X3 xDrive20

SHOP THE LOOK

X3 xDrive20

BMW X3 20 xDrive

THE NEW

X3

Novi BMW X3 20 xDrive.

€ 570* na mesec

X3 xDrive20[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 7,6 - 6,9; emisije CO2, kombinirani WLTP v g/km: 173 - 156

[1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

* Primer izračuna finančnega leasinga velja za BMW X3 20 xDrive, cena vozila 59.800 EUR, polog prodajalcu 17.940,00 EUR, skupni znesek financiranja 41.860,00 EUR, odplačilna doba 96 mesecev, stroški obdelave 735,25 EUR so vključeni v polog, pogodbena fiksna obrestna mera 6,5%, EOM 7,20% na dan 13.6.2024, skupni znesek za plačilo znaša 72.678,24 EUR.

Informativni izračun višine mesečnega obroka za izbrano obdobje financiranja velja v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z BMW Financial Services. Finančna ponudba je neobvezujoča in BMW Financial Services si pridržuje pravico, do spremembe pogojev ali zavrnitev financiranja, brez dodatne obrazložitve. Ekskluzivna zastopnika BMW Financial Services v Sloveniji sta GB Leasing d.o.o. in GB d.d.

Različice in tehnični podatki.

   X3 xDrive20
   X3 xDrive20

   Moč[1][2]

   153 kW (208 KM)

   Navor[1][2]

   330 Nm

   0–100 km/h[1]

   7,8 s

   Najv. hitrost[1]

   215 km/h

   X3 xDrive20[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 7,6 - 6,9; emisije CO2, kombinirani WLTP v g/km: 173 - 156

   [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.
   [2] Sestavljen je iz pogona z motorjem z notranjim zgorevanjem (določena nominalna vrednost) in električnega pogona (do določene nominalne vrednosti).

   Oblikovni jezik BMW X3 SUV

   Izdelan za raziskovanje sveta.

   BMW X3 kombinira orodje, vsakdanjo prilagodljivost in edinstveno, karakteristično vozno dinamiko X. Inovativna povezljivost v avtomobilu in tehnologije asistence za voznika v BMW X3 dvigajo funkcionalnost, varnost in razvedrilni sistem na novo raven. Njegova zasnova določa standarde s poudarki, kot so znova oblikovana ledvička BMW Iconic Glow. In s svojo impresivno prostornino prtljažnika BMW X3 nudi prostor za ve, kar želite vzeti s seboj. Odkrijte vse različice modela, možnosti opreme in tehnične podatke oz. konfigurirajte BMW X3 v skladu z vašimi individualnimi zahtevami.

   Raznolik za vse, kar vam pripravlja življenje.

   BMW X3 SUV Ikona min. prostornine prtljažnika

   570 litrov minimalne prostornine prtljažnika

   BMW X3 SUV Ikona maks. prostornine prtljažnika

   1700 litrov maksimalne prostornine prtljažnika

   BMW X3 SUV Ikona skupne mase prikolice

   2400 kg skupne mase prikolice

   Vaš novi BMW X3.

    Označba mesta za vsebino InfoI

    Navdušuje z vsakega zornega kota.

    Navzven BMW X3 izžareva velikost in prisotnost. Obsežne površine in pristne konture kombinira v svoje monolitske dimenzije športnega terenca – od svojega impozantnega sprednjega dela, dolgega stranskega pogleda z impresivno medosno razdaljo, do svojega širokega zadka. Poudarki vključujejo povsem znova oblikovano zasnovo ledvičk BMW z osvetlitvijo linij kontur in dvojni svetlobni podpis sprednjih žarometov.

    Popolno ozračje za vsako pot.

    Notranjost vozila BMW X3 izžareva sodobnost, udobno ozračje. To zagotavljajo premium materiali in minimalistična splošna zasnova. Kokpit vozila vključuje najsodobnejšo tehnologijo in ultimativno udobje ob upravljanju zahvaljujoč 14,9-palčnemu BMW Curved Display, dinamični kompoziciji razsvetljave, stolpcu BMW Smart in svetilnim palicam. S trajnostno dekorativno oblogo iz recikliranega poliestra BMW X3 kombinira toploto in udobje tekstila za ustvarjanje povsem novega videza.

    Izjemen občutek prostora.

    Izjemen občutek prostora v BMW X3 sega tudi do zadka. Do trije sopotniki lahko tukaj uživajo v neverjetnem udobju zahvaljujoč podaljšanemu prostoru za noge in premium materialom.

    Digitalno. Vrhunsko.

    BMW X3 postavlja nove mejnike z najsodobnejšimi digitalnimi funkcijami. Uporabite BMW Digital Key Plus za brezstično odklepanje in zaklepanje vašega BMW s pametnim telefonom takoj, ko ste znotraj dosega. Med vožnjo lahko priročno upravljate ključne funkcije z novim inteligentnim osebnim asistentom BMW z uporabo inteligentnega glasovnega upravljanja. Med premori vožnje pa lahko uživate v razburljivem razvedrilu ali igranju iger na 14,9-palčnem BMW Curved Display zahvaljujoč izbirnemu paketu BMW Digital Premium. Ena sama aplikacija nudi dostop do skupine ponudnikov pretočnih storitev.

    Športni terenec BMW X3 Video pretočno predvajanje BMW Digital Premium

    Odlična zabava med čakanjem.

    Gledanje filmov in televizijskih serij na nadzornem prikazovalniku vašega BMW. Časi čakanja minejo kot bi trenili in zagotovljeno vam je najboljše razvedrilo z visokoločljivostnim, povsem integriranim video pretočnim predvajanjem.

    Nova generacija razvedrila v avtomobilu.

    Neomejena povezljivost. Pametna varnost.

    Več kot le ključ

    Z BMW Digital Key Plus lahko združljive mobilne naprave uporabite kot ključe za vozilo. In jih digitalno delite z do pet ljudmi. Ko se približate svojemu BMW, samodejno odklene vrata in vam izreče dobrodošlico s svetlobnimi učinki.

    Vaš pozorni pomočnik.

    Driving Assistant Professional vas aktivno ohranja na voznem pasu pri hitrostih do 210 km/h in na ustrezni razdalji. Po potrebi bo vaš BMW zaviral do popolnega mirovanja in nato samodejno znova speljal. Prava pomoč, zlasti v počasi premikajočem se prometu.

    Vaš BMW parkira sam.

    Parkirajte brez, da bi sedeli v vozilu. Parkirni asistent Professional samodejno parkira in vozi vaš BMW iz parkirnih mest. Enkrat izvedite manever na razdalji do 200 m in ga shranite.

    Pridite na vaš cilj enostavno in z jasnimi navodili.

    Augmented View vam omogoča pogled na tisto, kar se dogaja. Vašo dejansko okolico prenese na nadzorni zaslon in dodaja informacije za pomoč pri navigaciji. Puščice na videoposnetku v živo vam jasno kažejo, kje sledi vaš naslednji zavoj.

    Vozna dinamika za raziskovalce.

    Od 0 do 100 km/h v 7,8 sekundah.[1] Vendar pa se užitek v vožnji X3 xDrive20 ne konča tukaj. Zahvaljujoč močnemu pospešku in velikim rezervam vas po dosegu enega cilja naslednji že čaka, da ga odkrijete.

    Športni terenec BMW X3 Financiranje in lizing

    Vaš novi BMW X3.

    Naj gre za financiranje ali lizing – vsaka naša ponudba je individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

    Vse skupaj. Enostavno pametno. BMW Financial Services

    Proaktivna podpora v BMW X3.

    Servis, ko ga potrebujete.

    Vedno korak pred drugimi. Ne glede na to, ali gre za potrebni servisni termin ali obrabo pnevmatik: pravočasno bomo stopili v stik z vami. Dogovorite se za termin neposredno v aplikaciji My BMW. Nato pa se sprostite in nadaljujete vožnjo.

    Pogosto zastavljena vprašanja o BMW X3.

    Morda vam bo všeč.

    Poraba goriva in emisije CO₂.

    X3 xDrive20[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 7,6 - 6,9; emisije CO2, kombinirani WLTP v g/km: 173 - 156 

    [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

    Podatki o zmogljivosti bencinskih motorjev veljajo za vozila, ki uporabljajo gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ). Podatki o porabi goriva veljajo za vozila, ki uporabljajo referenčna goriva v skladu z Uredbo EU 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) z največjim deležem etanola 10 odstotkov (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).

    Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO2, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.

    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. www.bmw.si/emisije.

     

    Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije iz prometa onesnažujejo zunanji zrak in  pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti  zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.