X2 sDrive20i

SHOP THE LOOK

X2 sDrive20i

BMW X2 U10 Konfigurieren 02

BMW X2 sDrive20i: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 6,2–5,7 Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 140–128

UŽITEK V VOŽNJI.

BMW X2 je SUV, ki ponuja popolno ravnovesje razkošja, zmogljivosti in vsestranskosti. Raziščite njegovo prepoznavno obliko, ki jo zaznamujejo privlačne linije in športna navzočnost. Potopite se v notranjost, ki se ponaša z opremo visoke kakovosti, inovativno tehnologijo in ergonomskim udobjem. Odkrijte več o raznolikih modelnih različicah z bencinskimi ali dizelskimi motorji, možnostih opreme in cenah ter prilagodite BMW X2 svojemu osebnemu okusu. 

Tehnični podatki

RAZLIČICE.

   X2 sDrive20i
   X2 sDrive20i

   Najv. moč[1]

   170 kW (KM)

   Najv. navor[1]

   280 Nm

   0–100 km/h

   8,3 s

   Najv. hitrost

   213 km/h

   BMW X2 sDrive20i: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 6,2–5,7 Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 140–128

    

   [1] Sestavljena je iz pogona z motorjem z notranjim zgorevanjem (115 kW) in električnega pogona (do 14 kW).

   Zunanjost BMW X2 sDrive20i v barvi Capeyork Green v mestnem okolju pred stavbo

   ZMOGLJIVOST IN OBLIKA, KI IZSTOPATA IZ POVPREČJA.

   BMW X2 naredi vsakdanje življenje vznemirljivejše, športnejše in udobnejše, zlasti zaradi svoje ekstrovertirane oblike z dinamično silhueto kupeja. Njegova elegantna notranjost vključuje opcijsko veliko stekleno streho z električnim upravljanjem in elegantni ukrivljeni zaslon BMW. Bencinski model BMW X2 sDrive20i na cesti razvije poskočnih 125 kW (170 KM)(1) z največjo hitrostjo 213 km/h.

   VAŠ BMW X2.

   OBLIKA ZUNANJOSTI

   EKSTROVERTIRANA Z X-PRIDIHOM.

   INTELIGENTNA LED-TEHNOLOGIJA.

   Očarljivo svetle in prepoznavne: najsodobnejše LED-diode v sprednjih žarometih ter zadnjih, dnevnih in pozicijskih lučeh svetijo, ko je vozilo miruje in med vožnjo

   NOTRANJOST

   UTELEŠA VRHUNSKO UDOBJE.

   OBČUTEK, KOT DA SEDETE POD ZVEZDAMI.

   Panoramska steklena streha poskrbi, da je notranjost videti še večja. Vanjo vstopi več svetlobe in lahko uživate v odprtem vzdušju na vsakem sedežu.

   VOZNA DINAMIKA

   VEČ UŽITKA V VOŽNJI. BREZ PRAVIL.

   Trajnost BMW X2 SUV U10

   TRAJNOST.

   BMW Group se kot globalno podjetje vidi kot pomemben del družbe in prevzema odgovornost na področju trajnosti. Preberite več o načelu krožnega gospodarstva in ukrepih, ki jih izvajamo za zmanjšanje emisij CO₂ in ohranjanje virov.

   BMW VEHICLE FOOTPRINT

   PRIZADEVAMO SI ZA PREGLEDNOST

   The BMW Vehicle Footprint provides you with information along the entire life-cycle of a BMW. Based on key determining factors, it thus provides an overview of selected environmental and social impacts of your vehicle. This then allows you to make informed decisions.

   TEHNOLOGIJE

   INOVATIVNO RAZVEDRILO.

   IGRANJE IGER NA POTI.

   Naj gre za enega ali več igralcev, igre AirConsole spremenijo vaš BMW v igralno konzolo. Podrite svoj rekord ali izzovite sopotnike med čakanjem in se pomerite na ukrivljenem zaslonu BMW. Svoj pametni telefon lahko uporabite kot upravljalnik. Preprosto poskenirajte kodo QR na nadzornem prikazovalniku in začnite igrati.

   BMW X2, funkcije Digital Premium

   BODITE BOLJ POVEZANI.

   Doživite paket BMW Digital Premium[2] z dodatnimi digitalnimi funkcijam – prepričajte se zdaj z brezplačno preskusno različico:

   • Izboljšane funkcije BMW Maps zagotavljajo dostop do prometnih informacij v realnem času (RTTI) na celotnem območju zemljevida, tudi če nimate aktivirane navigacije.
   • Dostop do avdio, razvedrilnih in novičarskih aplikacij, vključno s prenosom podatkov in stalnimi posodobitvami.
   • Dodatne funkcije prilagajanja pomagajo BMW Intelligent Personal Assistant, da se nauči vaših rutin in mu omogočajo, da prevzame manjša opravila namesto vas, če je to potrebno.

   INTELIGENTNO VAM STOJIJO OB STRANI.

   Vedno na pravem voznem pasu in na varni razdalji.

   Driving Assistant Professional ohranja vaše vozilo varno na svojem voznem pasu in vzdržuje varnostno razdaljo pri hitrostih do 210 km/h. Očitna prednost, predvsem v gostem prometu. V izrednih razmerah bo vaš BMW zaviral do popolnega mirovanja in nato samodejno znova speljal.

   Več kamer za lažje parkiranje.

   Parkirni asistent Plus zagotavlja obsežen pregled med parkiranjem. Dodatne kamere prikažejo tridimenzionalni pogled okolice vozila neposredno na nadzornem prikazovalniku. Tako takoj vidite, koliko manevrskega prostora imate na voljo.

   Vožnja s stalno vklopljenimi dolgimi lučmi.

   Vaš BMW izvzame druge udeležence v prometu iz svetlobnega snopa z asistentom za dolge luči brez bleščanja. Za najboljšo osvetlitev temnih cest.

   Več kot le ključ

   Z BMW Digital Key Plus lahko svoj pametni telefon uporabljate kot avtomobilski ključ in ga delite digitalno z do petimi osebami. Takoj, ko se približate svojemu BMW, samodejno odklene vrata in vam izreče dobrodošlico s svetlobno projekcijo. Prav tako prilagodi notranjost vozila vašim željam, odvisno od osebnega profila, ki ste ga izbrali.

   Poglejte več kot le cesto.

   Natančneje dosezite cilj. Projektor BMW Head-Up projicira pomembne informacije za vožnjo neposredno v vaše vidno polje. Augmented View pa prikazuje informacije o vodenju do cilja prek video slike v živo na nadzornem prikazovalniku ali instrumentni plošči.

   BMW X2, finančne ponudbe in možnosti financiranja

   FINANCIRANJE IN LIZING

   BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X2.

   Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

   Svetovanje in servisne storitve

   PROACTIVE CARE ZA BMW X2.

   Servis, ko ga potrebujete.

   Vedno korak pred drugimi. Ne glede na to, ali gre za potrebni servisni termin ali obrabo pnevmatik: pravočasno bomo stopili v stik z vami. Dogovorite se za termin neposredno v aplikaciji My BMW. Nato pa se sprostite in nadaljujete vožnjo.

   POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O BMW X2.

   Poraba goriva in emisije CO₂.

   BMW X2 sDrive20i: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 6.2–5.7 Emisije CO₂ (kombinirane po WLTP) v g/km: 140–128

    

   [1] Sestavljena je iz pogona z motorjem z notranjim zgorevanjem (115 kW) in električnega pogona (do 14 kW).

    

   [2] BMW Digital Premium je plačljiva naročniška storitev, nekatere funkcije pa zahtevajo povezavo z omrežjem. BMW Digital Premium ne vključuje nakupov znotraj aplikacije.


   Podatki o zmogljivosti bencinskih motorjev veljajo za vozila, ki uporabljajo gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ). Podatki o porabi goriva veljajo za vozila, ki uporabljajo referenčna goriva v skladu z Uredbo EU 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) z največjim deležem etanola 10 odstotkov (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).

    

   Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.
    

   Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.