BMW Proaktivna skrb, 2024, pregled

BMW PROAKTIVNA SKRB.

DOBRA STORITEV RAZMIŠLJA VNAPREJ.

Prejeli boste proaktivno, individualno podporo v vsaki situaciji. Sporočilo o napaki v vašem vozilu, naslednjem potrebnem servisu, okvari ali nesreči – ponujamo vam najboljšo rešitev za BMW. Zato se sprostite in uživajte v ugodnostih servisa BMW s proaktivno skrbjo.

PREDNOSTI

VAŠE KORISTI SERVISA BMW S PROAKTIVNO SKRBJO.

BMW Proaktivna skrb, 2024, ikona proaktivno

Proaktivno.

BMW Proaktivna skrb, 2024, ikona priročno

Priročno.

BMW Proaktivna skrb, 2024, ikona pregledno

Pregledno.

BMW Proaktivna skrb, 2024, ikona strokovno

Strokovno.

BMW Proaktivna skrb, 2024, ikona brezplačno

Brezplačno.

ZAHTEVE

KAR POTREBUJETE.

0:00
0:00 /  0:00

Kaj potrebujete, da lahko za vas proaktivno poskrbimo:

 

  • Aktivni račun BMW ConnectedDrive za vaše vozilo BMW
  • Vozilo, dodeljeno vašemu BMW ID, bodisi v aplikaciji My BMW ali na portalu My BMW
  • Vaši osebni podatki, registrirani pod vašim BMW ID, s trenutno telefonsko številko, e-poštnim naslovom in izbranim servisnim partnerjem BMW

 

Če nam želite omogočiti, da stopimo v stik z vami, se strinjajte s Pravilnikom o zasebnosti v vozilu in komunikacijo s strani vašega servisnega partnerja BMW ali BMW AG. Da pa bi bil stik še lažji, preprosto omogočite potisna obvestila v aplikaciji My BMW.

NAVODILA

KAKO DELUJE.

BMW Proaktivna skrb, 2024, navodila

Senzorji v vozilu zaznajo potrebo po servisu ali morebitne napake v delovanju že v zgodnji fazi in jih posredujejo servisnemu partnerju BMW. Nato proaktivno stopimo v stik z vami bodisi prek aplikacije My BMW, po elektronski pošti ali neposredno v vozilu. V nujnih primerih boste prejeli telefonski klic.

PROAKTIVNA SKRB VSAK DAN

OPTIMALNA PODPORA VSAK DAN.

Zelo zaposleni ljudje lahko občasno pozabijo na redno vzdrževanje. Opomnili vas bomo! Če je treba opraviti servis zavor, boste od nas prejeli obvestilo, da se lahko dogovorite za servisni termin, ki vam ustreza. Če se vam pripeti okvara ali ste udeleženi v nesreči, boste prejeli hitro strokovno podporo od naše ekipe BMW za pomoč na cesti.

0:00
0:00 /  0:00
BMW Proaktivna skrb, 2024, pomoč na cesti BMW

POMOČ NA CESTI BMW.

Naša servisna zaobljuba v vsaki situaciji: smo proaktivni in vam bomo na voljo v primeru nesreče ali okvare. 24 ur na dan, 365 dni v letu – za celotno obdobje veljavnosti pomoči na cesti BMW za vaše vozilo.

BMW Proaktivna skrb, 2024, servis zavor BMW

SERVIS ZAVOR BMW.

Ali senzorji vozila poročajo, da vaše zavore potrebujejo servis? Preverili bomo zavorni sistem, vključno z zavornimi oblogami in zavornimi koluti, zavorno tekočino ter poskrbeli, da bo vse popravljeno in v pravilnem delovnem stanju.

BMW Proaktivna skrb, 2024, aplikacija My BMW

APLIKACIJA MY BMW.

S proaktivno skrbjo v svetu servisa BMW ni nobenih neznank. Aplikacija My BMW vas obvesti, ko je potreben servis, pa tudi o predvidenih stroških in poteku servisa. Ne glede na to, ali želite preveriti stanje zavorne tekočine ali se dogovoriti za servisni termin na spletu: aplikacija My BMW je digitalna povezava med vašim BMW in našimi storitvami.

Sprostite se. Mi bomo načrtovali servis namesto vas.

Spletna rezervacija termina.

Lažje kot kdaj prej. S spletno rezervacijo servisnega termina BMW lahko zdaj prek spletne strani ali aplikacije My BMW z nekaj kliki enostavno in kadarkoli rezervirate svoj termin v servisni delavnici, hitro in kadar vam najbolj ustreza.

PREDNOSTI

BMW PAY.

Najnovejša servisna funkcija My BMW smiselno zaokroži izkušnjo digitalnega servisa in vam ponuja vse, kar želite od sodobnega sistema spletnega plačevanja. Plačajte hitro, z največjo varnostjo in takoj prejmite potrditev. To vam omogoča, da ves čas spremljate svoje finance. Na voljo pri posameznih servisnih partnerjih BMW.

PREDNOSTI

BREZKONTAKTNI SERVISNI SPREJEM.

Ta storitev je zdaj na voljo 24 ur na dan. Svoj BMW lahko popolnoma brez stika oddate na enem od naših zunanjih terminalov. To storite tako, da se naročite pri svojem servisnem partnerju BMW po telefonu ali prek spleta in izberete brezstični sprejemni sprejem. Nekaj dni pred terminom boste prejeli povezavo, ki vam omogoča predhodno prijavo. Nato boste prejeli kodo, s katero lahko oddate avtomobilski ključ in ga znova prevzamete. Na voljo pri posameznih servisnih partnerjih BMW.

PREDNOSTI

PAMETNA VIDEOKOMUNIKACIJA.

Zahvaljujoč pametni videokomunikaciji BMW, inovativnemu sistemu dialoga prek videa, lahko enostavno opazujete naše servisne strokovnjake BMW pri delu. Medtem ko se na vašem BMW izvaja servis, boste po elektronski pošti, prek SMS ali v aplikaciji My BMW prejeli videoposnetek, ki je bil ustvarjen neposredno v delavnici. Ne glede na to, kje ste trenutno, boste lahko natančno videli, katera dodatna vzdrževalna dela in popravila so potrebna. Prejeli boste podroben stroškovni predračun za predlagano dodatno delo, o katerem se lahko pogovorite z našimi servisnimi strokovnjaki in ga odobrite z enim klikom.

POGOSTA VPRAŠANJA.

DODATNE SERVISNE STORITVE BMW.

»Sprostite se. Skrbimo za vas.« Naša zaobljuba, ki jo boste našli v vseh servisnih storitvah BMW, ki jih nenehno izboljšujemo in razvijamo za vas.