THE NEW

1

BMW SERIJE 1.

BMW 120[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 5,7 - 5,4; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 129 - 121

[1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

UŽITEK V VOŽNJI.

Nov BMW serije 1 kombinira vznemirljivo vozno dinamiko in športno zasnovo z inovativno tehnologijo. Njegova notranjost je sodobna in enostavna. Značilne podrobnosti zasnove in digitalne funkcije ustvarjajo vizualne in funkcionalne poudarke. Športna mreža hladilnika in znova zasnovan zadek vozila dodajata nezamenljivo podobo zunanjosti. Odkrijte vse modelne različice novega BMW serije 1, njegove možnosti opreme in tehnične podatke, pa tudi številne možnosti lizinga in financiranja.

TEHNIČNI PODATKI

RAZLIČICE.

 • Modeli
  • Bencinski motor • Dizelski motor
 • M modeliBMW M
   120
   120

   Najv. moč

   125 kW (170 KM)

   Najv. navor

   280 Nm

   0–100 km/h

   7,8 s

   Najv. hitrost

   226 km/h

   BMW 120[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 5,7 - 5,4; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 129 - 121

   [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

   Sodobne tehnologije BMW serije 1

   KO KOMPAKTNI RAZRED PREVZAME VODSTVO.

   Nov BMW serije 1 je inovativen, individualen in pameten. Uživajte v še bolj bogati izkušnji zahvaljujoč sodobnim tehnologijam v notranjosti, vključno s kombinacijo velikega BMW Curved Display in projektorja BMW Head-Up. V povezavi z najnovejšim BMW Operating System 9 lahko zdaj upravljate vašo glasbo in inovacijo še bolj priročno. Zunanjost prav tako navdušuje z na novo izvedeno mrežo hladilnika BMW in izjemnim zadnjim delom, kar daje novemu BMW serije 1 vznemirljiv, nezamenljiv slog. Pametni asistenčni sistem za voznika še dodatno izboljšujejo priročnost, medtem ko zmogljiv 125 kW (170 KM) zagotavlja športno vozno izkušnjo na cesti.[1]

   VAŠ NOVI BMW SERIJE 1.

    Označba mesta za vsebino InfoI
    M SPORT DESIGN

    NOV 1

    M SPORT DESIGN

    Svoboda pred vami: nov BMW serije 1 M Sport Design je na voljo od 32.141,00€ naprej*.
    Izkusite impresivni model Design! Od neverjetnih odbijačev M Sport do športnih 18-plačnih koles iz zlitine Midnight Grey – naredite vtis na cesti.

    *Nov BMW 116 z M Sport Design bo na voljo od  32.141,00€ naprej v septembru 2024.

    OBLIKA ZUNANJOSTI.

    DRZEN VIDEZ ZA TRAJNI VTIS.

    Funkcije zasnove ob straneh in sodobne zadnje luči dajejo zadku vozila njegov dinamični videz ter poudarjajo široko pojavo novega BMW serije 1.

    0:00
    0:00 /  0:00

    ENA STREHA. ŠTEVILNE BARVNE KOMBINACIJE.

    Za bolj prilagojen in bolj športen videz. Drzen kontrast ali subtilne podrobnosti. Črna streha ustvarja drugačen učinek glede na lakiranje vašega BMW.

    NOTRANJOST

    INOVATIVNA PROSTORNOST.

    Notranjost je minimalistična in popolno razporejena. Osredotočenost je na tehnologiji kokpita, kar daje vozniku idealen pregled v katerem koli trenutku. Kombinacij BMW Curved Display in projektorja BMW Head-Up izboljšuje vozno izkušnjo z inovativnimi digitalnimi storitvami.

    VAS OBVEŠČA MED VOŽNJO. VAS ZABAVA MED PREMORI.

    BMW Digital Premium BMW serije 1

    IZKUŠNJA BMW DIGITAL
    PREMIUM EXPERIENCE NA POTI.

    En paket, veliko funkcij. Izboljšana navigacija in storitve parkiranja z informacijami o prometu v realnem času delajo vašo pot enostavnejšo. Časi čakanja bodo minili v hipu zahvaljujoč ekskluzivnemu razvedrilu v avtomobilu. Količina podatkov za vse aplikacije je seveda vključena. Nešteto možnosti za personalizacijo pomeni, da je lahko vaš BMW bolj individualen kot kadar koli prej.

    TEHNOLOGIJE

    INTELIGENTNO OB VAŠI STRANI.

    Vaš pozorni pomočnik.

    Driving Assistant Professional vas aktivno ohranja na voznem pasu pri hitrostih do 210 km/h in na ustrezni razdalji. Po potrebi bo vaš BMW zaviral do popolnega mirovanja in nato samodejno znova speljal. Prava pomoč, zlasti v počasi premikajočem se prometu.

    Vaš BMW parkira in zapušča parkirna mesta samostojno.

    Vaš BMW samodejno najde parkirno mesto s pomočjo parkirnega asistenta Professional. Vse kar morate narediti je, da enkrat izvedete manever, ki je lahko dolg do 200 metrov. Potem bo na zahtevo vaš BMW samostojno parkiral in zapuščal parkirna mesta, medtem ko vi vse skupaj pozorno spremljate na zaslonu vašega pametnega telefona.

    Dolge luči v katerem koli trenutku.

    Vaš BMW samodejno izvzame druge udeležence v prometu iz svetlobnega snopa s funkcijo BMW Selective Beam. Ni potrebe po preklapljanju med dolgimi in kratkimi lučmi. Vendar vedno vozite na popolnoma osvetljenih ulicah.

    Naenkrat lahko vidite več.

    Projektor BMW Head-Up projicira navigacijske napotke in podatke o vožnji neposredno v vaše vidno polje. Augmented View prikazuje informacije o vodenju do cilja prek video slik v živo na nadzornem prikazovalniku.

    Ni vam treba segati po avtomobilskem ključu.

    Vaš BMW vaš prepozna po vašem ključu. S komfortnim sistemom dostopa bo vaše vozilo samodejno odklenilo vrata. Sploh vam ni treba segati po vašem avtomobilskem ključu. Namesto tradicionalnega ključa lahko tudi združljiv pametni telefon uporabite kot Digital Key Plus.

    Ponudba za financiranje in lizing BMW serije 1

    FINANCIRANJE IN SERVISNE STORITVE

    VAŠ NOVI BMW SERIJE 1.

    Naj gre za financiranje ali lizing – vsaka naša ponudba je individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

    Vse skupaj. Enostavno pametno. BMW Financial Services

    SVETOVANJE IN SERVISNE STORITVE

    PROACTIVE CARE V NOVEM BMW SERIJE 1.

    Servis, ko ga potrebujete.

    Vedno korak pred drugimi. Ne glede na to, ali gre za potrebni servisni termin ali obrabo pnevmatik: pravočasno bomo stopili v stik z vami. Dogovorite se za termin neposredno v aplikaciji My BMW. Nato pa se sprostite in nadaljujete vožnjo.

    POGOSTA VPRAŠANJA O BMW SERIJE 1.

    DODATNE MOŽNOSTI OPREME

    MORDA VAS BO ZANIMALO TUDI.

    Poraba goriva in emisije CO₂.

    BMW 120[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 5,7 - 5,4; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 129 - 121

    [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

    [2] Logotipi, slike in blagovne znamke "Lepo je biti milijonar" pod licenco Sony Pictures Television.

    Podatki o zmogljivosti bencinskih motorjev veljajo za vozila, ki uporabljajo gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ). Podatki o porabi goriva veljajo za vozila, ki uporabljajo referenčna goriva v skladu z Uredbo EU 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) z največjim deležem etanola 10 odstotkov (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).

    Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.

    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.


    Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje.

    Emisije iz prometa onesnažujejo zunanji zrak in  pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti  zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.