PREDNOSTI S PRIHODNOSTJO.

Skoraj nova rabljena vozila, vključno z največjimi prednostmi.

Veliko razlogov obstaja, zakaj izbrati vozilo BMW Premium Selection.
Na primer, dober občutek. In sicer zaradi tega, ker ko obiščete trgovca z vozili BMW Premium Selection, se lahko zanesete na to, da je vaše vozilo v najboljšem stanju. In tudi po nakupu lahko izkoristite veliko ekskluzivnih storitev BMW.

Preberi več

VAŠE PREDNOSTI V PREGLEDU.

Lahko ste pomirjeni, da ste sprejeli dobro odločitev, ko ste se odločili za rabljeno vozilo BMW Premium Selection. In sicer zaradi tega, ker je vozilo že uspešno prestalo obsežne preglede, preden prejme certifikat BMW Premium Selection. Vaše vozilo BMW Premium Selection vam omogoča tudi uporabo obširne palete storitev jamstva in mobilnosti, je zagotovo staro največ 8 let in ima največ 150.000 prevoženih kilometrov.

24-MESEČNO JAMSTVO RABLJENEGA AVTOMOBILA.

Vozilo, na katerega se lahko zanesete: s svojim novim rabljenim vozilom samodejno prejmete enoletno polno jamstvo na vse mehanske in elektronske dele. To vam zagotavlja, da pri svojem vozilu s certifikatom BMW Premium Selection zelo dolgo ne boste našli ničesar – razen užitka v vožnji.

360° PREGLED VOZILA.

Vozila BMW Premium Selection so ekskluzivno na voljo pri udeležencih BMW Premium Selection. Naša skoraj nova rabljena vozila izpolnjujejo najvišje standarde, saj zanje velja, ne glede na vidne ali tehnične podrobnosti, notranjost ali zunanjost: vsako vozilo BMW Premium Selection je uspešno prestalo naš temeljit pegled vozila in 100-odstotno izpolnjuje vse natančno opredeljenje standarde izdelka.

CERTIFICIRANA ZGODOVINA VOZILA.

Ob nakupu rabljenega vozila želite vedeti prav vse: o prejšnjem lastniku, službi za podporo strankam, kakršnih koli nesrečah in popravilih. Zato ima vsako certificirano rabljeno vozilo podjetja BMW tudi celotno, certificirano zgodovino vozila.

  • Kritje ob nesreči in okvari BMW
  • Brez stroškov vzdrževanja 6 mesecev/10.000 km
  • Leasing in financiranje
  • Testna vožnja
  • Ponudbe staro za novo