BMW PREMIUM SELECTION

BMW PREMIUM SELECTION.

CERTIFICIRANA RABLJENA VOZILA ZA NEPRESTAN UŽITEK V VOŽNJI.

BMW PREMIUM SELECTION.CERTIFICIRANA RABLJENA VOZILA ZA NEPRESTAN UŽITEK V VOŽNJI.

Odkrijte BMW Premium Selection.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, temveč načelo. Samo vozila, ki izpolnjujejo vse natančno določene standarde, so certificirana.

Nakup rabljenega vozila BMW iz nabora certificiranih rabljenih vozil BMW Premium Selection se bo zagotovo izkazal za dobro izbiro. Vozilo je namreč uspešno prestalo 360-stopinjski pregled - najzahtevnejše preglede, preden se mu podeli certifikat BMW Premium Selection. Vendar pa vam, zraven certificirane kakovosti, rabljena vozila BMW Premium Selection ponujajo tudi veliko dodatnih prednosti. Po nakupu pa lahko izkoristite tudi veliko izjemnih storitev BMW.

Vozila BMW Premium Selection so izključno na voljo pri trgovcih z vozili BMW, zato da vam lahko vedno zagotovimo največjo kakovost. Pridite in se prepričajte sami!

Preberi več

PREDNOSTI S PRIHODNOSTJO.

24-mesečno jamstvo BMW Premium Selection.

24 months’ warranty

Vozilo, na katerega se lahko zanesete: s svojim novim rabljenim vozilom BMW Premium Selection avtomatsko prejmete 24-mesečno jamstvo na vse mehanske in elektronske dele. Odkrijte neprestan užitek v vožnji z rabljenimi vozili BMW Premium Selection, skupaj z dolgoročnim jamstvom.

360-stopinjski pregled vozila.

360° vehicle check

Vozila BMW Premium Selection so ekskluzivno na voljo pri partnerjih Premium Selection. Vsako vozilo BMW Premium Selection je uspešno prestalo naš izjemno strog pregled vozila (optične, tehnične, notranje in zunanje podrobnosti) in 100-odstotno izpolnjujejo vse natančno opredeljene standarde izdelka.

6 mesecev/10.000 km brez stroškov vzdrževanja.

6 months / 10.000 km free maintanance

Po dostavi boste lahko uživali v svojem vozilu BMW z brezplačnim vzdrževanjem vsaj 6 mesecev ali z največ 10.000 prevoženih kilometrov (glede na prikaz servisnega intervala).

Ponudba lizinga in financiranja.

Leasing and financing offer

Stopite v stik z najbližjim partnerjem BMW Premium Selection ter si oglejte privlačne ponudbe lizinga in financiranja.

Preverjena zgodovina vozila.

Verified vehicle history

Ko iščete rabljeno vozilo BMW, želite vedeti vse: o prejšnjih lastnikih, storitvah za stranke, kakršnih koli nesrečah in popravilih. Zato ima vsako certificirano rabljeno vozilo podjetja MINI popolno, certificirano zgodovino vozila, ki jo je preveril partner BMW Premium Selection.

STOPITE V SVOJE NOVO RABLJENO VOZILO BMW.

Vaše novo vozilo BMW Premium Selection vam je na voljo za testno vožnjo, kadar koli želite.

Izberite vozilo po svoji izbiri zdaj. Izkoristite naše edinstvene prednosti. Vse, kar morate storiti, je, da stopite v neposreden stik s svojim partnerjem BMW Premium Selection, ali pa raziščite nove modele vozil pod ugodnimi pogoji, ki so redno objavljeni tukaj.

Poiščite avtomobil, ki bo zadostil vašim željam in potrebam, v stalno posodobljeni ponudbi in doživetju neprestanega užitka v vožnji z vozili BMW Premium Selection – vaša prva izbira pri rabljenem vozilu BMW.

Preberi več