VAŠE PREDNOSTI.

Z roko v roki s korporativno prodajo BMW.

Pri korporativni prodaji BMW strankam vedno nudimo po meri izdelane rešitve, ki odražajo situacijo v njihovi državi. Globalna mreža prodajnih organizacij in zastopstev ustvari rešitev, ki je prilagojena vašemu podjetju z ozirom na tip vozil, financiranje in upravljanje voznega parka. Vozni park lahko vključuje vozila MINI, BMW in BMW i, odvisno od zahtev stranke.

Preberi več

PREDNOSTI KORPORATIVNE STRANKE.

Vrhunska vozila z učinkovitimi in varčnimi motorji. Motivirani zaposleni zaradi možnosti dinamične vožnje in večje učinkovitosti porabe goriva v družbi vozil BMW ali MINI. Najmodernejše tehnologije, kot so BMW EfficientDynamics, BMW ConnectedDrive, MINIMALISM in MINI Connected, ki vam pomagajo voziti bolj varno in ekonomično. In ekipa mednarodnih upravljavcev ključnih strank je vedno na voljo, da zagotovi strokovno in čezmejno podporo v več kot 150 državah po celem svetu. To so le nekatere izmed prednosti, ki se jih lahko veselite, če združite moči s korporativno prodajo BMW.

SKUPNI OBRATOVALNI STROŠKI.

Visoka preostala vrednost, varčni motorji in nizki stroški vzdrževanja: zagotovljeno z vozili iz korporativne prodaje BMW. Na primer, če izberete BMW 520d sklicujoč se na enega njegovih neposrednih tekmecev, lahko prihranite 24.000 litrov goriva na vozni park stotih vozil, kjer vsak letno v povprečju prevozi 30.000 km: odlična kombinacija ekonomičnosti, zmogljivosti in užitka v vožnji. BMW 520d nudi izredno nizko porabo goriva in vrednosti emisij, saj na 100 km porabi le 4,5 l in proizvede 119 g CO2/km. Z veseljem vam bomo svetovali glede najbolj stroškovno učinkovite izbire vozil za vaše podjetje.

 • Primer stroška 1 – BMW 116d EfficientDynamics Edition

  Vzdrževalni stroški za BMW 116d EfficientDynamics Edition znašajo do 61.000 evrov manj, kot pri primerljivih vozilih konkurenčnih proizvajalcev avtomobilov. * Te vrednosti temeljijo na podatkih EurotaxSchwacke za vozni park 100 vozil in obdobje enega leta.

 • Primer stroška 2 – BMW 320d EfficientDynamics Edition

  Zelo učinkovit je tudi BMW 320d EfficientDynamics Edition, ki vam omogoča prihranek 21.000 litrov goriva*. * Te vrednosti temeljijo na podatkih EurotaxSchwacke za vozni park 100 vozil in obdobje enega leta.

SERVIS IN PODPORA.

Pri BMW Group delamo vse, kar je v naši moči, da dolgoročno izpolnjujemo potrebe in zahteve vaše organizacije. Zagotavljamo izdelke in storitve po meri vašega lokalnega trga. Imamo globalno mrežo prodajnih organizacij in zastopstev, in sestavili bomo rešitev, ki je prilagojena vašemu podjetju z ozirom na tip vozil, financiranje in upravljanje voznega parka. Naša ekipa, ki deluje po celem svetu, je vedno na voljo za pomoč. Strokovno usposobljeni svetovalci nudijo osebno svetovanje, kar zagotavlja odlične odnose in temelj za uspešno dolgoročno sodelovanje.

BMW EFFICIENTDYNAMICS.

BMW EfficientDynamics predstavlja korporativno strategijo BMW Group, ki vedno sledi cilju, da združi najboljšo učinkovitost in maksimalno dinamiko. Pokriva vse ukrepe, ki so stalno usmerjeni k vedno večji učinkovitosti in dinamiki vseh vozil BMW hkrati. In vpliva na celoten koncept vozila, pogonski sklop in upravljanje energije, kamor sodijo inteligentna lahka konstrukcija, aerodinamika, BMW eDrive in motorji BMW TwinPower Turbo. Rezultat ni kompromis, ampak čisti užitek v vožnji. Zato BMW EfficientDynamics učinkovito premošča vrzel med motivacijo zaposlenega in stroškovno optimizacijo.

 • Celoten koncept vozila

  Inteligentna lahka konstrukcija:
  Uporaba pravih materialov na pravih mestih, odvisno od funkcije. Z inteligentno kombinacijo različnih materialov, kot so jeklo, aluminij in karbonska vlakna, ne nastane le lahka in učinkovita celotna struktura. Vsak model BMW zagotavlja visoko torzijsko togost za optimalno vozno dinamiko in užitek v vožnji.

  Aerodinamika:
  S popolnoma usklajenimi aerodinamičnimi ukrepi se doseže optimalen zračni upor. Podrobne rešitve, kot so ravna obloga spodnje strani dna vozila, Air Curtain v podaljšanem sprednjem odbijaču z odprtinami za zrak in Air Breather za sprednjimi okrovi koles, zagotavljajo pozitiven učinek na učinkovitost in porabo vozila BMW.

 • Pogonski koncept

  BMW TwinPower Turbo:
  Večkrat nagrajeni bencinski in dizelski motorji s tehnologijo BMW TwinPower Turbo spadajo med inovacije iz BMW EfficientDynamics. Združujejo najmodernejše sisteme vbrizgavanja goriva, povsem spremenljivo krmiljenje moči in inovativno tehnologijo turbopolnilnika, zaradi česar nudijo značilen navor BMW z nizko porabo.

  BMW eDrive:
  Popolnoma nova dimenzija užitka v vožnji: pogonski koncept BMW eDrive, ki vključuje elektromotor, visokonapetostno baterijo in inteligentno upravljanje energije, razvije impresivno dinamiko in je, pri vožnji v izključno električnem režimu, lokalno brez emisij. Prenovljen sinhroni elektromotor osupne z enormnim navorom, ki ostane nespremenjen od speljevanja do največje hitrosti – za trajnostno mobilnost z neustavljivo agilnostjo. BMW eDrive uteleša električna vozila in priključne hibridne modele.

  BMW BluePerformance:
  Ta tehnologija zmanjša dušikove okside (NOx), ki jih proizvajajo dizelski motorji, na minimum. Medtem ko sam proces zgorevanja ni prizadet, se ohrani visoka stopnja učinkovitosti dizelskih motorjev. Modeli BMW, ki so opremljeni z BMW BluePerformance, izpolnjujejo zahteve emisijskega standarda EU6, ki predpisuje znižanje emisij NOx.

 • Inteligentno upravljanje energije

  Način ECO PRO:
  Z aktiviranjem načina ECO PRO se vse usmeri k večji učinkovitosti. Odvisno od vašega individualnega sloga vožnje to rezultira v znižanje porabe goriva do 20 odstotkov (v skladu z interno študijo BMW o porabi goriva).

  Funkcija Auto Start Stop:
  Funkcija Auto Start Stop izkoristi prednosti kratkotrajnih postankov (npr. pred rdečo lučjo na semaforju) in začasno izklopi motor. Ko je motor izklopljen, vozilo ne porablja goriva in ne proizvaja emisij. Glede na menjalnik mora voznik le sprostiti zavoro ali pritisniti sklopko in motor se ponovno v trenutku zažene. Kratkotrajni izklop motorja v nobenem primeru ne poslabša naše varnosti ali udobja.

  Regeneracija zavorne energije:
  Kinetična energija se sprošča, kakor hitro voznik pritisne zavoro ali odvzame plin. Regeneracija zavorne energije jo nato pretvori v električno energijo in uporabi za ponovno polnjenje akumulatorja. S tem se zmanjša moč, ki jo motor potrebuje za polnjenje akumulatorja, kar vodi k nižji porabi in emisijam.

BMW CONNECTEDDRIVE.

BMW ConnectedDrive – paket tehnologij poln storitev, aplikacij in asistenčnih sistemov za voznika, ki vas tesno povežejo s svetom okoli vas. Udobno se namestite in si uredite pisarno v notranjosti svojega vozila. Z BMW ConnectedDrive lahko prejemate, berete in odgovarjate na elektronsko pošto. Ali sinhronizirate svoje podatke z vozilom, kot je vaš telefonski imenik. Kaj vse se še dogaja po svetu? Vaše vozilo BMW ve, kaj vas zanima, in vam med vožnjo preko zvočnikov prebere najnovejše novice. Na astenične sisteme za voznika se lahko popolnoma zanesete pri vsaki vožnji. Zaradi njih postane vaše vozilo BMW še pametnejše in vas podpira v vsaki situaciji. Uživajte več varnosti in udobja: z BMW ConnectedDrive na svoji strani.

 • Real Time Traffic Information

  Raje se premikajte, kot da stojite pri miru. In bodite vedno točni za naslednji sestanek. Precizne informacije o trenutni prometni situaciji: Real Time Traffic Information vas obvešča o prometnih razmerah v realnem času in z oddaljenostjo 100 m od vaše trenutne lokacije. S tem se lahko pravočasno izognete zastojem in izberete eno izmed priporočenih alternativnih poti. Vaše vozilo BMW pozna najhitrejšo pot in poskrbi, da pridete sproščeni na cilj.

 • Narek sporočila

  S funkcijo nareka elektronske pošte in sporočila vam ni potrebno umikati rok z volana. Želite poslati elektronsko pošto ali sporočilo, vendar nimate časa za postanek? Začnite govoriti in funkcija pretvarja govor v besedilo. Vse, kar morate storiti je, da pritisnete gumb pošlji.

 • Asistent pri zastoju

  Naslonite se nazaj in pustite, da vaše vozilo BMW opravi s potjo. Asistent pri zastoju vas razbremeni, ko se znajdete v monotonih situacijah na avtocesti v Evropi in ZDA. Če potujete v gostem prometu pri hitrosti do 40 km/h, vam sistem omogoča, da potujete skupaj z ostalim prometom in ostanete sproščeni, medtem ko se premikate skozi zastoj. Sistem avtomatsko vzdržuje želeno razdaljo do spredaj vozečega vozila, neodvisno uravnava vašo hitrost – celo zavira do ustavitve – in aktivno obrača volan. Vaše vozilo lahko tako ostane na svojem voznem pasu, dokler imate vsaj eno roko na volanu.