BMW serije 3 Limuzina

THE NEW

3

NOVI BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

330i xDrive Limuzina[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 7,8 - 7; emisije CO₂, kombinirani WLTP v g/km: 175 - 158

[1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

UŽITEK V VOŽNJI.

Novi modeli BMW serije 3 Limuzina kombinirajo dinamičen občutek vožnje in sodobno notranjost. Inovativne tehnologije in pametni asistenčni sistemi za voznika vsako vašo pot spremenijo v nepozabno izkušnjo. Zunanjost modela BMW serije 3 Limuzina je športna in elegantna. Predelave v notranjosti nudijo popolno udobje, upravljanje pa je bolj intuitivno. Odkrijte vse modelne različice novega BMW serije 3 Limuzina, njegove možnosti opreme in tehnične podatke, pa tudi številne možnosti lizinga in financiranja.

TEHNIČNI PODATKI

RAZLIČICE.

   330i xDrive Limuzina
   330i xDrive Limuzina

   Najv. moč[1]

   180 kW (245 KM)

   Navor[1]

   400 Nm

   0–100 km/h[1]

   5,7 s

   Najv. hitrost[1]

   250 km/h

   330i xDrive Limuzina[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 7,8 - 7; emisije CO₂, kombinirani WLTP v g/km: 175 - 158

   [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

   VAŠ NOVI BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

   OBLIKA

   ZUNANJA ZASNOVA.

   OBLIKA NOTRANJOSTI.

   TEHNOLOGIJE

   POVEZANI ZA VEČ UŽITKA V VOŽNJI.

   INTELIGENTNO OB VAŠI STRANI.

   Vedno na pravem voznem pasu in na varni razdalji.

   Driving Assistant Professional nudi najboljšo možno asistenco za voznika. Popoln paket za varnost in udobje med vožnjo.

   Vzvratna vožnja, poenostavljena.

   Asistent pri vzvratni vožnji vas podpira med manevriranjem v ozkih dovozih itn. Beleži do 50 metrov poti, ki ste jo prevozili vzvratno. Po potrebi bo vaš BMW samostojno vozil vzvratno po enaki poti.

   Svoje avtomobilske ključe pustite doma.

   Združljive mobilne naprave postajajo vaš BMW Digital Key. Odklenite in zaženite vaš model BMW bodisi s pametnim telefonom bodisi s pametno uro. Digitalni ključ je mogoče deliti z do pet ljudmi.

   Naenkrat lahko vidite več.

   Projektor BMW Head-Up projicira navigacijske napotke in podatke o vožnji neposredno v vaše vidno polje. Augmented View pa prikazuje informacije o vodenju do cilja prek video slike v živo na nadzornem prikazovalniku ali instrumentni plošči.

   VOZNA DINAMIKA

   ZDRUŽUJE UŽITEK V VOŽNJI IN UDOBJE.

   BMW serije 3 Limuzina, BMW Financial Services

   FINANCIRANJE IN SERVISNE STORITVE

   VAŠ NOVI BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

   Naj gre za financiranje ali lizing – vsaka naša ponudba je individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

   Vse skupaj. Enostavno pametno. BMW Financial Services

   SVETOVANJE IN SERVISNE STORITVE

   PROAKTIVNA PODPORA V NOVEM BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

   Servis, ko ga potrebujete.

   Vedno korak pred drugimi. Ne glede na to, ali gre za potrebni servisni termin ali obrabo pnevmatik: pravočasno bomo stopili v stik z vami. Dogovorite se za termin neposredno v aplikaciji My BMW. Nato pa se sprostite in nadaljujete vožnjo.

   POGOSTA VPRAŠANJA O BMW SERIJE 3 LIMUZINA.

   Poraba goriva in emisije CO₂.

   330i xDrive Limuzina[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 7,8 - 7; emisije CO₂, kombinirani WLTP v g/km:

    

   [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

   Podatki o zmogljivosti bencinskih motorjev veljajo za vozila, ki uporabljajo gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ). Podatki o porabi goriva veljajo za vozila, ki uporabljajo referenčna goriva v skladu z Uredbo EU 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) z največjim deležem etanola 10 odstotkov (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).

    

   Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.

    

   Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.

    

   Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje.

    

   Emisije iz prometa onesnažujejo zunanji zrak in  pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti  zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.