Moški sedi v BMW in zažene BMW Remote Software Upgrade

NAJ BO VAŠ BMW VEDNO POSODOBLJEN.

Remote Software Upgrade – posodobitev programske opreme BMW.

Da bi bil vaš BMW po nakupu vedno preskrbljen z najnovejšimi podatki, lahko njegovo programsko opremo enostavno posodobite. Nadgradnje preprosto prenesite prek aplikacije My BMW ali kartice SIM, nameščene v vozilu, in jih nato namestite.

Preberi več
NAJ BO VAŠ BMW VEDNO POSODOBLJEN.Remote Software Upgrade – posodobitev programske opreme BMW.

POUDARKI REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-03.

BMW Remote Software Upgrade, Amazon Alexa Car Integration, pogled od blizu na navigacijski sistem

Zdaj se lahko veselite naslednjih funkcij in izboljšav delovanja:

 
  • BMW Maps: tradicionalno polje za vnos naslovov je nazaj!
  • Opozorilo za zapustitev voznega pasu: zdaj si zapomni vaše nastavitve.

Vse to in še veliko več vam je brezplačno na voljo po namestitvi Remote Software Upgrade. Raziščite najnovejšo posodobitev zdaj:

REMOTE SOFTWARE UPGRADE IN NJENE PREDNOSTI.

BMW Remote Software Upgrade, nastavitve, pogled od blizu na navigacijski sistem

Posodobite programsko opremo vozila varno in udobno po zraku.

Vedno opremljen z najnovejšo različico programske opreme. Dober in varen občutek je, ko veste, da je vaš BMW vedno posodobljen in da imate na krovu najnovejšo programsko opremo. In to je točno tisto, kar vam ponuja Remote Software Upgrade – največje udobje brez stresa. S posodobitvijo programske opreme vozila po zraku boste prihranili čas, hkrati pa boste brezplačno prejeli izbrane nadgradnje funkcij ali nove funkcije.

KAKO DELUJE REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Izvedite več o posodobitvi programske opreme svojega BMW z Remote Software Upgrade.

Takoj, ko je na voljo nova programska oprema za vaš BMW, boste o njej obveščeni s potisnim sporočilom v aplikaciji My BMW, seveda, če jo imate nameščeno na svojem pametnem telefonu in je povezana z vozilom, ali prek nadzornega prikazovalnika v vozilu. Ali v aplikaciji ali svojem BMW lahko nadgradnjo odprete in preverite, katere vsebine je treba posodobiti ali katere funkcije izboljšati. Remote Software Upgrade vam ponuja dva načina prenosa nove programske opreme: ali z aplikacijo My BMW ali samodejno med vožnjo neposredno prek vašega vozila. Ko je prenos uspešno zaključen, boste pozvani, da potrdite namestitev nove programske opreme, s čimer jo boste tudi zagnali. Med namestitvijo vaše vozilo ne bo vozno pribl. 20 minut. Po nadgradnji boste pred naslednjim potovanjem obveščeni o uspešni namestitvi. Če želite, lahko prikličete vsebino nadgradnje, da si jo ponovno ogledate.

Preberi več

POGOJI ZA UPORABO REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Remote Software Upgrade, BMW med vožnjo po ulici, tričetrtinski stranski pogled

Ali je vaše vozilo združljivo z Remote Software Upgrade, je odvisno od strojne opreme, nameščene v njem. Skoraj vsa vozila z operacijskim sistemom BMW različice 7 so združljiva. Če bi želeli izvedeti, ali je vaše vozilo eno od njih, lahko to preverite na naslednji način. V meniju izberite naslednje: "Moje vozilo" > "Nastavitve" > "Splošne nastavitve" > "Remote Software Upgrade"

Če možnost "Remote Software Upgrade" ni prikazana, vozilo ni združljivo za njeno uporabo.

Remote Software Upgrade je tovarniško nameščena, zakup za naknadno vgradnjo pa ni mogoč zaradi omejitev strojne opreme. V primeru, če vaše vozilo ni združljivo, vam najnovejšo programsko opremo lahko kadar koli namesti servisni partner BMW.
Pogoji za uporabo se lahko razlikujejo glede na državo, model, opremo in stanje vozila.

Remote Software Upgrade, ženska stoji pred stavbo in gleda svoj pametni telefon

REMOTE SOFTWARE UPGRADE 21-03.

Tukaj lahko najdete vse pomembne informacije in opombe ob izdaji trenutne Remote Software Upgrade 21-03 za svoj BMW.
Remote Software Upgrade, moški pred BMW gleda svoj pametni telefon

VSE REMOTE SOFTWARE UPGRADES.

Tukaj boste našli pregled skupaj z opombami ob izdaji vseh prejšnjih Remote Software Upgrades za svoj BMW.
Prednosti Remote Software Upgrade so razložene v videoposnetku

REMOTE SOFTWARE UPGRADE IN NJENE PREDNOSTI.

Posodobite programsko opremo vozila varno in udobno po zraku.

Vedno opremljen z najnovejšo različico programske opreme. Dober in varen občutek je, ko veste, da je vaš BMW vedno posodobljen in da imate na krovu najnovejšo programsko opremo. In to je točno tisto, kar vam ponuja Remote Software Upgrade – največje udobje brez stresa. Stalno posodablja programsko opremo vašega vozila. Vse, kar morate storiti, je, da prenesete nadgradnje prek aplikacije My BMW ali pa jih vozilo prenese neposredno, vi pa jih nato namestite. S tem boste prihranili čas, hkrati pa boste brezplačno prejeli izbrane nadgradnje funkcij ali nove funkcije. Informacije o vseh opravljenih prilagoditvah programske opreme si lahko ogledate na nadzornem prikazovalniku v vozilu ali v aplikaciji My BMW.

Preberi več

KAKO DELUJE REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Funkcije Remote Software Upgrade

Izvedite več o posodobitvi programske opreme svojega BMW z Remote Software Upgrade.

Takoj ko je na voljo nova programska oprema za vaš BMW, boste o njej obveščeni s potisnim sporočilom v aplikaciji My BMW – če jo imate nameščeno na svojem pametnem telefonu in je povezana z vozilom – ali prek nadzornega prikazovalnika v vozilu. V aplikaciji ali svojem BMW lahko nadgradnjo odprete in preverite, katere vsebine je treba posodobiti ali katere funkcije izboljšati. Remote Software Upgrade vam ponuja dva načina prenosa nove programske opreme: z aplikacijo My BMW ali samodejno med vožnjo neposredno prek vašega vozila. Ko je prenos uspešno končan, boste pozvani k potrditvi namestitve nove programske opreme, s čimer jo boste tudi zagnali. Med namestitvijo vaše vozilo ne bo vozno pribl. 20 minut. Po nadgradnji boste pred naslednjim potovanjem obveščeni o uspešni namestitvi. Če želite, lahko prikličete vsebino nadgradnje, da si jo ponovno ogledate.

POGOJI ZA UPORABO REMOTE SOFTWARE UPGRADE.

Združljivost vašega vozila z Remote Software Upgrade je odvisna od strojne opreme, nameščene v njem. Vozilo mora biti opremljeno z Live Cockpit, Live Cockpit Plus ali Live Cockpit Professional. Z Remote Software Upgrade so trenutno opremljeni naslednji modeli: serija 1, serija 2 Grand Coupé, serija 3, serija 3 Hybrid, serija 3 Touring, serija 4 Coupé, serija 5, serija 5 Touring, M5, serija 6 GT, serija 7, serija 8 Cabrio, serija 8 Coupé, serija 8 (M) Gran Coupé, M8, X5 (M), X6 (M), X7, Z4 in iX3.

Druga možnost je, da izvedete naslednji preizkus, s katerim boste ugotovili, ali je vaše vozilo združljivo z Remote Software Upgrade. V meniju izberite naslednje:

  • »My Car/moj avtomobil«
  • »Settings/nastavitve«
  • »General Settings/splošne nastavitve«
  • »Remote Software Upgrade«

Če možnost »Remote Software Upgrade« ni prikazana, vozilo ni združljivo z Remote Software Upgrade.

Remote Software Upgrade je tovarniško nameščena, zakup za naknadno vgradnjo pa ni mogoč zaradi omejitev strojne opreme. Če vaše vozilo ni združljivo, vam najnovejšo programsko opremo lahko kadar koli namesti servisni partner.

 

Pogoji za uporabo se lahko razlikujejo glede na državo, model, opremo in stanje vozila.

Za več podrobnosti o vsebini trenutnih in preteklih Remote Software Upgrades si oglejte opombe ob izdaji izdelka:

Preberi več

Kako povezati nov pametni telefon s starejšim modelom BMW.

Bi radi svoj novi pametni telefon povezali s starejšim modelom BMW? Sistemi pametnih telefonov, predvajalnikov glasbe in tabličnih računalnikov se neprestano razvijajo. Da bi mobilne naprave lahko kadar koli uporabljali v vozilu, posodobite svoj BMW na najnovejšo različico programske opreme. Prosimo, prenesite novo pogonsko programsko opremo pametnega telefona prek ključa USB in jo namestite v svoj BMW.

Preberi več

OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV.

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (Petuelring 130. 80809 Munich, "BMW AG") obdeluje le osebne podatke, ki jih posredujete, da lahko odgovori na vaše poizvedovaje in za namensko storitev. Po potrebi BMW AG prenese podatke, ki ste jih posredovali trgovcem z vozili BMW, na vaš lokalni trg. Več podrobnosti o obdelavi vaših osebnih podatkov s strani BMW AG je na voljo v politiki varstva podatkov (https://www.bmw.com/en/footer/legal-disclaimer.html).

Preberi več

BMW CONNECTED DRIVE: DODATNE INFORMACIJE IN POVEZAVE.

BMW ConnectedDrive Store, moški s pametnim telefonom sedi na kavču

BMW CONNECTED DRIVE STORE.

Obiščite spletno trgovino BMW ConnectedDrive in zakupite nove digitalne storitve za svoj BMW, ki jih lahko nato takoj uporabite za naslednje potovanje.
BMW ConnectedDrive, digitalne storitve, pregled, ženska s pametnim telefonom stoji pred BMW

NAZAJ NA PREGLED.

Želite odkriti več storitev in izdelkov iz BMW ConnectedDrive? Kliknite tukaj, da se vrnete na pregled.
Ženska uporablja aplikacijo My BMW iz BMW ConnectedDrive na pametnem telefonu

APLIKACIJA My BMW.

Pred potovanjem, med ali po njem: aplikacija My BMW podpira vaše mobilno vsakdanje življenje s številnimi pametnimi funkcijami.
BMW ConnectedDrive, FAQ, pogosto zastavljena vprašanja, ženska s pametnim telefonom ob oknu

FAQ.

Naš razdelek FAQ vam ponuja odgovore na pogosta vprašanja o storitvah in izdelkih BMW ConnectedDrive.
BMW Driver’s Guide, aplikacija, digitalna navodila za uporabo vozila, pametni telefon

BMW DRIVER’S GUIDE.

BMW Driver's Guide so digitalna navodila za uporabo vozila, na voljo za izbrane modele BMW – vključno s podrobnostmi in opremo vozila, slikovnim iskanjem in pojasnjevalnimi animacijami.