Strast zmaga: z več moči, več zmogljivosti, več sloga – BMW serije 3 Limuzina navdušuje pri vsaki vožnji. Kot noben drug avtomobil uteleša koncept športne limuzine. Zdaj v svoji šesti generaciji ima še več moči, učinkovitosti in individualnosti. Za ustrezno potisno silo skrbijo močni vrstni 6-valjni bencinski motorji, 4-valjni bencinski motorji, vrstni 6-valjni dizelski motorji in 4-valjni dizelski motorji z najsodobnejšo tehnologijo BMW EfficientDynamics. Rezultat: BMW serije 3 Limuzine z impresivno dinamiko in majhno porabo. In kot višek učinkovitosti: BMW 320d EfficientDynamics Edition in BMW 330e s priključnim hibridnim pogonom, ki 4-valjni bencinski motor kombinira z inovativno tehnologijo BMW eDrive. Obenem pa inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive zagotavlja užitek v vožnji na vsaki cesti, vsakem ovinku in v vsaki vozni situaciji.

* Na voljo od 07/2019.

BMW serije 3 Touring vas vabi, da odkrijete svet: združuje vsestranskost in inovativne tehnologije za športen in samozavesten videz. Ali družinske počitnice, izlet ob koncu tedna ali nakupovanje – noben izziv ni dovolj velik zanj. Njegovi bencinski in dizelski motorji BMW TwinPower Turbo zagotavljajo največjo zmogljivost in vozno dinamiko z znatno zmanjšano porabo goriva.

BMW 330e* kot čisto prvi BMW Touring s sistemom priključnega hibridnega pogona že danes uresničuje jutrišnje sanje in združuje največji užitek v vožnji z bistveno zmanjšanimi emisijami CO2. To je mogoče s pionirskim konceptom električnega pogona BMW eDrive, ki navdušuje s svojo izjemno vozno dinamiko – in povsem električnim dosegom do 63 km, ki obratuje popolnoma brez emisij.

* Na voljo od 07/2020. Podatki so predhodni.

BMW serije 3 Gran Turismo prepriča s svojim popolnim prepletanjem oblike in prostora, ki ga navdaja posebna estetika: eleganca kupeja, ki je obenem videti močna in dinamična – skupaj z navdušujočim občutkom prostornost. To mu daje edinstven, nezamenljiv podpis. To pa je še dodatno poudarjeno s paketom M Sport ali izvedbami BMW Lines Modern, Luxury in Sport.

BMW ActiveHybrid 3 je prva kompaktna premium športna limuzina s polnim hibridnim pogonom. Kot se spodobi za dolgo tradicijo BMW serije 3, ima BMW ActiveHybrid 3 sodoben in močen videz. In ga lahko v skladu z lastnimi željami prilagajate z izrazitimi izvedbami BMW Lines Sport, Luxury in Modern.

Bodisi iščete novo ali rabljeno vozilo BMW serije 3 – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe za financiranje ter leasing aktualnih modelov BMW serije 3. In seveda trgovca z vozili BMW za testno vožnjo.

Preberi več