Strast slavi: z več dinamike, več čustev, več inovacij – BMW serije 3 Limuzina prinaša navdih vsakemu potovanju. Kot noben drug avtomobil pooseblja pojem športne limuzine. Zdaj v svoji sedmi generaciji, ki ima še več moči, večjo učinkovitost in več individualnosti. Za ustrezno potisno silo skrbijo močni 6-, 4- in 3-valjni motorji z najsodobnejšo tehnologijo BMW EfficientDynamics. Rezultat je limuzina z impresivno dinamiko in nizko porabo goriva – in kot vrhunec ponudbe: dva modela BMW serije 3 Limuzina* s priključnim hibridnim sistemom, ki združuje 4-valjni bencinski motor z inovativno tehnologijo BMW eDrive. Poleg tega pa inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive s poudarkom na zadnjih kolesih zagotavlja užitek v vožnji na vsaki cesti, v vsakem zavoju in vseh voznih razmerah.

* BMW 330e xDrive na voljo od 07/2020. Podatki so začasni.

BMW serije 3 Touring vas vabi, da odkrijete svet: združuje vsestranskost in inovativne tehnologije za športen in samozavesten videz. Ali družinske počitnice, izlet ob koncu tedna ali nakupovanje – noben izziv ni dovolj velik zanj. Njegovi bencinski in dizelski motorji BMW TwinPower Turbo zagotavljajo največjo zmogljivost in vozno dinamiko z znatno zmanjšano porabo goriva.

BMW 330e in 330e xDrive* kot čisto prva BMW Touring s sistemom priključnega hibridnega pogona že danes uresničujeta jutrišnje sanje in združujeta največji užitek v vožnji z bistveno zmanjšanimi emisijami CO2. To je mogoče s pionirskim konceptom električnega pogona BMW eDrive, ki navdušuje s svojo izjemno vozno dinamiko – in povsem električnim dosegom do 65 km, ki obratuje popolnoma brez emisij.

* Na voljo od 07/2020. Podatki so začasni.

BMW serije 3 Gran Turismo prepriča s svojim popolnim prepletanjem oblike in prostora, ki ga navdaja posebna estetika: eleganca kupeja, ki je obenem videti močna in dinamična – skupaj z navdušujočim občutkom prostornost. To mu daje edinstven, nezamenljiv podpis. To pa je še dodatno poudarjeno s paketom M Sport ali izvedbami BMW Lines Modern, Luxury in Sport.

BMW ActiveHybrid 3 je prva kompaktna premium športna limuzina s polnim hibridnim pogonom. Kot se spodobi za dolgo tradicijo BMW serije 3, ima BMW ActiveHybrid 3 sodoben in močen videz. In ga lahko v skladu z lastnimi željami prilagajate z izrazitimi izvedbami BMW Lines Sport, Luxury in Modern.

Bodisi iščete novo ali rabljeno vozilo BMW serije 3 – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe za financiranje ter leasing aktualnih modelov BMW serije 3. In seveda trgovca z vozili BMW za testno vožnjo.

Preberi več