BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, Sophisto Grey, sedemosminski pogled od spredaj med vožnjo na obrobju mesta
520i Touring
Shop The Look
Cena61.550,00
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid

THE 5

BMW SERIJE 5 TOURING.

Cena61.550,00
Tip gorivaBencinDizelPriključni hibrid
THE 5BMW SERIJE 5 TOURING.

Mojster svojega razreda: BMW serije 5 Touring združuje izjemno funkcionalnost in udobje na dolge razdalje potovalnika BMW z ikoničnim videzom in dinamiko modelov BMW serije 5. Zunanjost je videti bolj samozavestna in sodobna kot kdajkoli prej, predvsem zaradi dolge medosne razdalje, jasnih površin in posebnih oblikovnih poudarkov. Elegantna in izjemno vsestranska notranjost ponuja velikodušne možnosti odlagališč, predvsem zahvaljujoč prilagodljivemu prtljažnemu prostoru. V kombinaciji z impresivno vozno dinamiko in inovativnimi tehnologijami BMW serije 5 Touring postavlja nove standarde udobja in prilagodljivosti.

IZBERITE SVOJ VIDEZ ZA BMW SERIJE 5 TOURING.

520d Touring

ESSENCE

530e Touring

BALANCE

530d xDrive Touring

SIGNATURE

OBLIKA BMW SERIJE 5 TOURING.

BMW serije 5 Touring postavlja nove standarde v funkcionalnem športnem slogu. Dolga medosna razdalja in raztegnjen pokrov motorja poudarjata njegovo avtoriteto, medtem ko natančni obrisi in zadržane površine ustvarjajo sodoben videz. Ledvička BMW in laserske luči BMW dajejo sprednji strani še posebej dinamičen in inovativen značaj. Žarometa sta brezhibno povezana z ledvičko, kar dodatno poudarja široko držo vozila. Posledično tako dobimo celotno sliko športne elegance in posebne navzočnosti, ki se nadaljuje vse do zaključkov izpušnih cevi proste oblike.

Preberi več

PRIKLJUČNI HIBRIDNI MODELI BMW SERIJE 5 TOURING.

Vozni park BMW PHEV med vožnjo

VRHUNCI BMW SERIJE 5 TOURING PRIKLJUČNI HIBRID MODELOV

Odkrijte prednosti in tehnične poudarke BMW 520e, BMW 530e in BMW 530e xDrive Touring z inovativnim hibridnim pogonom.

Najboljše iz obeh svetov: s priključnimi hibridnimi modeli BMW serije 5 Touring, kot so BMW 520e**, BMW 530e** in BMW 530e xDrive**, boste doživeli trajnostno mobilnost in učinkovito vozno dinamiko. Raziščite številne prednosti teh inovativnih hibridnih vozil BMW in izvedite več o pogonskem konceptu, vozni dinamiki, programu BMW Charging in praktičnih digitalnih storitvah iz BMW ConnectedDrive.
BMW serije 5 Touring, G31, 2021, LCI, priključni hibrid BMW, pogled od spredaj med polnjenjem z manekenko
BMW serije 5 Touring, G31, 2021, LCI, priključni hibrid BMW, tričetrtinski stranski pogled med polnjenjem z manekenko

Priključna hibridna tehnologija BMW serije 5 Touring.

Dva agregata v popolni harmoniji: priključni hibridi serije 5 Touring, kot so BMW 520e**, BMW 530e** in BMW 530e xDrive**, združujejo tehnologijo električnega pogona BMW eDrive z zmogljivim motorjem z notranjim zgorevanjem BMW. Obe pogonski enoti skupaj zagotovita izkušnjo vožnje, ki povezuje največjo učinkovitost z vrhunskim užitkom v vožnji, odvisno od načina vožnje pa je to mogoče ali lokalno brez emisij in skoraj popolnoma neslišno ali z vznemirljivim odmerkom navora in zadostno zalogo goriva tudi za daljša potovanja. Pri BMW 530e xDrive** Touring sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, ki je edinstven za priključne hibride v tem segmentu, pomeni dodatno zagotovilo za najboljšo dinamiko in brezhiben oprijem. Tako imenovana rekuperacija, kjer se kinetična energija med zaviranjem pretvori v električno energijo in shranjuje v visokonapetostno baterijo, pa še nadalje zagotavlja dragocen prispevek k učinkoviti vožnji.
Več o BMW pogonu priključnih hibridov
BMW serije 5 Touring, G31, 2021, LCI, priključni hibrid BMW, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo po cesti

Načini vožnje priključnih hibridnih modelov BMW serije 5 Touring.

Z električnim pogonom brez emisij na poti v službo ali zelo dinamično in z zadostnim dosegom na izlet ob koncu tedna – s priključnimi hibridnimi modeli BMW serije 5 Touring, kot so BMW 520e**, BMW 530e** in BMW 530e xDrive**, imate odprte vse možnosti. Izkoristite prednosti inteligentnih načinov vožnje, ki zagotavljajo optimalno prepletanje motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja za vsako situacijo ter se prepustite navdušenju nad tehnologijo prihodnosti in edinstveno izkušnjo vožnje.
Več o inteligentnih načinih vožnje
BMW serije 5 Touring, G31, 2021, LCI, priključni hibrid BMW, stranski pogled med polnjenjem z manekenko

Polnjenje priključnih hibridnih modelov BMW serije 5 Touring.

Ne glede na to, ali ste doma ali na cesti: BMW Charging vam ponuja prilagojene rešitve za polnjenje vašega BMW serije 5 Touring s hibridnim pogonom. Poleg standardnega polnilnega kabla (način 2) za domače vtičnice, ki je priložen kot običajna funkcija, vam BMW Wallbox ponuja izjemno priročno, varno in hitro polnjenje. Smart Wallbox našega partnerja ponuja več dodatnih storitev za inteligentno polnjenje. Storitev montaže zagotavlja enostavno in pravilno montažo stenskih omar. Prilagodljivi hitri polnilnik je na voljo za največjo prilagodljivost med polnjenjem doma in vam omogoča polnjenje vašega vtičnega hibrida BMW iz vsake domače ali industrijske vtičnice z uporabo različnih adapterjev. Poleg standardnega polnilnega kabla (način 2) načrt dobave vtičnih hibridov BMW serije 5 Touring vključuje tudi polnilni kabel (način 3) za javno polnjenje ter polnilno kartico BMW, ki vam ponuja privlačne pogoje za javno zaračunavanje*. Čas polnjenja (0–100 %) modelov BMW serije 5 Touring BMW 520e**, BMW 530e** in BMW 530e xDrive** je približno 3,6 ure pri zmogljivosti polnjenja 3,7 kWh (BMW Wallbox, prilagodljiv hitri polnilnik, javne polnilne postaje) in pribl. 6,0 ur pri polnilni zmogljivosti 2,3 kWh (domača vtičnica). * tržno specifična ponudba
Več o BMW Charging
BMW serije 5 Touring, G31, 2021, LCI, priključni hibrid BMW, navigacijski sistem, pogled od blizu

Digitalne storitve za priključne hibridne modele BMW serije 5 Touring.

Čim bolj izkoristite vsak meter svojega potovanja. BMW vam ponuja inovativne digitalne storitve, zaradi katerih bo vsakdanje življenje z BMW 520e**, BMW 530e** ali BMW 530e xDrive** Touring še lažje in udobnejše. BMW Connected Charging vas zanesljivo usmerja do najbližjih polnilnih postaj na poti in vas oskrbi z dodatnimi podrobnimi informacijami o tem, katera polnilna postaja je prosta, kakšni stroški bodo nastali in kje v neposredni bližini lahko čim bolje izkoristite čas, medtem ko se vozilo polni. Z uporabo aplikacije My BMW si zagotovite popolno preglednost nad napolnjenostjo in zadnjimi cikli polnjenja. Potisno obvestilo boste na primer prejeli v trenutku, ko bo vaše vozilo popolnoma napolnjeno. Druge digitalne storitve, kot je BMW Intelligent Personal Assistant ali integracija pametnih telefonov, pa še nadalje olajšajo vašo vsakodnevno mobilnost za najbolj sproščen užitek v vožnji z BMW serije 5 Touring s priključnim hibridnim pogonom.

OBLIKA IN FUNKCIONALNOST BMW SERIJE 5 TOURING.

Panoramska steklena streha pri BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, notranjost

Panoramska steklena streha.

Ko je panoramska steklena streha odprta, zagotavlja veliko svežega zraka. Zaprta pa pričara svetlo in s svetlobo preplavljeno vzdušje v notranjosti. Odpira in zapira se popolnoma samodejno s pritiskom gumba ali avtomobilskim ključem. Opremljena je z drsno in dvižno funkcijo, električnim senčnim rolojem in protivetrno zaščito.
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, vlečna kljuka, pogled od blizu

Vlečna kljuka.

Vlečna kljuka z električno nastavljivo vlečno kroglo je dovoljena za težka bremena do 2.000 kg. Da bi stabiliziral prikolico, nadzor stabilnosti prikolice samodejno zavira vlečno vozilo, če se začne prikolica zibati. Elektronsko nastavljiva vlečna krogla ni vidna, ko je pospravljena pod podaljšanim zadnjim odbijačem.
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, prtljažni paket

Prtljažni paket.

Prtljažni paket poveča funkcionalnost prtljažnega prostora s skoraj popolnoma spremenljivo prilagoditvijo nagiba naslonjala, vključno s položajem za tovor, pritrdilnimi letvami levo in desno z dvema premičnima pritrdilnima zankama, dvema napenjalnima trakovoma s plastičnim okvirjem na desni strani oblog, pa tudi z večnamensko kljuko.

TEHNOLOGIJE V BMW SERIJE 5 TOURING.

BMW serije 5 Touring vam je vedno na uslugo. Najsodobnejši sistemi za pomoč vozniku in funkcije povezljivosti zagotavljajo najvišjo raven varnosti in udobja, medtem ko inovativne poslovne in razvedrilne funkcije navdušujejo in obveščajo. Zahvaljujoč pametnim digitalnim storitvam pa ostanete brezhibno povezani na svoji poti – za brezskrbno in sproščeno mobilnost.
BMW serije 5 Touring, LCI, G31, BMW Live Cockpit Professional, 12,3-palčni osrednji informacijski zaslon, kokpit, pogled od blizu
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, Driving Assistant Professional, notranjost, kokpit

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg funkcij sistema Driving Assistant vključuje še asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami, asistenta za zaustavitev v sili in asistenta za ohranjanje voznega pasu z aktivno zaščito pred bočnim trkom.
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, asistent pri vzvratni vožnji, notranjost, kokpit

Asistent pri vzvratni vožnji.

Asistent pri vzvratni vožnji si zapomni zadnjih 50 m prevožene poti naprej do hitrosti 35 km/h, da lahko, če je potrebno, ponovi isto pot tudi vzvratno. Ni vam treba sukati volana, zato se lahko osredotočite na spremljanje okolice vozila.
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, laserske luči BMW, bližnji pogled od spredaj

Laserske luči BMW.

V načinu laserske dolge luči imajo laserske luči BMW domet do 650 m, kar je skoraj dvakrat dlje od običajnih žarometov. Boljša vidljivost v temi znatno poveča varnost. Modri poudarki in napis "BMW Laser" v žarometu pa poudarjajo tehnološke standarde in športnost vozila.
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, BMW Live Cockpit Professional, notranjost, kokpit

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional z navigacijsko funkcijo vključuje visokokakovostno zaslonsko omrežje, sestavljeno iz 10,25-palčnega nadzornega zaslona visoke ločljivosti, ki ga je mogoče upravljati na dotik, in popolnoma digitalnega 12,3-palčnega zaslona instrumentov. Operacijski sistem BMW 7 lahko upravljate tudi prek krmilnika na dotik iDrive*.

*Za ta model vozila trenutno ni mogoče ponuditi funkcije na dotik za krmilnik iDrive.

BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, BMW Intelligent Personal Assistant, notranjost, kokpit

BMW Intelligent Personal Assistant.

Ali ne bi bilo čudovito, če bi bil BMW tudi vaš osebni avtomobilski strokovnjak? Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se še bolje seznanite s svojim BMW.
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, Remote Software Upgrade, notranjost, kokpit

Remote Software Upgrade.

Digitalne komponente vašega BMW so posodobljene z Remote Software Upgrade. Nadgradnjo prenesite prek aplikacije My BMW ali neposredno v vozilu z vgrajeno kartico SIM. Ko bo nadgradnja nameščena, lahko aktivirate tudi druge koristne funkcije v svojem BMW.

Integracija pametnih telefonov v BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, notranjost, kokpit

INTEGRACIJA PAMETNIH TELEFONOV.

Zakaj v svojem BMW ne bi uporabljali funkcij pametnega telefona, če pa ga lahko uporabljate kot običajno? Z integracijo pametnih telefonov vaše vozilo podpira Apple CarPlay in Android Auto s pomočjo brezžične povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom. To vam omogoča udobno uporabo znanih funkcij in različnih aplikacij v vozilu.
BMW serije 5 Touring G31 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key spremeni vaš združljivi pametni telefon* v čisto pravi avtomobilski ključ. Da bi odklenili vrata, preprosto pridržite pametni telefon poleg kljuke na vratih. Preden zaženete BMW, pa ga odložite v predal za pametni telefon. Poleg tega lahko digitalni ključ pošljete največ petim osebam in na primer tudi omejite največjo hitrost – odlična funkcija za voznike začetnike.

* BMW Digital Key je združljiv samo z izbranimi pametnimi telefoni. Seznam združljivih pametnih telefonov boste našli na bmw.com/digitalkey. Za uporabo BMW Digital Key je potrebna opcija Teleservices.

VOZNA DINAMIKA BMW SERIJE 5 TOURING.

Tehnologije pogonskega sklopa in podvozja na kratko.

Vsi upravljalni elementi so nastavljeni na užitek v vožnji. Od posebno varčnega 4-valjnega dizelskega motorja do obratovanja pri visoki vrtilni frekvenci in impresivnega navora 6-valjnega bencinskega motorja. BMW serije 5 Touring se izkaže z atletsko zmogljivostjo na vsakem potovanju. S popolnoma uglašenimi tehnologijami pogona in podvozja, kot so prilagodljivo podvozje, integralno aktivno krmiljenje ali inteligentni sistem štirikolesnega pogona xDrive, sta vedno zagotovljena optimalni oprijem in največji užitek v vožnji.
Blaga hibridna tehnologija v BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, podvozje

Blaga hibridna tehnologija.

Blaga hibridna tehnologija služi za rekuperacijo kinetične energije med zaviranjem in podpira motor z notranjim zgorevanjem med pospeševanjem. To znatno zmanjša porabo goriva in emisije, hkrati pa vam daje dinamično prednost. Blaga hibridna tehnologija pa omogoča tudi veliko hitrejšo in veliko bolj udobno funkcijo Auto Start Stop.
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, prilagodljivo podvozje, pogled od blizu na gumb Start/Stop

Prilagodljivo podvozje.

Prilagodljivo podvozje omogoča odlično prilagoditev karakteristik blažilnikov, da ustrezajo vsem voznim razmeram, kar izboljšuje udobje in dinamiko vožnje. Poleg standardne nastavitve COMFORT za večje vozno udobje lahko za športno nastavitev blažilnikov izberete tudi program SPORT.
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, integralno aktivno krmiljenje, tričetrtinski pogled od spredaj med vožnjo

Integralno aktivno krmiljenje.

Integralno aktivno krmiljenje združuje podporo, ki se spreminja glede na kot krmiljenja na sprednji premi, in zadnji kolesi, ki prav tako prispevata h krmiljenju. Pri nižjih hitrostih zagotavlja izpopolnjeno manevriranje in okretnost, s tem da se zadnji kolesni par obrača v nasprotni smeri kot sprednji. Od hitrosti pribl. 60 do 80 km/h pa se zadnji kolesni par obrača v isti smeri kot sprednji, kar izboljša stabilnost vožnje in udobje.
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, BMW xDrive, značka

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo razporeja pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za dodatni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh razmerah na cesti. Za še boljšo okretnost pa na primer elektronsko nadzorovana porazdelitev moči izravna prekrmiljenje ali podkrmiljenje v ovinkih.

MODELI BMW SERIJE 5 TOURING.

BMW serije 5 Touring.

 • 18-palčna lita alu platišča Double-spoke 844; ostala platišča na voljo
 • BMW Individual zunanja linija z zaključki satenastega aluminija
 • Športni sedeži v Dakota usnju v Ivory beli, ekskluzivni šivi/kontrastni usnjeni zaključki; na voljo drugi stili oblazinjenja,
 • Samodejna klimatska naprava
 • Ambientalna osvetlitev
BMW serije 5 Touring 530i, G31, 2020, oprema Basic, Sophisto Grey

Luxury Line.

 • 18-palčna M lita alu platišča W-spoke 632 v Reflex Silver barvi
 • Obloge pragov vrat iz aluminija z napisom Luxury line
 • Sedeži v usnju Dakota z specifičnim linijskim šivom in usnjenimi zaključki
 • Instrumentna plošča v črni barvi Sensatec
 • Notranje obloge v finem lesu Fineline Ridge osvetljenem v Pearl Chrome zaključki
BMW serije 5 Touring 530i, G31, 2020, Luxury Line, Mineral White

M Sport paket.

 • 18-palčna M lita alu platišča Double-spoke 662 M
 • M aerodinamični paket s sprednjim predpasnikom, stranskimi pragovi in zadnjim predpasnikom z vstavkom difuzorja v barvi kovinska Dark Shadow
 • M športno vzmetenje
 • Športni sedeži za voznika in sovoznika v kombinaciji tkanina/Alcantra v ekskluzivnem M videzu
 • M notranji okrasni elementi v Aluminium Rhombicle Smoke Grey barvi s poudarjenimi obrobami v Pearl Chrome barvi
BMW serije 5 Touring 530e, G31, 2020, paket M Sport, kovinska barva Tansanite Blue II, tričetrtinski pogled od spredaj
 • BMW serije 5 Touring.
 • Luxury Line.
 • M Sport paket.

ORIGINALNI BMW DODATKI IN BMW M PERFORMENCE DELI ZA BMW SERIJE 5 TOURING.

Dober in domač občutek.

Vsi vozniki BMW so deležni užitka v vožnji že v okviru standardne konfiguracije. Originalna dodatna oprema BMW obstaja zaradi posebnih želja. Ponujamo vam bogat izbor posameznih dodatkov in pripomočkov, ki so popolnoma prilagojeni vašemu BMW serije 5 Touring v smislu kakovosti, oblikovanja in delovanja ter vam nudijo najboljšo možno dodano vrednost – karkoli že imate v mislih.
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, univerzalno držalo BMW za tablice z zaščitnim etuijem BMW, sistem Travel & Comfort

Univerzalno držalo BMW za tablice z zaščitnim etuijem BMW.

Univerzalno držalo, ki je nastavljivo po velikosti, je pritrjeno na ločeno razpoložljiv osnovni nosilec ali sistem Travel & Comfort iz nabora dodatne opreme. Nudi varno oporo za široko paleto tabličnih računalnikov Apple ali Samsung z zaščitnim etuijem BMW velikosti od 7 do 11 palcev. Možno pa ga je tudi zasukati za 360 stopinj in zakleniti v poljubnem položaju.
Na produkt
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, preproga za prtljažnik BMW

Preproga za prtljažnik BMW.

Trpežna, nedrseča, vodoodporna preproga z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh in z obliko po meri ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. Zasnovana je v črni barvi z vložkom iz nerjavnega jekla in se odlično dopolnjuje z notranjostjo.
Na produkt
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, LED-projektorji na vratih BMW

LED-projektorji na vratih BMW

Novi LED-projektorji na vratih BMW z izboljšano kakovostjo projekcije in nadpovprečno življenjsko dobo poskrbijo, da je vstop in izstop iz vozila edinstveno doživetje. Samodejno se aktivirajo, takoj ko odprete vrata, in osvetlijo območje vstopa na povsem individualni način s projiciranjem slike na tla ob vozilu. Voznik lahko osebno izbere sliko, ki se projicira s pomočjo izmenljivih diapozitivov in izbira med logotipom BMW in logotipom BMW M.
Na produkt
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance

Karbonski pokrov zunanjega ogledala M Performance.

Izrazita pokrova zunanjih ogledal M Performance prefinjene ročne izdelave iz karbonskih vlaken poudarjata visokotehnološko poreklo vozila. Dinamična oblika pa zagotavlja privlačen premijski videz in dodaja individualen športni pridih.
Na produkt
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, 20-palčna M Performance kovana platišča Multi-spoke 732 M dvobarvna

20-palčna M Performance kovana platišča Multi-spoke 732 M dvobarvna.

Zelo kakovostna 20-palčna M Performance kovana lita alu. platišča Multi-spoke 732 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Night Gold, hkrati pa so stružena in rezkana do visokega sijaja in imajo barvni M logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 20 s pnevmatikami 245/35 R20 95Y XL RSC spredaj in velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/30 R20 97Y XL RSC zadaj.
Na produkt
BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, volan M Performance

Volan M Performance.

Prepričljivi argumenti pri roki: zahvaljujoč površini oprijema, prevlečeni iz Alcantare, je volan M Performance še posebej prijeten in čvrst na otip – za neposrednejši občutek krmiljenja. Njegovi izraziti obrisi in sredinska oznaka iz rdečega usnja pa nadalje krepijo individualni videz motošporta.
Na produkt

TEHNIČNI PODATKI ZA BMW SERIJE 5 TOURING.

BMW 530e Touring.

Najv. moč sistema v kW (KM):

2.550

Pospešek 0 – 100 km/h v s:

6,1

Kombinirana poraba goriva v l/100 km:

22,3 - 24,7

Kombinirane emisije CO₂ v g/km:

35 – 43

BMW 530e Touring, G31, LCI, kovinska barva Sophisto Grey, med vožnjo v mestnem prometu

CENE, FINANCIRANJE IN LIZING ZA BMW SERIJE 5 TOURING.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 5 TOURING.

BMW serije 5 Touring, G31, osvežitev 2020, ženska pred parkiranim vozilom, kovinska barva Sophisto Grey Brilliant Effect, sedemosminski stranski pogled

Pridite do cilja čim hitreje in prilagodljivo s finančnimi produkti po meri iz BMW Financial Services. Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam. Izvedite več o privlačnih rešitvah financiranja ali ustrezni ponudbi lizinga za BMW serije 5 Touring.

STORITVE BMW.

SERVIS IN ASISTENCA ZA BMW SERIJE 5 TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Vsestransko in brezskrbno potovanje za električna vozila: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in možnost udobnega načrtovanja. Sami izberite trajanje ali 4 ali 6 let – ali pa 3 leta, če imate sklenjen lizing. Vsebina servisnega paketa:
 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine
Izvedite več o BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Z inovativnimi Teleservices iz BMW ConnectedDrive vam BMW pomaga, da ohranite trezno glavo: ko je vzdrževanje potrebno ali v primeru okvare, vašem prednostnem servisnem partnerju BMW posredujejo vse ustrezne podatke o vozilu. Servisni partner bo nato stopil z vami v stik, da se dogovorite za termin. Lahko se zanesete na hitro in preprosto storitev, zato vam ni treba razmišljati o vsem. Edina zahteva je, da ste registrirali svoje vozilo na spletnem portalu BMW ConnectedDrive in izbrali servisnega partnerja. Odkrijte, kako lahko storitev BMW Teleservices prinese več udobja v vaše življenje.
Izvedite več o BMW Teleservices
Pomoč na cesti BMW

Pomoč na cesti BMW

Brezplačna pomoč na cesti BMW je na voljo vsem voznikom BMW 24 ur na dan vse dni v letu. Le en klic, in naši strokovnjaki vam bodo na voljo, bodisi po telefonu bodisi na samem kraju, če je potrebno.
Izvedite več o BMW Roadside Assistance
Zaposleni pri BMW svetuje stranki

ŽELITE OSEBNO SVETOVANJE?

Če imate kakršna koli vprašanja, potrebujete dodatne informacije ali želite posebne ponudbe za BMW serije 5 Touring, se obrnite na trgovca z vozili BMW v svoji bližini. Naše strokovno servisno osebje BMW vam bo z veseljem svetovalo po telefonu ali neposredno na kraju samem.

PORABA GORIVA IN EMISIJE CO₂.

BMW 530e Touring**:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 1,5 – 1,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirano): 35 – 43


Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO2, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023.


Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.


Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na www.bmw.si/emisije.


** Pri temperaturah pod 0 stopinj Celzija izključno električni način vožnje tega priključnega hibrida ne bo na voljo, dokler se baterija po nekaj kilometrih vožnje ne segreje do obratovalne temperature.

Preberi več

Poraba goriva in emisije CO₂.

 • BMW 530e Touring:
  Poraba goriva v l/100 km (kombinirano): 1,5-1,9
  Emisije CO2 v g/km (kombinirano): 35-43

  Uradni podatki za porabo goriva, emisije CO2, porabo električne energije in električni doseg so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in v skladu z Uredbo (EU) 715/2007 s spremembami. Številke WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru razponov. Za vozila, ki so bila na novo homologirana od, 01.01.2021, veljajo uradne specifikacije samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih metodah NEDC in WLTP najdete na www.bmw.si/emisije.

  ** Pri temperaturah pod 0 stopinj Celzija povsem električni način vožnje tega priključnega hibrida ne bo na voljo, dokler se baterija po nekaj kilometrih prevoza vozila ne segreje na delovno stanje.