THE NEW

M2

BMW M

MODELI BMW SERIJE 2 COUPÉ M.

BMW M2 Coupé[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 9,8 - 9,6; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 222 - 218

[1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

Užitek v vožnji.

Nov BMW M2 Coupé ima tako športno kot individualno zasnovo zahvaljujoč svojemu širokemu razponu novih zaključnih premazov. Njegov močan motor in natančna šasija ter nastavitev vzmetenja poudarjajo njegov pedigre motoršporta. Odkrijte vse modelne različice novega BMW M2 Coupé, njegove možnosti opreme in tehnične podatke, pa tudi številne možnosti lizinga in financiranja.

Različice.

   M2 Coupe
   M2 Coupe

   Najv. moč

   353 kW (480 KM) 

   Najv. navor

   550 Nm

   0–100 km/h

   4,2 s

   Najv. hitrost

   250 km/h

   BMW M2 Coupé[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 9,8 - 9,6; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km:222 - 218

   [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

   Novi modeli BMW M2 Coupé.

   M2 Coupe
   M240i xDrive Coupe
    • BMW M2 Coupé.

    • Od € 78.249,99

     • Najvišja zmogljivost Maximum M High Performance s pogonom na zadnja kolesa
     • Visokozmogljiv vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo M
     • Ročni 6-stopenjski menjalnik M ali 8-stopenjski športni menjalnik M Steptronic z Drivelogic
     • Pogon na zadnja kolesa z aktivnim diferencialom M
     • Inovacije, ki so izpeljane iz motošporta, kot npr. streha M Carbon ali prilagojeni sedeži M Carbon
     • Ročni menjalnik: 353 kW (480 KM), 0–100 km/h in 4.2 s[1]
     • Avtomatski menjalnik: 353 kW (480 KM), 0–100 km/h v 4.2 s[1]
    • BMW M240i xDrive Coupé.

    • Od € 60.478

     • Športen in udoben M Performance
     • Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo
     • 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic
     • Štirikolesni pogon BMW xDrive
     • Popolna kombinacija športnosti, udobja in praktičnosti za vsakodnevno vožnjo v značilni zasnovi M
     • 275 kW (374 KM), 0–100 km/h v 4,3 s

   BMW M2 Coupé[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 9,8 - 9,6; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 222 - 218

   BMW M240i xDrive[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,8 - 8,1; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 200 - 185

   Podatki o zmogljivosti, porabi goriva in emisijah CO₂ veljajo za vozila s standardnim menjalnikom.

   [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

   Izberite svoj videz.

    Označba mesta za vsebino InfoI
    Zunanji pogled na BMW M2 Coupé

    BMW M2 Coupé.

    Takoj lahko vidite, slišite in občutite zmogljivost novega BMW M2 Coupé. Njegov visokozmogljiv vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo M zdaj pospešuje z 353 kW (480 KM). Z novimi kolesi in zadnjim dušilnikom z nadzorom loput s črnimi okrasnimi nastavki za izpušno cev njegova močna zasnova pusti trajni vtis. In zahvaljujoč novim zaključnim lakiranjem nov BMW M2 Coupé izžareva tudi popolno raznovrstnost. Z neverjetnimi prilagojenimi sedeži M Carbon in streho M Carbon je paket M Race Track pravi zmagovalec.

    BMW M2 Coupé[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 9,8 - 9,6; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 222 - 218

    [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

    Vozna dinamika.

    0:00
    0:00 /  0:00

    S kombinacijo močnega motorja, natančne šasije in nastavitve vzmetenja ter kompaktnih dimenzij se BMW M2 Coupé premika kot agilni in športni prvokategornik. Videoposnetek prikazuje začasne vrednosti.

    Vrstni 6-valjni bencinski motor M TwinPower Turbo.

    Moč, ki jo občutite in slišite. Motor nudi najvišjo moč in razločen, značilen zvok motorja M.

    Zasnova zunanjosti.

    Vsaka barva je izjava.

    Športno zunanjost oblikujte v skladu z vašimi natančnimi željami zahvaljujoč osmim ekskluzivnim zaključnim lakiranjem. Z briljantnostjo in globino barve zagotovo naredi vtis z vsakega zornega kota.

    Zasnova notranjosti.

    0:00
    0:00 /  0:00

    Osredotočeno na voznika in ergonomsko in športno ter stilsko: notranjost vozila BMW M2 Coupé izžareva tipično ozračje motošporta in istočasno obljublja udobje na dolgih poteh. 

    Sedež, ki je prijeten za pogled in sedenje.

    Delno večbarvni M-športni sedeži nudijo optimalno bočno oporo. Osvetljen logotip M2 krasi delno integrirane in nastavljive naslone za glavo.

    Zunanji pogled na BMW M240i xDrive Coupé

    BMW M240i xDrive Coupé.

    Športno zmogljivost novega M240i xDrive Coupé je treba videti in izkusiti. Zahvaljujoč njegovi razburljivi zasnovi in agilni vozni dinamiki. Njegov zmogljiv motor, 8-stopenjski športni menjalnik Steptronic M in M-športno podvozje obljubljajo povsem utelešeno izkušnjo vožnje v ravnovesju z udobjem.  M-športni sedeži in M-usnjen volan zagotavljajo varen oprijem in popoln nadzor v vsakem zavoju ter na vsaki ravnini.

    BMW M240i xDrive: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,8 - 8,1; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 200 - 185

    Vozna dinamika.

    Zasnova zunanjosti.

    Zasnova notranjosti.

    Tehnologije – pametno na vaši strani.

    Mirno skozi promet.

    Driving Assistant vas varno pripelje na cilj. Opozarja vas na nevarnosti med menjavanjem voznih pasov ali speljevanjem iz parkirišča ter posreduje po potrebi.

    Varno na pravi razdalji.

    Zanesljivo na pravi razdalji. Aktivni asistent za uravnavanje hitrosti samodejno ohranja razdaljo vozila pred vami med 30 in 160 km/h. Med počasnim prometom funkcija Stop&Go samodejno zaustavlja in zaganja vozilo.

    Parkirni asistent.

    Parkirni asistent za vas olajša parkiranje in manevriranje vozila. Kamera za pomoč pri vzvratni vožnji, senzorji razdalje in funkcija zaviranja v nujnem primeru preprečujejo poškodbe med parkiranjem. Vaš BMW prepozna tudi ustrezna parkirna mesta, ko vozite mimo njih, in po potrebi samodejno parkira. Praktično: asistent pri vzvratni vožnji vas podpira v ozkih dovozih itn.

    BMW Live Cockpit Professional.

    BMW Live Cockpit Professional je vizualno edinstven. Ta premium oprema dopolnjuje BMW Live Cockpit Plus s projektorjem BMW Head-Up. Podatki o vožnji in cesti so projicirani na vetrobransko steklo pred voznikom. Na BMW Curved Display si lahko ogledate informacije animirane navigacije v videoposnetkih v živo vaše dejanske okolice.

    Digitalni poudarki.

    BMW M2 Coupé Financiranje in lizing

    Novi BMW M2 Coupé.

    Razširite vašo po meri prilagojeno ponudbo lizinga ali financiranja s privlačnimi storitvami in zavarovanjem v enem paketu.


    Vse skupaj. Enostavno pametno. BMW Financial Services

    Proaktivna podpora v novem BMW M2 Coupé.

    Servis, ko ga potrebujete.

    Vedno korak pred drugimi. Ne glede na to, ali gre za potrebni servisni termin ali obrabo pnevmatik: pravočasno bomo stopili v stik z vami. Dogovorite se za termin neposredno v aplikaciji My BMW. Nato pa se sprostite in nadaljujete vožnjo.

    Pogosto zastavljena vprašanja o BMW M2 Coupé.

    Morda vas bo zanimalo tudi to.

    Poraba goriva in emisije CO₂.

    BMW M2 Coupé[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 9,8 - 9,6; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 222 - 218

    BMW M240i xDrive[1]: Poraba goriva (kombinirana po WLTP) v l/100 km: 8,8 - 8,1; emisije CO₂, v kombiniran WLTP v g/km: 200 - 185

    [1] Podatki so začasni; morebitne manjkajoče številke niso bile na voljo v času objave.

    Podatki o zmogljivosti bencinskih motorjev veljajo za vozila, ki uporabljajo gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ). Podatki o porabi goriva veljajo za vozila, ki uporabljajo referenčna goriva v skladu z Uredbo EU 715/2007. Dovoljena je tudi uporaba neosvinčenega bencina z oktanskim številom 91 (ROŠ) z največjim deležem etanola 10 odstotkov (E10). BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 95 (ROŠ). Za visokozmogljive avtomobile BMW priporoča gorivo z oktanskim številom 98 (ROŠ).

    Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom in ustrezajo Uredbi (ES) št. 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Pri dosegu podatki, določeni v skladu z WLTP, upoštevajo kakršno koli dodatno opremo (ki je v tem primeru na voljo na nemškem trgu). Pri vozilih, ki so bila na novo homologirana od 1. januarja 2021, obstajajo le uradni podatki po WLTP. Poleg tega se vrednosti NEDC z Uredbo ES 2022/195 črtajo iz potrdil o skladnosti s 1. januarjem 2023. Za več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP obiščite www.bmw.si/emisije.


    Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ za nove osebne avtomobile najdete v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov", ki vam je na voljo brezplačno na vseh pooblaščenih prodajnih mestih in na Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. www.bmw.si/emisije.

     

    Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije iz prometa onesnažujejo zunanji zrak in  pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti  zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.