THE NEW

1

BMW M

BMW M135 xDRIVE.

BMW M135 xDrive[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,1 - 7,6; emisije CO2, v kombiniran WLTP v g/km: 184 - 173

[1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

UŽITEK V VOŽNJI.

Športni motor v kombinaciji z dinamično zasnovo in inovativnimi funkcijami v notranjosti. Odkrijte model BMW M135 xDrive M, njegove možnosti opreme in tehnične podatke, pa tudi številne možnost lizinga in financiranja.

TEHNIČNI PODATKI

RAZLIČICE.

   M135 xDrive
   M135 xDrive

   Najv. moč

   221 kW (300 KM)

   Najv. navor

   400 Nm

   0–100 km/h

   4,9 s

   Najv. hitrost

   250 km/h

   BMW M135 xDrive[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,1 - 7,6; emisije CO2, v kombiniran WLTP v g/km: 184 - 173

   [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

   Oblika in tehnični podatki zmogljivosti BMW M135

   KOMPAKTEN. BREZKOMPROMISEN. STALNI M.

   Zasnova novega BMW M135 xDrive jasno kaže, koliko moči ima. Štiri končne izpušne cevi, M-mreža hladilnika, M-ogledala in M-zadnji spojler. Nezamenljiv videz impresivno poudarja njegov zmogljiv motor z 125 kW (170 KM). Z zavorami M Sport in prilagodljivim M-podvozjem daje nov BMW M135 xDrive na cesti drzno izjavo.[1]

   VAŠ NOVI BMW M135 xDRIVE.

    Označba mesta za vsebino InfoI

    ZMOGLJIVOST

    KOT VOŽNJA Z M.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Impresivna moč in dinamičen užitek v vožnji. Izkusite zmogljiv motor in športno vozno dinamiko novega BMW M135 xDrive.

    MOČAN ZNAČAJ.

    Rdeče zavore M Sport z logotipom M tudi na zunaj kažejo iz česa so narejene. Večji koluti z notranjim hlajenjem so neverjetno zmogljivi.

    OBLIKA

    VIDETI JE KOT M.

    MOČ, KI JO VIDITE IN SLIŠITE.

    M-izpušna naprava zagotavlja bogat zvok motorja. Dvocevne zadnje izpušne cevi z dvojnim koncem na zadku vozila dajejo jasno izjavo glede dinamike novega BMW M135 xDrive.

    OBČUTI SE KOT M.

    OPTIMALNA PODPORA V VSAKEM ZAVOJU.

    M-športni sedeži zagotavljajo idealen položaj sedenja, z integriranimi oporami za glavo in osvetljenim M-logotipom.

    TEHNOLOGIJE

    INTELIGENTNE IN INOVATIVNE.

    Vaš pozorni pomočnik.

    Driving Assistant Professional vas aktivno ohranja na voznem pasu pri hitrostih do 210 km/h in na ustrezni razdalji. Po potrebi bo vaš BMW zaviral do popolnega mirovanja in nato samodejno znova speljal. Prava pomoč, zlasti v počasi premikajočem se prometu.

    Vaš BMW parkira in zapušča parkirna mesta samostojno.

    Vaš BMW samodejno najde parkirno mesto s pomočjo parkirnega asistenta Professional. Vse kar morate narediti je, da enkrat izvedete manever, ki je lahko dolg do 200 metrov. Potem bo na zahtevo vaš BMW samostojno parkiral in zapuščal parkirna mesta, medtem ko vi vse skupaj pozorno spremljate na zaslonu vašega pametnega telefona.

    Dolge luči v katerem koli trenutku.

    Vaš BMW samodejno izvzame druge udeležence v prometu iz svetlobnega snopa s funkcijo BMW Selective Beam. Ni potrebe po preklapljanju med dolgimi in kratkimi lučmi. Vendar vedno vozite na popolnoma osvetljenih ulicah.

    Naenkrat lahko vidite več.

    Projektor BMW Head-Up projicira navigacijske napotke in podatke o vožnji neposredno v vaše vidno polje. Augmented View prikazuje informacije o vodenju do cilja prek video slik v živo na nadzornem prikazovalniku.

    Več kot le ključ.

    Z BMW Digital Key Plus lahko združljive mobilne naprave uporabite kot ključ za vozilo. In ga digitalno delite z do pet ljudmi. Takoj, ko se približate svojemu BMW, samodejno odklene vrata in vam izreče dobrodošlico s svetlobnimi učinki.

    DIGITALNI POUDARKI.

    test

    IZKUŠNJA BMW
    DIGITAL

    PREMIUM EXPERIENCE NA POTI.

    En paket, veliko funkcij. Izboljšana navigacija in storitve parkiranja z informacijami o prometu v realnem času delajo vašo pot enostavnejšo. Časi čakanja bodo minili v hipu zahvaljujoč ekskluzivnemu razvedrilu v avtomobilu. Količina podatkov za vse aplikacije je seveda vključena. Nešteto možnosti za personalizacijo pomeni, da je lahko vaš BMW bolj individualen kot kadar koli prej.

    BMW Financial Services BMW M135

    FINANCIRANJE IN SERVISNE STORITVE

    VAŠ NOVI BMW M135 xDRIVE.

    Naj gre za financiranje ali lizing – vsaka naša ponudba je individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

    Vse skupaj. Enostavno pametno. BMW Financial Services

    SVETOVANJE IN SERVISNE STORITVE

    PROAKTIVNA PODPORA V NOVEM BMW M135 xDRIVE.

    Servis, ko ga potrebujete.

    Vedno korak pred drugimi. Ne glede na to, ali gre za potrebni servisni termin ali obrabo pnevmatik: pravočasno bomo stopili v stik z vami. Dogovorite se za termin neposredno v aplikaciji My BMW. Nato pa se sprostite in nadaljujete vožnjo.

    POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O BMW M135.

    DODATNE MOŽNOSTI OPREME

    MORDA VAS BO ZANIMALO TUDI ...

    Poraba goriva in emisije CO₂.

    BMW M135 xDrive[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,1 - 7,6; emisije CO2, v kombiniran WLTP v g/km: 184 - 173
    [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

    [2] Paket M Technology II bo po pričakovanjih na voljo v novembru 2024.

    [3] Logotipi, slike in blagovne znamke "Lepo je biti milijonar" pod licenco Sony Pictures Television.

    [4] Nov BMW M135 xDrive bo po pričakovanjih na voljo v BMW Individual Visualizer v novembru 2024.    Podatki o zmogljivosti bencinskih motorjev veljajo za vozila, ki uporabljajo gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ). Podatki o porabi goriva veljajo za vozila, ki uporabljajo referenčna goriva v skladu z Uredbo EU 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) z največjim deležem etanola 10 odstotkov (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).


    Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO2, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.


    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.

     

    Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije iz prometa onesnažujejo zunanji zrak in  pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti  zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.