BMW X2 M35i xDrive

SHOP THE LOOK

BMW X2 M35i xDrive

BMW X2 M35i konfigurieren

THE

X2

BMW M

BMW X2 M35i xDRIVE.

BMW X2 M35i xDrive: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,1–7,7 Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 183–174

UŽITEK V VOŽNJI.

BMW X2 M35i xDrive se ponaša z odzivnim motorjem ter natančno nastavitvijo podvozja in vzmetenja, hkrati pa ponuja izjemno zmogljivost, ki je nedvoumno vidna tudi v oblikovanju M modela. Izvedite več o cenah, tehničnih podatkih in možnostih opreme, ki so na voljo pri BMW X2 M35i xDrive, ter doživite edinstveno kombinacijo športnosti in vsakodnevne praktičnosti.

TEHNIČNI PODATKI

RAZLIČICE.

   BMW X2 M35i xDrive
   BMW X2 M35i xDrive

   Najv. moč[1]

   221 kW (300 hp) 

   Najv. navor[1]

   400 Nm

   0–100 km/h[1]

   5,4 s

   Najv. hitrost[1]

   250 km/h

    

   BMW X2 M35i xDrive: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,1–7,7 Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 183–174

   Pogled od spredaj na BMW X2 M35i xDrive v barvi Frozen Portimao pred stavbo v mestnem okolju

   M BREZ OVINKARJENJA.

   S štirimi končnimi izpušnimi cevmi, opcijskima prednjima sedežema M Sport in M posebnimi aerodinamičnimi komponentami BMW X2 M35i xDrive že na prvi pogled jasno kaže svoj status kot model BMW M. Bencinski motor M Twin Power Turbo z največjo močjo 221 kW (300 KM), prilagodljivo M podvozje in zavorni sistem M Sport visoke zmogljivosti pri BMW X2 M35i xDrive pa zagotavljajo značilen užitek v vožnji črke M.

   VAŠ NOVI BMW X2 M35i xDRIVE.

   VAŠ BMW X2 M35i xDRIVE.

    Označba mesta za vsebino InfoI

    ZMOGLJIVOST

    KOT VOŽNJA Z M.

    BREZKOMPROMISNO ZAVIRANJE.

    19-palčne zavore M Compound zagotavljajo izjemno upočasnitev tudi v mokrem vremenu. Perforirani zavorni koluti vozila so izredno odporni na visoke temperature. Siva zavorna sedla visokega sijaja z M logotipom pa vizualno izražajo visoko zmogljivost vrhunskega športnika.

    POUDARKI VOZNE DINAMIKE.

    Zmogljiv motor in športna vozna dinamika. BMW X2 M35i xDrive združuje natančne vozne lastnosti in visoko zmogljivost.

    OBLIKA

    M BREZ OVINKARJENJA.

    M ZA OČI IN UŠESA

    M izpušni sistem proizvaja brutalen zvok motorja iz štirih izpušnih cevi. V kombinaciji s paketom M Sport Pro ima sistem črne zaključke izpušnih cevi.

    POUDARKI NA ZUNANJOSTI.

    OBČUTI SE KOT M.

    UPORNIK V ALCANTARI.

    Vaš slog je popolnoma usklajen. Armaturna plošča Luxury se ponaša s prefinjeno kombinacijo oblazinjenja iz Alcantare in Veganze. Razteza se vse do vratnih oblog. M šivi modre barve pa krasijo armaturno ploščo in pragove vrat. Ali pa izberite drugo oblazinjenje. Armaturna plošča bo v tem primeru imela visokokakovosten rombast vzorec v videzu veganskega usnja Veganza.

    POUDARKI V NOTRANJOSTI.

    TEHNOLOGIJE

    INTELIGENTNE IN INOVATIVNE.

    POPOLNO INTEGRIRANO PRETAKANJE VIDEOPOSNETKOV.

    Odlična zabava med čakanjem. Čakanje v vašem BMW je zdaj manj dolgočasno z videoposnetki. Izkoristite raznovrsten izbor vsebin, odvisen od posameznega trga. BMW nenehno razvija svoje pretočne storitve. V svojem BMW se boste počutili kot doma, čeprav ste stran od doma.

    DIGITALNI POUDARKI.

    BMW X2 M35i xDrive, SUV, U10, funkcije Digital Premium

    BODITE BOLJ POVEZANI.

    Doživite paket BMW Digital Premium[1] z dodatnimi digitalnimi funkcijami – prepričajte se zdaj z brezplačno preskusno različico:

     

    • Izboljšane funkcije BMW Maps zagotavljajo dostop do prometnih informacij v realnem času (RTTI) na celotnem območju zemljevida, tudi če nimate aktivirane navigacije.
    • Dostop do avdio, razvedrilnih in novičarskih aplikacij, vključno s prenosom podatkov in stalnimi posodobitvami.
    • Dodatne funkcije prilagajanja pomagajo BMW Intelligent Personal Assistant, da se nauči vaših rutin in mu omogočajo, da prevzame manjša opravila namesto vas, če je to potrebno.

    BREZ SKRBI NA POTI.

    Vedno na pravem voznem pasu in na varni razdalji.

    Driving Assistant Professional ohranja vaše vozilo varno na svojem voznem pasu in vzdržuje varnostno razdaljo pri hitrostih do 210 km/h. Očitna prednost, predvsem v gostem prometu. V izrednih razmerah bo vaš BMW zaviral do popolnega mirovanja in nato samodejno znova speljal.

    Več kamer za lažje parkiranje.

    Parkirni asistent Plus zagotavlja obsežen pregled med parkiranjem. Dodatne kamere prikažejo tridimenzionalni pogled okolice vozila neposredno na nadzornem prikazovalniku. Tako takoj vidite, koliko manevrskega prostora imate na voljo.

    Vožnja s stalno vklopljenimi dolgimi lučmi.

    Vaš BMW izvzame druge udeležence v prometu iz svetlobnega snopa z asistentom za dolge luči brez bleščanja. Za najboljšo osvetlitev temnih cest.

    Več kot le ključ

    Z BMW Digital Key Plus lahko svoj pametni telefon uporabljate kot avtomobilski ključ in ga delite digitalno z do petimi osebami. Takoj, ko se približate svojemu BMW, samodejno odklene vrata in vam izreče dobrodošlico s svetlobno projekcijo. Prav tako prilagodi notranjost vozila vašim željam, odvisno od osebnega profila, ki ste ga izbrali.

    Poglejte več kot le cesto.

    Natančneje dosezite cilj. Projektor BMW Head-Up projicira pomembne informacije za vožnjo neposredno v vaše vidno polje. Augmented View pa prikazuje informacije o vodenju do cilja prek video slike v živo na nadzornem prikazovalniku ali instrumentni plošči.

    BMW X2 M35i xDrive, SUV, U10, možnosti financiranja in lizinga

    FINANCIRANJE IN LIZING

    BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X2 M35i xDRIVE.

    Naj gre za financiranje ali lizing – vsaka naša ponudba je individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

    SVETOVANJE IN SERVISNE STORITVE

    PROACTIVE CARE PRI BMW X2 M35i xDRIVE.

    Servis, ko ga potrebujete.

    Vedno korak pred drugimi. Ne glede na to, ali gre za potrebni servisni termin ali obrabo pnevmatik: pravočasno bomo stopili v stik z vami. Dogovorite se za termin neposredno v aplikaciji My BMW. Nato pa se sprostite in nadaljujete vožnjo.

    POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O BMW X2 M35i xDRIVE.

    Poraba goriva in emisije CO₂.

    BMW X2 M35i xDrive: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,1–7,7 Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 183–174

    [1] 
    BMW Digital Premium je plačljiva naročniška storitev, nekatere funkcije pa zahtevajo povezavo z omrežjem. BMW Digital Premium ne vključuje nakupov znotraj aplikacije.


    Podatki o zmogljivosti, porabi in emisijah CO₂ se nanašajo na vozila s standardnim menjalnikom.

    [1]Podatki o zmogljivosti bencinskih motorjev veljajo za vozila, ki uporabljajo gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ). Podatki o porabi goriva veljajo za vozila, ki uporabljajo referenčna goriva v skladu z Uredbo EU 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) z največjim deležem etanola 10 odstotkov (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).

     

    [2]Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.

    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.

    [3] Masa praznega vozila se nanaša na vozilo s standardno opremo in ne vključuje dodatne opreme. Masa praznega vozila vključuje 90 % poln rezervoar in težo voznika 75 kg. Dodatna oprema lahko vpliva na težo vozila, nosilnost in največjo hitrost, če izbrana oprema vpliva na aerodinamiko vozila.