Services

    POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O NOVEM BMW SERIJE 4 COUPÉ.

    Poraba goriva in emisije CO₂.


    BMW M440i xDrive Coupé: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,5–7,7 Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 191–174

    Podatki o zmogljivosti bencinskih motorjev veljajo za vozila, ki uporabljajo gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ). Podatki o porabi goriva veljajo za vozila, ki uporabljajo referenčna goriva v skladu z Uredbo EU 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) z največjim deležem etanola 10 odstotkov (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).


    Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.