THE NEW

5

NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

BMW 520d Touring: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 5.9 - 5.3; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 154 - 140

 

UŽIVAJTE V UDOBNI VOŽNJI. VSAK DAN.

Novi BMW serije 5 Touring ima vse potrebno, da bo vaš dan bolj udoben. 570 - 1700 prtljažnega prostora za vse, kar želite imeti s seboj, vključno s kolesi in otroškimi vozički. Tudi daljša potovanja so udobnejša. Zahvaljujoč razkošni notranjosti. Z digitalnimi poudarki, kot npr. velik zaslon BMW Curved Display. Poleg tega pa tudi športnih 145 kW (197 KM) naredi vsak vaš dan vznemirljiv. Odkrijte njegove različice modelov, možnosti opreme in tehnične podatke, pa tudi številne možnost lizinga in financiranja.

TEHNIČNI PODATKI

RAZLIČICE.

    {model.description}
    {model.description}

    Najv. moč

    {model.power} kW ({model.horsePower} KM)

    Najv. navor

    {model.systemMaxTorque} Nm

    0–100 km/h

    {model.acceleration} s

    Najv. hitrost

    {model.topSpeed} km/h

    BMW 520d Touring: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: {techdata.consumptionWltpCombined}; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: {techdata.emissionsWltpCombined}

     

     

    KONFIGURACIJA

    VAŠ NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

     Označba mesta za vsebino InfoI

     NOTRANJOST

     PROSTORNA ELEGANCA.

     Veliko prostora za vaše načrte. Shranite vaše torbe palic za golf, prtljago ali celo kolesa v prostornem prtljažniku. Praktični predeli, odprtine in kavlji poenostavljajo nalaganje.

     PRAKTIČNO, UDOBNO IN ZABAVNO.

     POPOLNO INTEGRIRANO PRETAKANJE VIDEOPOSNETKOV.

     Gledanje filmov in televizijskih serij v sproščenem vzdušju na nadzornem prikazovalniku vašega BMW. Videoposnetki visoke ločljivosti skrajšajo čas čakanja in ponujajo najboljšo zabavo[1].

     OBLIKA ZUNANJOSTI.

     SUPERLATIVI IZ VSAKEGA KOTA.

     Trajnost BMW 520d Touring

     TRAJNOST.

     Kot globalno podjetje BMW Group samega sebe vidi kot pomemben del družbe in prevzema odgovornost glede trajnosti. Izvedite več o načelu krožnega gospodarstva in ukrepih, ki jih izvajamo za zmanjšanje CO₂ ter varčevanje z viri.

     VOZNA DINAMIKA

     NOVA DIMENZIJA UŽITKA V VOŽNJI.

     Udoben, športen in prostoren: novi BMW serije 5 Touring je vaš najboljši spremljevalec na dolgih potovanjih.

     TEHNOLOGIJE

     INTELIGENTNO VAM STOJIJO OB STRANI.

     Financiranje in lizing BMW serije 5 Touring

     FINANCIRANJE IN SERVISNE STORITVE

     BMW FINANCIAL SERVICES ZA NOVI BMW SERIJE 5 TOURING.

     Naj gre za financiranje ali lizing – vsaka naša ponudba je individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

     PROAKTIVNA PODPORA V NOVEM BMW SERIJE 5 TOURING.

     POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O NOVEM BMW SERIJE 5 TOURING.

     Poraba goriva in emisije CO₂.

     BMW 520d Touring: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 5.9 - 5.3; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 154 - 140

      

      [1] Prikazane storitve in funkcije morda niso na voljo na vseh trgih in v vseh jezikih ter lahko zahtevajo ločene naročnine

      

     Podatki o zmogljivosti bencinskih motorjev veljajo za vozila, ki uporabljajo gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ). Podatki o porabi goriva veljajo za vozila, ki uporabljajo referenčna goriva v skladu z Uredbo EU 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) z največjim deležem etanola 10 odstotkov (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).

      

     Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.