UJEMITE TRENUTEK

UJEMITE TRENUTEK

UJEMITE TRENUTEK

Pri podjetju Bayerische Motoren Werke verjamemo predvsem v eno stvar: pogum. To je lastnost, ki je globoko zakoreninjena v naši DNK in se kaže v vsem, kar počnemo. Kršimo pravila in ustvarjamo nova, delujemo neodvisno in neuklonljivo. To je drznost, da preverimo vse – in nikoli ne sprejmemo "ne" kot odgovor. To je pogum, da vedno nadaljujemo s svojo potjo in nikoli ne prenehamo z lastnim razvojem. To je razlog, zakaj znamo iti le naprej. Način, kako doseči najvišjo raven odličnosti. In da spodbujamo pionirje naše dobe, da se spopadajo z izzivi prihodnosti. Kot premium avtomobilski partner ustvarjamo edinstvene in navdihujoče trenutke na poti. Saj se tam rodi nova oblika luksuza.

Read more

NOVA OBLIKA LUKSUZA

Izvedite, kako se vedno znova razvijamo

BMW serije 7 Limuzina: sivi BMW v tričetrtinskem pogledu od spredaj, obdan z žarki svetlobe

NOVI BMW 7

NOVI BMW 7

BMW M850i xDrive v kovinskem odtenku Dravit Grey, tričetrtinski pogled od zadaj levo.

8 CONVERTIBLE

  • Izvedite več

8 CONVERTIBLE

  • Izvedite več

STREMLJENJE PO NAVDIHU

STREMLJENJE PO NAVDIHU

Progresivno, ustvarjalno, navdihujoče: to so lastnosti, katerim smo kot znamka BMW zavezani že več kot stoletje. Neodvisne in pionirske osebnosti nam služijo kot motivacija in navdih – ustvarjalna elita, katere dela in ideje ustvarjajo edinstvene trenutke in nepričakovane perspektive. Pionirji našega časa in glasovi prihodnosti, ki navdihujejo napredek tehnologije in oblikovanja. Vse obstoječe stvari naredijo zastarele, njihova vizija pa postane nova realnost.

Read more

PIONIR MED OBLIKOVALCI

PIONIR MED OBLIKOVALCI

Znani grafični oblikovalec in umetniški direktor Stefan Sagmeister se šteje med ustvarjalne pionirje. Avstrijec, rojen leta 1962 v Bregencu, živi v New Yorku, kjer vodi kreativno agencijo Sagmeister & Walsh. Od leta 1993 tam nastajajo ikonske mojstrovine v vseh svojih oblikah – od majhnih ilustracij in impresivnih instalacij ter razstav do globalnih kampanj. Njegova najbolj znana dela vključujejo vizualne identitete in značilne naslovnice za glasbenike, kot so The Rolling Stones, The Talking Heads in Lou Reed, ali Guggenheimov muzej – za katerega je med drugim prejel dva grammyja.

Read more

UMETNOST, PREMAGATI SVOJE STRAHOVE

Kdor ne pozna strahu, nima vizije in nikoli ne more zbrati poguma za nadaljnji razvoj. Zahvaljujoč temu stališču legendarni oblikovalec Stefan Sagmeister opravlja svoj posel z borbenim in navdihujočim delom. Tako preseneča z nepričakovanimi umetniškimi deli in na primer vdihuje življenje rokopisom ali preoblikuje ljudi v slikarska platna. Vedno poskuša iti po svoji poti, ustvarjati nevidne perspektive in izzivati, namesto da bi sprejemal. S svojimi ekstrovertiranimi, inovativnimi in navdušujočimi deli ustvarja nove svetove ter odpira vrata svoji neponovljivi in pogumni domišljiji.

VOZILO M8 GRAN COUPÉ CONCEPT

VOZILO M8 GRAN COUPÉ CONCEPT

KONCEPTNO VOZILO X7 IPERFORMANCE

KONCEPTNO VOZILO X7 IPERFORMANCE

NAVDIH EDINSTVENOSTI.

Doživite popolno edinstvenost z BMW Individual.

Barve in materiali BMW Individual, ki podarijo vozilu BMW M760Li xDrive takojšnjo prepoznavnost luksuza največje možne ekskluzivnosti, poudarjajo individualen izraz osebnosti. Naj vas navdušijo raznolike možnosti in odkrijte umetnost BMW Individual – navsezadnje se edinstvenost prične s praznim listom papirja.

Read more