Ko enkrat vidite BMW serije 1 s tremi vrati, ga ne boste mogli pozabiti. Ta navdušujoč kompaktni model označujeta živahna eleganca in športni značaj, ki je izpeljan iz njegove športne oblike. Ponudba sega od učinkovitih 3-valjnih bencinskih in dizelskih motorjev BMW TwinPower Turbo, prek temperamentnih 4-valjnih motorjev BMW TwinPower Turbo, do vrhunskega vrstnega 6-valjnega bencinskega motorja M Performance TwinPower Turbo v BMW M140i.

Ne glede na to, kateri motor izberete, dobite pogon, ki mu v kompaktnem razredu vozil ni para. K temu prispeva svoj delež tudi BMW EfficientDynamics, paket ukrepov, kot so funkcija Auto Start Stop, prikazovalnik izbire prestave in regeneracija zavorne energije.

Enaka motorizacija se uporablja tudi v BMW serije 1 s 5 vrati, ki je po zaslugi svoje ergonomske notranjosti s številnimi odlagališči in fleksibilnega prtljažnika idealen avtomobil za vsakdan. Ročni 6-stopenjski ali 8-stopenjski menjalnik Steptronic skrbi za navdušujočo agilnost. Z izvedbami opreme Urban Line, Sport Line ali paketom M Sport vaš avtomobil dobi še bolj osebno noto.

Bodisi iščete novo ali rabljeno vozilo BMW serije 1 – tukaj boste našli vse informacije, testna poročila in ponudbe za financiranje ter leasing aktualnih modelov BMW serije 1. In seveda tudi trgovca z vozili BMW za testno vožnjo.