VAŠE PREDNOSTI.

Z roko v roki s korporativno prodajo BMW.

Pri korporativni prodaji BMW strankam vedno nudimo po meri izdelane rešitve, ki odražajo situacijo v njihovi državi. Globalna mreža prodajnih organizacij in zastopstev ustvari rešitev, ki je prilagojena vašemu podjetju z ozirom na tip vozil, financiranje in upravljanje voznega parka. Vozni park lahko vključuje vozila MINI, BMW in BMW i, odvisno od zahtev stranke.

Preberi več

PREDNOSTI KORPORATIVNE STRANKE.

Vrhunska vozila z učinkovitimi in varčnimi motorji. Motivirani zaposleni zaradi možnosti dinamične vožnje in večje učinkovitosti porabe goriva v družbi vozil BMW ali MINI. Najmodernejše tehnologije, kot so BMW EfficientDynamics, BMW ConnectedDrive, MINIMALISM in MINI Connected, ki vam pomagajo voziti bolj varno in ekonomično. In ekipa mednarodnih upravljavcev ključnih strank je vedno na voljo, da zagotovi strokovno in čezmejno podporo v več kot 150 državah po celem svetu. To so le nekatere izmed prednosti, ki se jih lahko veselite, če združite moči s korporativno prodajo BMW.

SKUPNI OBRATOVALNI STROŠKI.

Visoka preostala vrednost, varčni motorji in nizki stroški vzdrževanja: zagotovljeno z vozili iz korporativne prodaje BMW. Na primer, če izberete BMW 520d sklicujoč se na enega njegovih neposrednih tekmecev, lahko prihranite 24.000 litrov goriva na vozni park stotih vozil, kjer vsak letno v povprečju prevozi 30.000 km: odlična kombinacija ekonomičnosti, zmogljivosti in užitka v vožnji. BMW 520d nudi izredno nizko porabo goriva in vrednosti emisij, saj na 100 km porabi le 4,5 l in proizvede 119 g CO2/km. Z veseljem vam bomo svetovali glede najbolj stroškovno učinkovite izbire vozil za vaše podjetje.

  • Primer stroška 1 – BMW 116d EfficientDynamics Edition
  • Primer stroška 2 – BMW 320d EfficientDynamics Edition

SERVIS IN PODPORA.

Pri BMW Group delamo vse, kar je v naši moči, da dolgoročno izpolnjujemo potrebe in zahteve vaše organizacije. Zagotavljamo izdelke in storitve po meri vašega lokalnega trga. Imamo globalno mrežo prodajnih organizacij in zastopstev, in sestavili bomo rešitev, ki je prilagojena vašemu podjetju z ozirom na tip vozil, financiranje in upravljanje voznega parka. Naša ekipa, ki deluje po celem svetu, je vedno na voljo za pomoč. Strokovno usposobljeni svetovalci nudijo osebno svetovanje, kar zagotavlja odlične odnose in temelj za uspešno dolgoročno sodelovanje.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics predstavlja korporativno strategijo BMW Group, ki vedno sledi cilju, da združi najboljšo učinkovitost in maksimalno dinamiko. Pokriva vse ukrepe, ki so stalno usmerjeni k vedno večji učinkovitosti in dinamiki vseh vozil BMW hkrati. In vpliva na celoten koncept vozila, pogonski sklop in upravljanje energije, kamor sodijo inteligentna lahka konstrukcija, aerodinamika, BMW eDrive in motorji BMW TwinPower Turbo. Rezultat ni kompromis, ampak čisti užitek v vožnji. Zato BMW EfficientDynamics učinkovito premošča vrzel med motivacijo zaposlenega in stroškovno optimizacijo.

  • Celoten koncept vozila
  • Pogonski koncept
  • Inteligentno upravljanje energije

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – paket tehnologij poln storitev, aplikacij in asistenčnih sistemov za voznika, ki vas tesno povežejo s svetom okoli vas. Udobno se namestite in si uredite pisarno v notranjosti svojega vozila. Z BMW ConnectedDrive lahko prejemate, berete in odgovarjate na elektronsko pošto. Ali sinhronizirate svoje podatke z vozilom, kot je vaš telefonski imenik. Kaj vse se še dogaja po svetu? Vaše vozilo BMW ve, kaj vas zanima, in vam med vožnjo preko zvočnikov prebere najnovejše novice. Na astenične sisteme za voznika se lahko popolnoma zanesete pri vsaki vožnji. Zaradi njih postane vaše vozilo BMW še pametnejše in vas podpira v vsaki situaciji. Uživajte več varnosti in udobja: z BMW ConnectedDrive na svoji strani.

  • Real Time Traffic Information
  • Narek sporočila
  • Asistent pri zastoju