UJEMITE TRENUTEK.

UJEMITE TRENUTEK.

UJEMITE TRENUTEK.

Pri podjetju Bayerische Motoren Werke verjamemo predvsem v eno stvar: pogum. To je lastnost, ki je globoko zakoreninjena v naši DNK in se kaže v vsem, kar počnemo. Kršimo pravila in ustvarjamo nova, delujemo neodvisno in neuklonljivo. To je drznost, da preverimo vse – in nikoli ne sprejmemo "ne" kot odgovor. To je pogum, da vedno nadaljujemo s svojo potjo in nikoli ne prenehamo z lastnim razvojem. To je razlog, zakaj znamo iti le naprej. Način, kako doseči najvišjo raven odličnosti. In da spodbujamo pionirje naše dobe, da se spopadajo z izzivi prihodnosti. Kot premium avtomobilski partner ustvarjamo edinstvene in navdihujoče trenutke na poti. Saj se tam rodi nova oblika luksuza.

NOVA OBLIKA LUKSUZA.

Izvedite, kako se vedno znova razvijamo.

VOZILO M8 GRAN COUPÉ CONCEPT.

VOZILO M8 GRAN COUPÉ CONCEPT.

KONCEPTNO VOZILO X7 IPERFORMANCE.

KONCEPTNO VOZILO X7 IPERFORMANCE.

KONCEPT BMW SERIJE 8.

  • Izvedi več

KONCEPT BMW SERIJE 8.

  • Izvedi več

VOZILO M760LI.

VOZILO M760LI.

NAVDIH EDINSTVENOSTI.

Doživite popolno edinstvenost z BMW Individual.

Barve in materiali BMW Individual, ki podarijo vozilu BMW M760Li xDrive takojšnjo prepoznavnost luksuza največje možne ekskluzivnosti, poudarjajo individualen izraz osebnosti. Naj vas navdušijo raznolike možnosti in odkrijte umetnost BMW Individual – navsezadnje se edinstvenost prične s praznim listom papirja.

MORJE EKSKLUZIVNIH MOŽNOSTI.

Tudi danes, prav tako kot v času svojega rojstva pred 25 leti, BMW Individual še vedno uporablja načelo popolnosti izdelave. Zato BMW Individual predstavlja nadvse poseben in edinstven model vozila, s katerim bo obeležil svojo 25. obletnico: BMW Individual M760Li, ki ga je navdihnil Nautor's Swan. To umetniško delo, ustvarjeno v sodelovanju s tradicionalnim finskim proizvajalcem jaht Nautor's Swan, je oda luksuzu in ekskluzivnosti. To je avtomobilska mojstrovina z izjemno pomorsko obliko, ki ustvarja edinstven preplet med cesto in oceanom, zahvaljujoč posebnim lesenim značilnostim iz tikovine – in z močnim 12-valjnim motorjem, ki lahko v vsakem trenutku ustvari nepozabno vozno doživetje.