PRAVNA IZJAVA.

Zahvaljujemo se vam za izraženo zanimanje za naše izdelke in vaš obisk na tem spletnem mestu.

Preberi več

OPOZORILO O PONAREJENIH ELEKTRONSKIH SPOROČILIH.

Podjetje BMW od vas nikoli ne bo zahtevalo, da pošljete ali potrdite osebne informacije preko elektronske pošte, vključno s podatki kot so vaše ime, priimek, naslov, gesla ali finančne informacije. Če prejmete elektronsko sporočilo od nekoga, ki se izdaja za podjetje BMW ali oddelek podjetja BMW, kot je na primer oddelek za zaščito ali oddelek za igre na srečo, ki od vas zahteva te vrste informacije, NANJ NE ODGOVARJAJTE. Najverjetneje gre za ponarejeno elektronsko sporočilo, katerega izključni namen je od vas izvabiti vaše osebne informacije. Da bi se zavarovali, priporočamo, da dodate pošiljatelje na seznam blokirane elektronske pošte ali nezaželene pošte.

Preberi več

NEDAVNA PONAREJENA ELEKTRONSKA SPOROČILA.

Elektronsko sporočilo "Pomočnika varnostnega oddelka podjetja BMW"
Morda ste prejeli elektronsko sporočilo, ki naj bi ga posredoval Pomočnik varnostnega oddelka podjetja BMW, ki navaja, da v roku 24 ur s klikom na povezavo potrdite vaš račun, ali pa bo iz varnostnih razlogov razveljavljen. Naj vas opozorimo, da podjetje BMW nima pomočnika varnostnega oddelka, prav tako pa takšnega pomočnika nima nobeno pridruženo podjetje. Gre za ponarejeno elektronsko sporočilo. NE ODGOVARJAJTE NANJ.

Elektronsko sporočilo s strani "Oddelka za igre na srečo podjetja BMW"
Morda ste prejeli elektronsko sporočilo s strani oddelka za igre na srečo podjetja BMW, ki navaja, da ste zadeli nagrado. Opozarjamo vas, da BMW in podjetja, povezana s podjetjem BMW, nimajo loterijskega oddelka. Gre za ponarejeno elektronsko sporočilo. NE ODGOVARJAJTE NANJ.

Preberi več

UPORABA IN VAROVANJE PODATKOV.

Pri uporabi naših storitev vas bomo morda prosili za vaše osebne podatke. Posredovanje teh podatkov je prostovoljno. Osebne podatke, ki jih vnesete na spletnih straneh BMW Slovenija, bomo uporabili kot del pogodbenega postopka in v obdelavi vaših zahtevkov. Za svetovanje, oglaševanje in tržne raziskave lahko vaše podatke obdelujemo in uporabljamo le z vašim izrecnim dovoljenjem.

 

Če ob tem, ko nam izdate dovoljenje za zgoraj navedene namene, dovolite, da vaše osebne podatke lahko uporabljajo tudi druge organizacije skupine BMW Slovenija ali morebitne izrecno navedene tretje osebe, lahko vaše podatke posredujemo tudi njim. Če tega ne dovolite, vaših podatkov ne bomo posredovali drugim osebam.

 

S tem ko izpolnite svoje podatke in potrdite prijavni obrazec na naši spletni strani, dovolite, da se vaše osebne podatke pošlje družbama BMW Slovenia d.o.o. in Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft, da jih shranita, obdelata in uporabita za dejavnosti v zvezi s skrbjo za stranke v smislu preverjanja zadovoljstva kupcev, podatkov o izdelkih, storitev v zvezi z izdelki in različnih prireditev. V tem smislu dovoljujete tudi elektronsko pošiljanje (elektronske pošte, besedilnih sporočil itn.). Na podlagi zakona o varovanju osebnih podatkov lahko svoje dovoljenje prekličete kadarkoli, prav tako lahko kadarkoli zahtevate razkritje obsega shranjenih podatkov o vas, popravke vaših osebnih podatkov, zaustavitev uporabe in izbris teh podatkov, in sicer s pisnim obvestilom BMW Slovenia d.o.o., Ameriška 8, 1000 Ljubljana ali na info.si@bmw.com.

 

Preberi več

PIŠKOTKI.

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki se prek spletnega mesta shrani na trdi disk vašega računalnika. Piškotki ne vplivajo na delovanje vašega računalnika in ne vsebujejo virusov. Piškotki z našega spletnega mesta niso namenjeni zbiranju kakršnih koli vaših osebnih podatkov. S pomočjo nastavitev v brskalniku lahko uporabo piškotkov kadarkoli onemogočite. Praviloma se piškotki na našem spletnem mestu uporabljajo samo v času veljavnosti seje za namene anonimnih, statističnih ocen in za namene izboljšanja prijaznosti do uporabnika. Na nekaterih delih spletnega mesta se piškotki občasno uporabljajo tudi v dodatne namene. Ob vstopu v takšne dele spletne strani boste o tem obveščeni.

Preberi več

AVTORSKE PRAVICE.

© Copyright BMW Slovenija. Vse pravice pridržane. Za vsa besedila, slike, fotografije, zvočne datoteke, animacije, videoposnetke in njihovo ureditev na spletnem mestu skupine BMW veljajo avtorske pravice in druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati v komercialne namene ali za namene distribuiranja, prav tako pa jih ni dovoljeno spreminjati ali objavljati na drugih straneh. Nekatera BMW spletna mesta lahko vsebujejo slike, katerih avtorske pravice pripadajo tretjih osebam.

Preberi več

GARANCIJE, ODGOVORNOST.

Za podatke, ki so na voljo na tej strani, ne veljajo nikakršna zagotovila, izrecna ali implicitna, vključno s kakršnimikoli zagotovili glede primernosti za prodajo, primernosti za uporabo za določen namen ali nekršenjem pravic tretjih oseb. Kljub prepričanju, da so informacije točne, lahko vsebujejo napake ali nenatančnosti. Podjetje BMW Slovenija ni v nobenem primeru odgovorno za kakršnokoli posebno, neposredno ali posledično škodo, ki je povezana s tem gradivom, razen če je posledica malomarnosti ali namernega škodljivega ravnanja. Podjetje BMW Slovenija ni odgovorno za vsebino spletnih strani, ki jih vzdržujejo tretje stranke in zaradi tega ne prevzema nikakršnih odgovornosti za povezave s tega spletnega mesta na druga spletna mesta.

Preberi več

BLAGOVNE ZNAMKE.

Če ni navedeno drugače, za vse blagovne znamke na tem spletnem mestu veljajo pravice, ki izhajajo iz blagovne znake BMW, vključno z oznakami, imeni modelov, logotipi in simboli.

Preberi več

DOVOLJENJA.

Namen skupine BMW je bil vzpostaviti inovativno in informativno spletno mesto. Vendar pa mora skupina BMW varovati svojo intelektualno lastnino, vključno s svojimi patenti, blagovnimi znamkami in avtorskimi pravicami. V skladu s tem to spletno mesto ne podeljuje nikakršnih dovoljenj za uporabo intelektualne lastnine podjetij iz skupine BMW ali intelektualne lastnine tretjih strank.

Če aktivno uporabljate merilnik dosega BMW, bomo lokacijo, ki ste jo določili, prenesli ponudnikoma storitev GeoNames in Open Weather Map.
 

Open Weather Map je storitev podjetja Openweather Ltd, 4 Queens Road, Wimbledon, London, SW19 8YB, Združeno kraljestvo (v nadaljevanju: OWM), katere izjavo o varstvu osebnih podatkov lahko preberete na https://openweathermap.org/privacy-policy. OWM vam posreduje najnovejše vremenske posodobitve za lokacijo, ki jo določite.


GeoNames je storitev podjetja Unxos GmbH, Weingartenstrasse 8, 8708 Männedorf, Švica (v nadaljevanju: "GN"). GeoNames ne ponuja izjave o varstvu osebnih podatkov. GN vam posreduje trenutno vreme za lokacijo, ki jo določite.


Oba ponudnika storitev uporabljamo na podlagi legitimnega zanimanja za gospodarno delovanje merilnika dosega BMW. S tehničnega vidika je treba OWM in GN omogočiti, da zaznata vaš IP-naslov. V nasprotnem primeru strežniki, ki jih uporabljata OWM in GN, ne bodo vedeli, komu poslati zahtevane podatke. Pravna podlaga je člen 6, odstavek 1 (f) splošne uredbe o varstvu podatkov.

Preberi več

SPOŠTOVANJE ČLOVEKOVIH PRAVIC IN OKOLJSKIH STANDARDOV.

BMW Group priznava svojo odgovornost kot podjetje za spoštovanje človekovih pravic in standardov, povezanih z okoljem. To ne velja le za naše lastne poslovne dejavnosti, ampak tudi za naše globalne dobavne verige

Preberite več o našem pristopu in naših postopkih za izvajanje nemškega zakona o obveznostih skrbnega pregleda podjetij v dobavnih verigah (nemški zakon o skrbnem pregledu dobavne verige) v naslednji izjavi o politiki ali s klikom na www.bmwgroup.com/humanrights.

Za prijavitelje: vse, kar morate vedeti o poročanju pomislekov, najdete v našem mehanizmu za pritožbe in v obvestilu o varstvu zasebnosti.

Preberi več

ALTERNATIVNO REŠEVANJE SPOROV.

Zaradi pravne obveznosti smo vas dolžni obvestiti, da je Evropska komisija vzpostavila spletno platformo za alternativno reševanje potrošniških sporov, tako imenovano platformo SRS (platforma za spletno reševanje potrošniških sporov). Platformo SRS najdete na spletni povezavi:https://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

Naš elektronski poštni naslov je info.si@bmw.com. Prosimo, upoštevajte, da smo vam dolžni zagotoviti te informacije ne glede na naše sodelovanje v kateri koli shemi alternativnega reševanja sporov.

Preberi več

PRAVNE INFORMACIJE O STORITVAH BMW CONNECTEDDRIVE.

Za splošne pogoje in politike zasebnosti za storitve ConnectedDrive preglejte ustrezne dokumente spodaj.

 

Za dodatna vprašanja glede specifikacij svojega vozila pokličite dežurni telefon za stranke BMW: +386 1 777 45 40.

Preberi več

POVEZANA PODJETJA.